Vi behöver lite hjälp

Håller just nu på med att skriva om surfs hästar och ponnyer till hemsidan, har suttit hela eftermiddagen med det. Eftersom att vi inte rider storhästarna så behöver vi hjälp att skriva om dom, så ni är jättesnälla om ni skriver några rader om storhästarna. Typ hur dom är i stallet, i dressyren, i hoppningen och nåt personligt om dom. 

Som exempel tar jag texten om Tilda. Den är inte färdig än men något i den här stilen ska skrivas om varje häst.

Tilda är en vacker ponny med väldigt fina gångarter. Hon är mjuk och fin att rida i dressyren, och hon hoppar fint med bra teknik
men behöver lite stöd från ryttaren när hindren blir högre. Hon är känslig om magen så man får ta det lugnt när man drar åt
sadelgjorden, men hon gör aldrig något dumt.
Tilda är en vacker ponny med väldigt fina gångarter. Hon är mjuk och fin att rida i dressyren, och hon hoppar fint med bra teknik men behöver lite stöd från ryttaren när hindren blir högre. Hon är känslig om magen så man får ta det lugnt när man drar åt sadelgjorden, men hon gör aldrig något dumt.



Återigen, det vore jättesnällt om ni kan skriva några rader om storhästarna!

/Linnea

Kommentarer
Postat av: Linnéa Sauer

Om Kate kan ni skriva något om att hon är en försiktig fröken som behöver stöd i hoppningen och beröm när hon gör rätt så hon får en självförtroendebost.

Super bra att ni tar tag i det där :D

2012-01-27 @ 18:46:59
URL: http://www.umeaequestre.blogspot.com
Postat av: Lisa

Va kul! Ni kanske har skrivit klart redan, annars kanske det är en bra ide att skriva om det här på surfs blogg och facebook sida. Då får ni nog mer hjälp.

=)

2012-01-30 @ 17:10:51
Postat av: Lisa

Hej! Hur går det med det här? Ser inte att nått nytt kommit upp på hemsidan?

2012-03-11 @ 15:30:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0