Vi har skaffat en ny blogg!

Har suttit hela kvällen och gjort iordning vår nya blogg, och nu är den så gott som klar. Bråkade lite med designen men det löste sig någorlunda, är inte helt nöjd men den duger. 

Vi kommer länka den här när vi får våra skoldatorer så vi kan börja blogga ordentligt.

/Linnea

NM

Har nu laddat in alla bilder från NMet på surf förra helgen, om du var där och tävlade säg bara till så ska jag se om du fastnade på någon bild :)

/Linnea

Nixon


Red Nixon på första hopplektionen i fredags. Han var helt virrig och hade benen överallt, och plus på det så blev jag väldigt trött så det gick väl så bra det kunde gå ungefär. 

Vi hade iallafall lite markarbete/mindre hinder. Blandat med travbommar, ett hinder på en volt och studs. Var himla roligt att hoppa igen även om det inte gick särskilt bra. Sista gången över studsen kändes super så det var roligt att avsluta bra :)

/Linnea

Utpumpad

Jag har massor av saker jag borde ta itu med, men jag orkar helt enkelt inte. Inte för att skolan är direkt jobbig än men jag är ändå helt utpumpad när jag kommer hem. Det var samma sak igår, och då fick jag ingenting gjort. Ska försöka göra ett ryck nu iallafall.

/Linnea

Mitt schema

Kan då verkligen inte klaga på mitt schema!!

/Linnea


Första skoldagen

Idag var det första skoldagen, ny skola och ny klass. Sökte ekonomi och kom in på det, så jag går EK1C på Dragonskolan. 

Var riktigt nervös imorse men det släppte under dagen när man fick träffa klassen och se sig mer omkring. Känns faktiskt roligt att gå till skolan nu men den känslan kommer släppa om någon vecka ;) Är iallafall så nöjd som man kan bli över att jag valde draggen!

/Linnea

Snart drar vi igång!

Uppdateringen kommer väl inte direkt ligga på topp nu dom närmaste dagarna, skolan börjar på måndag och så har vi lite pågång, rättare sagt tre projekt. Berättar mer om det när det är igång!

/Linnea


Dina kläder är fulla av spå-å-ån

/Linnea


Vila i frid

Om ni undrar varför elvira inte bloggar så är det för att några hemska saker hänt. För några veckor sen var dom tvungna att ta bort Charlie och Chaplin, och imorse fick Kaktus komma till trappalandia.

Star fick också följa med, så både Elvira och Ebba bloggar igen när dom känner för det. Tills dess bloggar jag här, och Jessica och Evelina på deras blogg.

/Linnea


Gårdagens ridning

Igår red vi på banan, vi red i två grupper så vi kunde fota varandra.Molly var iallafall fin och det är lättare att rida henne nu när jag känner henne bättre. Vi fick till riktigt fina galoppfattningar mot slutet och hon var mer mjuk och samarbetsvillig./Linnea


Molly ridbilder

Två bilder från igår!


Foto: Ebba
Blev fotad av Jessica och Evelina också, men måste bara få tag på bilderna :)

/Linnea

Jubileumsritten

Klockan 6 ikväll gick vi bakom raden av hästar som red rätt genom Umeås centrum, in vid scandic och över torgen :) såg riktigt häftigt ut och dom på stan trodde inte sina ögon kan man ju säga.

/Linnea

 


Molly 7/8

Idag red vi först en sväng i skogen, och sen red vi en stund på banan. Nu visste jag bättre hur Molly fungerade så allt gick lättare och hon var lite mer samarbetsvillig, haha..

Jobbade lite övergångar, särskilt mellan trav - galopp då jag inte fått till någon riktig fattning än. Annars var hon riktigt, riktigt fin och det var väldigt roligt att rida :) 

/Linnea

Hon är för söt

/Linnea


Molly

Red Molly för första gången igår, var himla roligt! Hon var jättefin, hade lite mer egen vilja än Nixon ;)

Bilder kommer!

/Linnea


Snygging

/Linnea


Lördag

For till surf vid halv 9 imorse, och var där till 5 ungefär. Har tvättat hästar, ridit och sen bara suttit och pratat (och ätit såklart, haha).

Vi red på banan eftersom vi ska rida ut imorgon. Tog det lugnt då dom ska ridas igång efter betet, men försökte ändå jobba honom lite i skritten så gott det gick. Allt annat var himla intressant tyckte Nixon. Men är nöjd iallafall, finponnyn!

/Linnea


Believe

Den 22 april ska jag och Gabriella gå och se Justin Bieber, är så glad så jag vet inte vad!

/Linnea


Surf i veckan

Imorgon och på söndag ska jag få rida Nixon då tjejen som rider igång honom inte kunde. Ska bli superroligt att få rida honom igen, sist jag red honom var i början av juni.

Och efter helgen ska jag hyra den nya d-ponnyn Molly, eller happy feet som hon egentligen heter ;) ska bli väldigt roligt det också!

Så det blir en rolig vecka med mycket hästar :)

/Linnea


Stockholm

/Linnea


Jönköping

/Linnea


Göteborg

/Linnea


Hamburgsund

/Linnea


13 juli - 3 augusti

Den 13 juli lastade vi allt i husvagnen och rullade ner mot västkusten, hamburgsund rättare sagt. Där stannade vi i en och en halv vecka, och dagarna bestod mest av att sola på klippor och bara ha det allmänt härligt.

Sen åkte vi söderut till Göteborg, stannande några dagar där och gick på universeum och Liseberg, och vi åkte paddan. Vädret var hur fint som helst!

Efter Göteborg åkte vi till Jönköping i några dagar. Vi umgicks med våra kompisars släktingar och gick på Ikea och sånt.

Till sist åkte vi tvärs genom Sverige till Stockholm, vi stannade hos våra kusiner några dagar. Passade på att gå på horze och hööks och köpte två schabrak (ett åt elvira) och ett par ridstrumpor.

/Linnea


Tillbaka

Hej på er som stannat kvar trots 0 uppdatering i stort sett. Har spenderat dom 3 senaste veckorna på västkusten, i Göteborg, Jönköping och Stockholm. Kom hem för någon timme sen, har suttit i bilen hela dagen så är rätt less. Nu drar iallafall jag igång uppdateringen så mycket jag hinner med, den närmaste veckan har jag fullt upp. Ska göra några inlägg nu och berätta om min "semester" lite och några andra saker också :) /Linnea


Älv-Vira

Såg en båt i Göteborg med ett rätt snyggt namn ;) /Linnea


RSS 2.0