tripp trapp trull



fotade hästarna lite nere vid älven i söndags:) det va rätt konstigt ljus, fick inte specielt bra bilder men det här är i alla fall favoritbilden:)

/elvira

söt!



/elvira

minnepinne

håller på föra över bilder på en minnepinne sen så far jag till linnea:)


saknar sommaren lite!:)

/elvira

1 månad kvar:D



/elvira

lördags

i lördags helgjobbade jag först på surf sen på kvällen kom johanna och vi såg på kanske världens bästa film, TAKEN, och så åt ganska mycket gott!:D

/elvira


Nåt för dig elvira?

;) ;) ;)
http://grand-prix.se/product_info.php/cPath/496_23_24/products_id/3493

Hahahha!

/Linnea


Taggar

Taggar att fota imorrn! Var ett bra tag sen jag gjorde det.. kameran sitter på laddning så det är bra :)



/Linnea

235

Fortsätter lite på elviras inlägg och lägger in bilder på elvira, jessica och evelina också ;)




/Linnea

sista rycket

har hållt på att städa mitt rum sen klockan två typ utan nån större framgång. börjar göra nått annat hela tiden men nu ska jag anstränga mej så jag blir klar innan 8:)



jag och charlie för åtta år sen:)

/elvira

haha;)



hittade två gamla bilder på ebba och linnea;)

/elvira

Min söndagkväll

Ikväll ska jag se på how i met your mother och packa iordning allt till imorrn :) Vi ska till surf :D Tagggaaar! Vi ska fota hästarna och så, väldigt länge sen vi hade en sån dag, förra året hade vi såna dagar varje söndag i stort sett. Såklart man saknar det då!

Nu ska jag sätta kameran på laddning och sen ska jag gå ner och nörda halo med min brorsa och mina kusiner från stockholm. Dom kom hit igår och stannar till på tisdag tror jag. Haha vi spelade igår också och då förlorade jag hela tiden i stort sett, så nu får vi hoppas att det går bättre ;) Vilken nörd jag kan vara ibland.

/Linnea

Örvar

Red örvar idag, for ut på en sväng till baggböle. Red nästan in i byn men vände när husen började komma :) Skrittade mest men töltade, travade och galopperade lite på hemvägen.

/Linnea

hoppningen



hoppade wendy i fredags och det va skit kul! tyvär va jag som en klump som bara studsade runt på hennes rygg och inte följde med över hindrerna eller nått, red undertempo osv.. bättre lycka nästa gång:)

/elvira

tilda



red tilda i torsdags:) vi jobbade med skenkelvikningar och det gick sådär. ibland gick det jätte bra och ibland bajs. men jag är ändå rätt nöjd!:)

/elvira

Hoppningen igår


På vissa hinder blev det lite konstiga avstånd och jag hängde inte riktigt med, men är ändå nöjd :D

/Linnea

Adobe premiere elements

Sitter och installerar adobe premiere elements, det är ett filmprogram som moviemaker fast bättre :) Filmerna som mamma filmade med sin mobil funkade inte i moviemaker så hoppas dom funkar nu. Annars laddar jag upp dom utan musik ;)

Hehe måste fixa nån bra låt nu bara..

/Linnea

Halloween utklädnad

Ska börja dra mig mot sängen nu.. har sett på alvin och gänget 2 och wild child sen jag kom hem från surf, båda var helt okej men tror inte jag kommer se dom igen, iallafall inte i första taget :) Trodde dom skulle vara bättre :P Haha töntig jag är. Nä men nu ska jag iallafall lägga mig och soooova, lagomt efterlängtat kan jag säga.

Imorgon ska jag, Frida och kanske Linda och Lisa ta bussen till barnens hus och leta efter halloween utklädnader. Vi ska gå bus eller godis på söndag, tuffa tjejer :D Haha, vet inte ens om vi hittar till mariehem, vi får se vart vi hamnar ;)

/Linnea

Hoppningen


Idag tränade vi på svängar, lite omhoppningssvängar och att landa i rätt galopp och så :) Det var as roligt! :D


(Dålig bild men hoppas ni fattar ändå)

Vi började med att göra svängar åt "fel" håll. Det gick mycket bättre än jag hoppades på, Nixon är ju ganska svårsvängd (eller kanske mer långsam på att svänga, haha) så är nöjd :D


Sen blev det lite mer av en bana, med lite snäva svängar (för Nixon var dom snäva iallafall). Det gick också bra, förutom att jag glömde sista hindret hela tiden :P Kom på det i sista sekund så det blev lite snett, men det gick.


Och vi avslutade med en ganska snäv sväng, det gick också bra förutom att han hade fel galopp men det funkade ändå :D

Nixon var väldigt fin idag och jag red mer som jag brukar göra, så är galet glad över att det gick bra för en gångs skull :P Taggar nästa fredag!

/Linnea


Taggad!

Är super taggad på hoppning imorrn! Har saknat Nixon även om jag red honom i lördags (hehe) men det var ju dressyr, saknar att hoppa med honom :D Mamma följer med så ska leta fram videokameran, om jag hittar den så hänger den med :)

/Linnea


Underbart

Imorrn är det sista skoldagen innan lovet, det känns underbaaaart. Det är inte någon jobbig dag heller utan vi slutar 25 över 1.

Sen är det loooov, och jag ska sova hela lovet! Och vara i stallet och plugga :P

/Linnea


GLAAAAD

Vi fick tillbaka matteprovet idag vilket förvånar mig väldigt mycket, vi gjorde det igår ju :P Jag hoppade över en uppgift på provet som jag absolut inte kunde, och självklart måste man ha minst ett poäng på den uppgiften för att få mvg. Om jag hade svarat på den hade jag fått mvg :P :D Men är ändå sjuukt nöjd, fick annars alla rätt och det är SJUKT :D

Imorrn ska vi kanske få tillbaka no provet som vi gjorde i fredags, hoppas det gick bra på det också! :)

/Linnea

Lite bilder






/Linnea

Rendez-Vous


Det har kommit en ny storhäst till surf, hon heter Rendez-Vous men kallas Vossan :)


Onsdag

Rätt härlig dag idag!
Lästid, matteprov (inte kul men det gick mycket bättre än förväntat!), hål, musik, rida örvar, hem och äta och sen surf :) Hann inte rida örvar så länge men var ute i 20-25 minuter tror jag. På söndag tror jag att jag ska skritta ut på en längre sväng :)

Iallafall så var vi på surf i 6 timmar ungefär, vi satt mest i soffan i cafeterian och "pluggade", pratade och lite allt möjligt. Kul att vara tillbaka på surf, hehe det var två dagar sen sist men det känns längre!


Är så galet taggad på fredag så jag vet inte vart jag ska ta vägen...!

/Linnea

Ponnyhoppgruppen:)


Jag rider Nixon


Elvira rider Tilda


Evelina rider Hebel


Maja rider Pirre


Linn rider Manne


Josefine rider Alexi

/Linnea

Tisdag

Känner att jag bara skriver tråkiga inlägg just nu men tänkte göra lite bildbomber och så nu när det blir lov! Har matteprov imorrn och sen är det ganska lugnt på skolfronten, ligger inte efter i nåt ämne iallafall. Känns galet skönt, fattar inte vad det är för fel på mig.

Men iallafall ska jag dra min dag kort. Slöjd, bild, teori på hippo, mattepluggning och sen har jag sett på never say never för typ sjunde gången :P :) Haha såg den tre gånger igår. Fast bara låtarna dom två andra gångerna :)

Imorrn blir det lästid, matteprov, (kanske musik?), rida örvar och sen åker vi till surf tror jag :) Vi har halvdag och det känns galet underbart.



/Linnea

matteprov

hade teori på hippo idag. vi gjorde inger särskilt, pratade bara:) ska bli jätte skönt att göra bort matteprovet imorn. hoppas bara att det går bra!

imorn har vi också halvdag så då ska vi förmodligen till surf:)




/elvira


B♥

linda gjorde en tröja i 7an och så skulle alla skriva sitt namn på den, det va ju bra att jag kunde stava också;)



/elvira

utväcklingssamtal

om jag inte får ig i nått ämne så har jag förhoppningsvis haft mitt sista utväcklingssamtal på denna skola:D



/elvira


finaste örvar!

hade värkligen ingen aning om vart jag ville rida igår så jag red först upp och töltade två svängar på ängen sen så skrittade jag vidare till lundåkern där jag skrittjobbade. det gick så himla bra:D örvar va jätte fin! gjorde lite allt möjligt.
vi har fortfarande lite problem att förstå varandra (kan mest jag som inte förstår honnom) men igår gick det värkligen jätte bra. örvar va super duktig!:)



/elvira

Blä

Har haft ont i huvudet ända sen jag kom hem och det är väldigt drygt säger jag bara... särskilt när man ska plugga matte. Ska göra ett ryck nu så jag kan bli klar nån gång!

/Linnea

Måndag

Sitter och typ stressar upp mig för jag är van vid att åka till surf varje dag nu, så det känns bara konstigt att sitta här hemma och mögla (haha ebba!). Är taggad på höstlov iallafall :)

Måste plugga matte. Fast jag jobbade as mycket på lektionen idag så sitter här ett tag till ;)

/Linnea

Söndag på surf

Åkte tidigt till surf idag med evelina, vi var där vid 3 tror jag :) Vi gjorde inte så mycket, fotade hästarna, fikade, pluggade, sprang i ridhuset (hehe träna upp kondisen, det var tomt där inne) och sen stod vi ju i cafeterian under mötet :)

TAGGAR HÖSTLOVET, kommer bli så himla kuuuul!

/Linnea

Galet

Kan ju börja med att säga att vi fick in över 3000 kr idag när vi stod i cafeterian :D Gaaalet! Och det var inte heller överdrivet mycket folk :D

/Linnea

Ni vet vilka ni är

GALET vilka UNDERBARA människor det finns...!!!

/Linnea


film:)



/elvira

:)


kakkemannen<3

va med igår på ridskoledressyrtävlingen och red LC:2. jag och kaktus vann:D

efter vi ridit klart programet så va jag ändå nöjd. jag kom ihåg programet och så skrittade han, travade och galopperade där jag ville och så rev vi inget staket;) trodde absolut inte att vi skulle vinna men sen fick jag höra att vi sämst skulle bli tvåa:)

tog in han i ridhuset igen och då sa camilla att på första plats, för första gången i världshistorien har vi kaktus!

blev galet glad! fick rida ärevarv då också:D duktiga kaktus!♥




/elvira


örvar

ska rida örvar idag:) har inte bestämt mej vart eller hur jag ska rida. i onsdags tog jag en skrittur så jag får se:)



/elvira

gymkanan

linnea har ju ioförsej redan skrivit att vi red kaktus på gymkanan på surfgalan i fredags och att det gick sämst:P sen blev man rätt stressad så innan man typ reagerat va man framme vid väggen, synd bara att det gick så urkast och att man red som en kratta när så många tittade på;) men det va galet kul iafall:D



men han va ju fett snyggast:P

/elvira

Tävlingen


Nixon när jag skrittade av honom

Igår var det ju ridskoletävling i dressyr och jag red Nixon :) Blev stressigt på framridningen så hann inte rida fram som jag hade tänkt men det funkade ändå. Var osäker på programmet men lyckades rida allt rätt :P Han var ganska fin men lyssnade inte riktigt, och sen red jag inte så bra heller men var ändå nöjd över att vi red rätt vägar och inte skämde ut oss som vi gjorde sist (hehe) :)

Sen när camilla ropade ut resultaten trodde jag hon skämtade först, vi kom 2a :D :D Och jag som inte tyckte det hade gått bra :P



/Linnea

Men det visste vi ju redan

Hallå elvira vi har vetat sen länge att din look a like är tyra banks!!



För visst kan alla se likheten? ;)

/Linnea


stallfemmans look a like

ebba - krampus


jessica - mr bean



evelina - mc donalds clownen


linnea - ''fat people love cookies''




elvira - tyra banks



haha! jag och evelina har suttit och gjort en look a like:P

/elvira


Dressyrtävling imorrn

Ska börja dra mig mot sängen nu, är GALET trött och jag ska upp tidigt imorrn för att åka till surf (hehe ovanligt). Vi ska vara med i en dressyrtävling ( :O ), fast tar det inte seriöst haha. Ser det mer som en kul grej :D Haha det kommer inte gå bra. Ska ha nixon :) Aja ska bli kul iallafall :D Fast man kanske borde lära sig programmet först! Det vore nog smart. Haha.



/Linnea

"Galan"

Rädda surf galan ikväll var galet roligt!! Hann inte se så mycket av själva showen men det var kul ändå :D Blev verkligen grymt taggad på julshowen!

/Linnea


Gymkhanan


Idag på rädda surf galan var vi ju med i gymkhananumret, vi 1-5 red Kaktus :D Hehe och jaa, vad ska man säga... det var meningen att vi skulle rida slalom mellan två koner, hoppa ett hinder och sen vända runt en kon och rejsa tillbaka. Men kaktus hade andra planer :P US som vi tävlade mot red Fritz och när han stack iväg så REJSADE kaktus efter, svär på att jag aldrig sett han galoppera så fort! Han sket totalt i hindret och det så vi rejsade bara. Han gick inte att svänga :P Så det blev typ när väggen kom så vände han av sig själv :P

Haha, pigg var han då, lite annorlunda mot för hur han brukar vara! Vi vann förressten :D Vi var sist i mål men vi vann på grund av Kaktus insatser :D

/Linnea

2 hela år sedan nu... vila i frid Frida ♥
Har fortfarande inte fattat det som hände, det är så sjukt och overkligt...


I minnet Du lever
Du finns alltid kvar.
I minnet vi ser Dig
precis som du var.


Fika

Kan ju säga att vi har fått in flera ton med fika känns det som, haha... men det är bara bra! Om det blir över så är det bara att äta upp så det blir också bra ;)

/Linnea

Stöd surf

Helt sjukt vad vi alla kämpar... tillsammans fixar vi det ♥

Glöm inte rädda surf galan imorrn!! Kom dit och köp fika, kolla på riduppvisningarna, delta i lotterier och hejja på oss när vi tävlar mot US i gymkhana :D Hehe vi har kaktus, vi får hoppas att han vill samarbeta med oss!

/Linnea

Onsdag

Efter några timmar i cafeterian på surf är jag hemma nu och har precis duschat. Vi sålde riktigt bra idag, inte lika mycket som första dagen men nästan! Det går framåt! :D Sen stannade vi och pratade med ungdomssektionen om surf galan. Vi (surffemman) ska tävla mot dom i gymkhana :D Galet roligt!!

Har tyvärr en MASSA plugg nu, får ont i magen när jag tänker på det... har no prov på fredag och jag måste lära mig x antal viktiga grejer... flera kapitel. Inte okej.

/Linnea

Rädda SURF galan

Kom till SURF på fredag kl. 18.00-20.00! Det är en stödgala som kommer att innehålla gymkhana, hoppnummer, dressyrnummer och andra uppträdanden, även fiskedamm, fika och provapå ridning.

/Linnea

no

ska plugga no nu. blev halvt taggad för om jag gör klart pluggpappret så kan jag förhoppningsvis åka till surf och inte behöva plugga apmycket imorn:D det blir mer uppdatering sen för vi har rätt så mycket att göra nu:)
/elvira

VK

http://vk.se/Article.jsp?article=486101
http://vk.se/Article.jsp?article=486101
http://vk.se/Article.jsp?article=486101

Det här är grejen vi hade på gång, igår kom det en reporter och en fotograf till surf och intervjuade oss :) Och resultatet ser ni i dagens vk (del 2) och en kortare version finns på vk.se!

/Linnea

Zamigo

Red zamigo idag på hippo :) Vi hade markarbete och det gick okej, ibland gick det super men ibland vet jag inte vad jag höll på med... känner att jag är nere i en svacka här nu haha. Rider så himla dåligt nuförtiden... dåligare än vanligt alltså. Fattara inte vad det är för fel.

Aja, vi hade serpentiner med bommar på ena långsidan, och på den andra hade vi cavaletti. Cavalettin gick super efter några gånger, är nöjd över det iallafall.

Zamigo var iallafall väldigt rolig att rida :D

/Linnea

löshoppning+fikaförsäljning

som linnea skrev så va vi ju på surf idag och sålde fika, tack alla som bakade!:D vi tittade även på löshoppningen som va.
imorn blir det att rida på hippo, tror vi skulle hoppa eller ha markarbete/hoppning sen far vi iafall till surf igen:)
/elvira

Fikaförsäljning

Idag stod vi i cafeterian mellan klockan 16 och 20 ungefär. På mindre än 4 timmar hade vi sålt för över 1000 kr! DET är bra gjort tycker jag! Stort tack till alla som hjälpte till att baka!! Och vi har fyra dagar kvar då vi ska sälja, så vi hoppas på att kunna hjälpa surf med så mycket pengar som möjligt. Alla pengar från fikat går direkt till surf.









Kom och köp fika av oss! :) Vi har öppet varje dag den här veckan mellan klockan 16 och 20.

Och ni får jättegärna hjälpa oss att baka, kom bara och lämna det i cafeterian så stället vi fram det och så :D

/Linnea


filkaka

har bakat en långpanna med filkaka som är mycket godare än vad det låter och så har jag bakat två sockerkakor:)

kan säga att det inte går framåt med mitt pluggande nån stans, hur kunde jag bara vopps bli så korkad:S kom också på att jag måste lära mej dressyrprogramet som jag ska rida på lördag men det måste jag väl åtminstonde få in i huvudet:)

 



/elvira


Here we go

Sitter här hemma hos mig med Elvira, Jessica och Evelina just nu, vi jobbar på med att försöka rädda surf. Just nu går det framåt otroligt mycket, framgång :D

Vi har bland annat fixat en super rolig sak som ni garanterat inte kommer missa, berättar mer när det är aktuellt :D Galet roligt fast pinsamt!

/Linnea

HAHA!!!!!

hittade en gammal bild på linnea och pirre i arkivet:P
/elvira


Kolla in!

http://dressyrmupparna.se/sjalvklart-hjalper-vi-till-att-sprida-vidare/12987#comment-109988
http://dressyrmupparna.se/sjalvklart-hjalper-vi-till-att-sprida-vidare/12987#comment-109988
http://dressyrmupparna.se/sjalvklart-hjalper-vi-till-att-sprida-vidare/12987#comment-109988

Sprid vidare till allt och alla ni kan komma på att surf behöver hjälp!

STORT TACK till dressyrmupparna!

/Linnea

Ordet fritt

Två insändare som kommit med i vk hittills, på bara två dagar! Kolla ordet fritt i dagens tidning så finns den andra insändaren, och den första var med i torsdagens tidning.

Vi klarar det här, det måste vi göra...

/Linnea

moppestopp

kan säga att jag blev lagomt less när vi skulle köra till surf idag. när det är drygt 1,5 km kvar så lägger moppen av. kul...

 

står och kickar ett bra tag sen tillslut så går den igång. tar mej ca 50 meter och sen stopp igen. kickade, ledde moppen, kickade, körde en bit och sen stopp igen. fick hålla på så i ca en halv timma innan vi kom fram till surf...

 

linnea hade i alla fall skitroligt, inte jag:P

 

/elvira


Återigen, snälla

Har suttit nu i nästan två timmar och mailat runt till en massa tidningar och personer. Skulle kunna sitta uppe hur länge som helst och göra det men jag helgjobbar imorrn på surf så måste stiga upp tidigt.

Glöm inte - maila runt till alla tidningar ni vet och alla större bloggar, skriv exakt vad ni tycker om att kommunen inte vill skänka pengar, konsekvenserna om surf läggs ner osv! Det är otroligt viktigt.

Och glöm inte surfs fond - HÄR hittar ni den. Alla bidrag, stora eller små, är ortoligt viktiga och kan vara avgörande!





Vi kan inte låta det här hända! HJÄLP OSS RÄDDA SURF!

/Linnea

tilda:)

red tilda idag:) vi hade markarbete, bommar och lite studs. det gick inte specielt bra. efter att vi börjat hoppa studsen gick det bättre men det va som ryckigt, otaktist men det känndes bra när vi hoppade iallafall:)

/elvira

kakke♥

fick rida kaktus igår:D första gången på typ två månader, det va jätte mysigt:)
vi hade skänkelviksträning igår igen och från början när vi skulle värma upp gick det sämst. kan bara säga att jag red fruktansvärt dåligt men sen mot slutet gick det faktist ganska bra:)
/elvira

Nixon


Det gick inte alls bra idag när jag red Nixon. Vi hade markarbete, lite bommar, cavaletti och studs. Har inte så mycket att skriva. Han var fin men inte jag, om man säger så.

/Linnea

Så här ligger det till

Tänkte dra hela historien för er som inte vet...
Vi var ju på informationsmötet igår och då förklarade dom allt. Får tyvärr inte skriva ut allt då det var ett slutet möte, alltså bara för surfs medlemmar och inga journalister eller så. Men jag kan säga att vi ska få ihop runt en sjuk summa pengar på två veckor. Annars går surf i konkurs. Det som kommer hända då är att kronofogden säljer alla hästar och säljer anläggningen. Det är någon som är intresserad av att köpa anläggningen och använda den som maskinhall.

Så på mötet har vi kommit med en massa idéer, och sen har vi kommit på en massa vi själva också. Bland annat så ska vi fixa fler sponsorer, och jag kan stolt meddela att det går framåt för oss!

Det skulle göra en sjuuuukt stor skillnad om alla kunde donera en summa pengar. Kolla här. Om alla medlemmar skulle ge 1000 kr var så skulle vi klara det här lätt. Så snälla, snälla, snälla hjälp oss nu.

Om tre veckor kan det vara försent.

/Linnea


Så ni vet

Bloggen kommer nog ligga lite nere ett tag nu medan vi kämpar på för surfs ekonomi, plus på det så har vi två prov som väntar och jag ligger efter i båda ämnena. Så min tid kommer att gå till att plugga och komma på lösningar för surf.

/Linnea

Hjälp oss

PÅ SURFS HEMSIDA:

"För att klara den akuta krisen föreslog deltagarna på infomötet igår att vädja till alla medlemmar att skänka pengar efter egen förmåga så verksamheten kan leva vidare. Sätt gärna in ett bidrag på PG 409688-9 Märk med "Medlemsinsattser + ert namn" Visst vill Du vara med och rädda våran trevliga förening! Bidragen behövs NU,om 3veckor är det för sent."


Hjälp oss rädda en av sveriges bästa föreningar!

/Linnea

Vi kämpar på

http://www.facebook.com/pages/R%C3%84DDA-S%C3%96DRA-UME%C3%85-RYTTARF%C3%96RENING/122292701211692?ref=ts&sk=wall
http://www.facebook.com/pages/R%C3%84DDA-S%C3%96DRA-UME%C3%85-RYTTARF%C3%96RENING/122292701211692?ref=ts&sk=wall
http://www.facebook.com/pages/R%C3%84DDA-S%C3%96DRA-UME%C3%85-RYTTARF%C3%96RENING/122292701211692?ref=ts&sk=wall

http://www.facebook.com/pages/R%C3%84DDA-S%C3%96DRA-UME%C3%85-RYTTARF%C3%96RENING/122292701211692?ref=ts&sk=wall#!/groups/183862078429/?notif_t=group_activity
http://www.facebook.com/pages/R%C3%84DDA-S%C3%96DRA-UME%C3%85-RYTTARF%C3%96RENING/122292701211692?ref=ts&sk=wall#!/groups/183862078429/?notif_t=group_activity
http://www.facebook.com/pages/R%C3%84DDA-S%C3%96DRA-UME%C3%85-RYTTARF%C3%96RENING/122292701211692?ref=ts&sk=wall#!/groups/183862078429/?notif_t=group_activity

Hjälp oss att sprida grupperna och allt som händer på surf, följderna som umeå får pga detta osv!

Massor av KRAMAR till er som hjälper oss!

/Linnea

Till er alla

Det här är OTROLIGT viktigt..!
Maila till vk, aftonbladet, expressen, vf ja alla tidningar ni kan komma på och berätta vad ni tycker om surfs ekonomikris! Om ni vill ha inspiration så kolla i dagens vk på sidan 51, ni ser vad det är direkt på rubriken.

Ber er allihop, SNÄLLA hjälp oss rädda surf!

/Linnea

Sant

http://kaktushebelsnoopy.blogg.se/2011/october/why-god-why.html#comment
http://kaktushebelsnoopy.blogg.se/2011/october/why-god-why.html#comment
http://kaktushebelsnoopy.blogg.se/2011/october/why-god-why.html#comment

/Linnea

Örvar

Tänkte ju rida medan det fortfarande var ljust ute så fick stressa hem från mammas jobb och ner till stallet. Tog moppen dit heheh. Skrittade in på en liten skogsväg som går runt en äng och sen kommer man ut på grusvägen igen. Haha ska nog inte rida där igen i första taget tror jag, fick hoppa av flera gånger för det var en massa träd som hängde och så.

Skrittade mycket idag, men tog lite tölt, trav och galopp på raksträckan på ängen :)

/Linnea


Grattiiis!



Grattis gabban! :D ♥

/Linnea

GABBIMON!;D



GRATTIS GABBAN! JAG ÄLSKAR DEJ!:D

/evira


wendy;)

fick rida wendy i fredags, hon va jätte rolig!:)
vi hoppade först lite olika hinder sen hoppade vi en bana två gånger var. vi hade evelina och hon är ju också super skit bra. det va kul att få testa på andra tekniker, från början kan det bli ganska förrvirrande men det är så kul när man märker att det funkar:D



/elvira

Imorrn

Imorrn blir det stressigt efter skolan. Kör direkt till mammas jobb och skriver ut min so berättelse, sen ska jag på stan och köpa ben&jerrys (hehe klaga) och sen måste jag skynda mig till örvar om jag vill rida när det fortfarande är ljust ute :)



/Linnea

Klaaar!

YES, kan stolt meddela att min so berättelse nu är klar! KLAR!!! GALET VAD SKÖNT. Haha. Nu är det "bara" engelskan, no och matte kvar. Det klarar jag nog :)

/Linnea

TISDAG

Vi hade teori på hippo idag så vi planerade lite till våran film vi ska göra. Haha den kommer bli grym!

Härlig dag på skolan också, slöjd, bild, lunch, bild, hippo. Älskar tisdagar!

/Linnea


Dropi










/Linnea

myshund!



/elvira

hopptävling



va och tittade på hopptävlingen på hippo i lördags. tänkte fara på söndagen också om jag inte skulle helgjobbat på surf:)

/elvira

Designen

Har ändrat lite smått i designen nu, blev rätt nöjd över bakgrunden men det blev en till tillfällig header! Den "riktiga" är inte klar än, men den kommer :D



Säg till om nåt ser konstigt ut för er!

/Linnea

spurta, jovisst

tänkte va riktigt duktig idag och plugga minst matte och engelska och städa rummet och allt vad jag skulle göra, skicka bilder...

hitills är jag bara på städa rummet:S



haha, har hittat massor av gammla bilder från sjuan:P

/elvira

Måndag

Jag och linda jourade idag i uppehållsrummet, vi sålde mackor och sånt. FETT HÄRLIG DAG! Inga lektioner och bara sitta där och plugga lite matte och lyssna på musik. Skulle så gärna vilja göra om det men tror man bara får göra det en gång :( Grymt roligt var det iallafall, speciellt när alla sjuor kom för dom var så söta :D

Nu ska jag och mamma fara ner på stan en sväng, ska köpa linsvätska och byta en ring. Ska också se om dom har en ben&jerrys smak där som jag har letat efter i en evighet!

/Linnea

Munsboro löshopp!


Nixon :D



/Linnea

Tappad sko

Blir inte att fara och rida idag, han tappade en sko i onsdags och hovslagaren kommer på tisdag. Det var synd men det blir mer tid för mitt pluggande. Haha, kul söndag men men, nödvändigt :)

Får se om jag kanske åker en sväng till hippo och kollar på tävlingarna idag också. Jessica och ebba ska dit så är nog där med dom då.

/Linnea


Söndag

Vaknade 7 imorse och kunde inte somna om, inte bra :P Är sjuuukt trött..

Tror jag far nu och rider örvar, eller om jag äter lunch före :) Vi får se.

/Linnea

Dröm

Drömde att det kom en ny ponny till surf inatt! Den var fux med bred bläs (nästan lykta), blå ögon och tror den var d-ponny. Haha blev typ ledsen när jag vaknade!


Bild från google
Typ så såg den ut, fast lite mer arab huvud och nättare i kroppen.

/Linnea

Ut till hippo

Sitter och väntar på att elvira ska bli klar, sen kör vi ut till hippo och möter sara :) Vi ska titta på och fota ponnyhopptävlingarna. Det ska bli grymt kul för nu är det många vi känner som ska vara med, och även väldigt många som vi vet vilka dom är :)

/Linnea


Nixonhoppning

Igår hade vi Evelina som vikarie på hoppningen, hon var bra men fick helt ställa om mig från det jag lärt mig tidigare så det var en bra lektion, lärde mig mycket :) Fast det gick inte bra alls.


Banan vi hoppade, blå = trav och röd = galopp
Det gick inte bra alls dom första gångerna, allt blev fel, avstånden, galoppen, svängarna osv... Sen blev det lite bättre men det gick fortfarande inte bra :P Ibland blev det bra hopp men då var det något annat som blev fel. Red som en KRATTA. Haha, vet att jag kan rida mycket bättre så fattar inte vad jag håller på med.

Nixon var iallafall duktig och fin trots mig på ryggen, lyssnade inte riktigt ibland och han var lite stark men inte överdrivet :) Taggar nästa vecka då jag ska försöka rida bättre.



Haha stigbyglarna ser jätte ojämna ut :P




Bjuder på den


Tack till Jessica som fotade :D

/Linnea

Tagg

Fick höra en sak av dom andra igår, och hoppas verkligen att det är sant för jag är as taggad på det nu! :D Berättar mer när jag vet om det blir av.

/Linnea

skenkelvikningar

red manne igår och vi tränade på skänkelvikningar. kan säga att det gick sådär, är värkligen inte specielt bra på det men däremot gick han jätte bra i traven och galoppen:)
/elvira

skrittjobba

i onsdags red jag örvar ner till lundåkern. det gick inte specielt bra. mest en dragkamp mellan mej och den pigga hästen. tänkte skrittjobba lite på volten och så men han hade andra planer tror jag och dom va att SPRINGA!!! men typ dom sista 5-10 minutrarna va han yberfin, lyssnade jätte bra och så fick han underbar tölt och en jätte bra galopp fick vi till:D
gammal bild:)
/elvira

Helgen

Äntligen helg!!! Fast helgen kommer tyvärr gå till att plugga matte, so och no. Ska försöka göra bort so berättelsen nu så är det ur världen :P Sen tar jag matten imorrn innan ponnytävlingarna på hippo.

Taggar iallafall ridning ikväll :D:D:D:D:D:D

/Linnea

Torsdag

Dålig uppdatering...
Sitter och skriver på min so berättelse som ska lämnas in imorrn, helgrym blir den! Haha nej då, men hoppas den funkar. Den ska bedömas i både so och svenska så det gäller att anstränga sig!

Fick med mig en parfym och ett par jeans från stan idag :) Sen ska jag och mamma beställa kläder ikväll också, längtar redan tills dom kommer haha!

/Linnea

Halvdag

Är hemma nu och har slutat skolan för dagen :) Halvdag, sjuukt skönt! Har inte heller varit så jobbiga lektioner. Först lästid och sen fotboll på idrotten, och sen matte. Fotbollen var GALET roligt haha, och sen hade vi en kort mattelektion så det var inte så jobbigt som det kanske låter ;)

Ska snart fara ner på stan med frida, och vi får se om vi träffar lisa och sofia där kanske :)

/Linnea

Orientering

Hade orientering igår igen, nu på en svårare bana för bättre betyg. Det var JOBBIGT. Tror inte jag klarade mvg gränsen men hoppas verkligen på vg iallafall.

Har iallafall ont i hela kroppen efter det där. Haha, måste vara otroligt otränad eller bara dålig på att stretcha :P

/Linnea

DAGENS HISS!


/Linnea

2015



/Linnea

Printscreens

Hade tråkigt så gjorde lite printscreens från filmen när vi hoppade förrförra fredagen :)




TAGGAR FREDAG! :D

/Linnea

valentino

fick rida valle idag för första gången:D han va jätte härlig och rolig!
vi värmde upp på fyrkantsspåret och sen galopperade vi på volterna och sen red vi lite serpentiner och skenkelvikningar. det gick faktist bra. han va jätte mjuk och fin i galoppen:) hoppas jag får rida han igen!:)



har inga bilder på valle men hittade domhär jätte långt bak i arkivet som jag skulle tro är på han:)

/elvira

Tisdag




Bästa skoldagen på länge kan jag verkligen lova!
Jag och linda har nördat twitter hela dagen, är helt besatt av det :D Vi har tagit en massa snygga (hahahh) bilder och lagt upp, några ser ni här ovanför.

/Linnea


Fjalar


Fick rida fjalar idag på hippo :)
Det gick inte bra nånstans. Eller jo, i sista traven när vi red lätt så gick han i en någorlunda form men annars... Haha vi ska inte ens gå in på detaljerna. Det gick inte bra helt enkelt. Vi jobbade på volterna i galopp och sen gjorde vi lite serpentiner. Serpentinerna gick faktist rätt bra så är nöjd över det iallafall :P

/Linnea

baggböle

red längst strandpromenaden till baggböle i söndags. han va lika pigg och glad som vanligt:) det va jätte roligt och mysigt!:)



/elvira

hälsade på hästarna:)

i onsdags när linnea skulle rida tog jag med hundarna till stallet:)
blev rätt så förvånad när dom knappt reagerade på hästarna men dom tyckte det va skit kul att springa runt i den gigantiska hagen och göra allt va dom gjorde. jag gick iväg ibland och kollade vad dom gjorde och äta bajs va en populär grej också tyckte dom att det va jätte kul att bada i en stor vattenpöl:P
sen sprang dom också bakom/brevid linnea när hon red:) dom tyckte iafall att det va jätte roligt där nere vid hästarna!:)



hästarna är ju också så GALET snälla!

/elvira


jadenlisa

flätade lisas hår förrförra lördagen. gjorde jadenflätor. rätt likt tycker jag:)




/elvira

tilda♥

hoppade tilda i fredags och det va skit kul!:D är super nöjd, såg säkert hemskt ut med alla gethopp och allt men med tankte på hur mycket bättre det gick då och hur mycket bättre det känndes så är jag super nöjd!:D



/elvira


framdelsvändning

red manne i torsdags:) vi tränade på framdelsvändningar och galoppfattningar. det gick faktist rätt så bra:)



/elvira

praoveckan:D

måndagen på praoen så gjorde vi allt detdär vanliga vi brukar göra i stallet, mocka, fodra, sopa och så. sen fick vi även rida ut i skogen, linnea red cludy och jag lola:) jätte mysigt!

 

tisdagen gjorde vi också allt detdär vanliga och sen efter vi tagit in hästarna spolade vi alla ridskolehästarnas ben:)




onsdagen gjorde vi inget specielt, hade lite extra roligt på lunchen med vattenflaskorna och så fick vi skritta ut emmet i skogen också;)



torsdagen spenderade vi ganska mkt tid i hagarna. rengjorde bland annat badkaren som det simmade runt ett gäng med äckliga maskar i. riktigt snuskigt! sen mockade vi också emmets box då nynäs kom och va jätte söt och sen så kom ozzy också:) vi stannade också kvar tills på kvällen eftersom jag hade ridning:)



fredagen frågade rebecka ifall vi ville följa med hon och martina ut, det ville vi såklart:) vi fick ta vilken häst vi ville så tänkte ta kaktus men den mongo ponnyn tänkte inte samma sak:P fabian kom fram till mej och va nyfiken så jag tog han istället. men det va kul! fabian va lika pigg och fjompig som på långritten;) sen kom elsa också så va vi med henne ett tag sen red vi på kvällen:)



/elvira



Saknar dig, underbara lilla rimi ♥

/Linnea

Ny design på gång

Har kommit på lite idéer till en ny höstigare design, väntar bara på lite bilder innan jag kan börja med den :) Ska satsa mer på själva designen på bloggen också.

/Linnea


:(

Skolan var galet dryg idag.. saknar praon haha. Skolfoto direkt på morgonen, inte så bra eftersom jag fick stressa as mycket med jaxon på morgonen så var väl inte super fixad. Haha tror inte ett enda kort såg ens okej ut! :P

Men en sak som lyfte upp stämningen en bra bit är att vi ska se på 4 filmer på SOn, på raken! :D Om världskrigen, men det är riktiga filmer! Kommer bli galet härligt nu när alla prov börjar komma. Har no prov om två veckor och matteprov om tre veckor. Sen har vi ett teknikprov en vecka efter höstlovet så det måste jag också börja kolla upp.

Skolan SUGER just nu, ovanligt mycket!!!!!

/Linnea

Örvar i onsdags


Var ute och red själv i onsdags, eller träffade mamma och jaxon så jaxon får vänja sig vid hästar men annars så var jag själv. Red mot lundåkern men inte över bron, och töltade, travade och galopperade på "raksträckan på ängen". När det inte var någon där så körde jag ökad galopp och det var galet roligt! :D Sen hoppade jag av och han fick skritta bredvid mig hem till stallet :)

/Linnea

Mer bilder från praon



Hahah!




I fredags så frågade rebecka om vi ville följa med ut och skritta och det ville vi ju såklart :) Vi fick välja vilka hästar vi ville så jag valde Hebel och Elvira Kaktus, men han ville absolut inte följa med in så hon tog Fabian istället :) Hebel var iallafall en piggelin skruttponny, han travade när vi skulle skritta och galopperade när vi skulle trava :P Sen när jag äntligen fick ner han till trav så travade han så fort att jag inte hann rida lätt ^^ Söt ponny!





/Linnea

Jag och BJ i somras



Fick lite bilder av Elvira från när jag hyrde BJ i en dag i somras :)

/Linnea

strandpromenaden:)

red örvar längst strandpromenaden i söndags. det va skit kul, varmt och as härligt!:D testade först att rida åt andra hållet in i skogen men man tog sej inte särskilt långt så fick vända. red genom en annan skogsväg en bit mot strandpromendaden som va bra. det va kul att hitta en ny väg:)




/elvira

Surf imorrn?

Funderar på att fara till surf en sväng imorrn och fota hästarna. Har BILDBRIST!! Fast det beror på hur mycket jag pluggar idag, ska sätta igång med det när jag har varit med elvira :)

/Linnea

blöta hundar


segt

har inte orkat skrivit nått för att man vart rätt trött och vårat internätt är trasigt eller vad man säger så det är så seeeeeeeeeeeegt. vi har nått fel på uppkopplingen eller nått sånt.

ska iallafall till linnea snart(?) sen när jag kommer hem får jag göra en super uppdatering:)


ikväll kommer felicia och svante:)

/elvira

RSS 2.0