Hebel



Kaktus





Loke




Tilda




Bästa ponnin som finns!

Alexi




Relios




Ny ponnin




Han har jättecool färg =D STAR ♥

Polapir




Horses in the hage

Ska se om jag får in lite bilder nu...
Min dator dampar asmkt så vi får se om den vill sammarbeta lite. :P

Divigt



Hoppas på att få rida Diva på torsdag, fast jag vet inte om jag får henne. Men hoppas kan man alltid göra! Hoppas vi ska ha en rolig lektion med galoppövningar eller nåt annat kul. Det är inte långt kvar dit nu, imorgon och onsdag innan torsdag! Vi överlever =D Men usch vad jag längtar!

Vi får se om det blir nån film eftersom att jag är perfektionist och Elvira tycker att hon rider dåligt ibland, men vi ska göra vårt bästa! =)

Revansch time!

Hoppas hoppas hoppas att vi kan åka till sörgården idag! :D Är astaggad!

Jag och Elvira har kommit överens om att vi inte ska lägga upp videon från när vi red barbacka (i torsdags) eftersom det inte gick så bra för oss då :P Men nu ni, på torsdag då j*vlar ska ni få se på revansch! Mamma ska filma igen, Elviiiraa då måste vi kämpa ;)


♥♥!!!

Du måste ta och bli frisk!!



Snoopy!! ♥♥♥   saknar dej!!


s t a r

Det har kommit en ny ponny till surf!! ♥♥♥

lilla star som är en mörk mörk brun D ponny med halvlång och halvlockig päls

han såg jätte snäll ut, vill rida han sen när han vant sej med ridskolan. Känndes som en ny Loke (fast större)


gues what

Idag var jag inte alls nervös när vi skulle åka till stallet och rida barbacka jag viste ju att jag skulle få rimi och hon är ju inte den piggaste och om man skulle ramla av är det ju inte så högt heller. Sen när vi står och tittar på listan såg det versta konstigt ut och jag tänkte varför fick sandra princess istället för pirre sen ser jag att mitt namn står på pirre istället för rimi...


- jaaa, jag blev ju inte allt för glad när johanna sa att hon var halt!! Försökte få byta till fritz men alla kom och ingen ville ha pirre men det var tur ändå för han va jätte fin och försökte inte skena eller nått en ändå gång och han bocka bara lite i slutet när vi stog stilla så han var nog bara lite utråkad!! (fast det gick ändå jätte dåligt för mej)  Men asså vilken underbar ponny han är!! Super söt och jätte gosig och social och busig.

Han har flyttat upp på min favvo lista ♥





Love it

Nu sticker jag och rider snart, vi får se hur det går idag med prins surmupp (kaktus). Elvira och jozzi kommer och hämtar mig om en halvtimme typ, ska byta om nu och fika lite. Adios! /L

J'adore jeudi

Snygga kläder Elvira =D
Ååååh är astaggad inför imorgon som jag har skrivit nååågra gånger. Haha, men jag är taggad! Aja, nu ska jag gå och lägga mig tror jag. Är trött, för har hunnit med en hel del ikv:

√ Sett på ponnyakuten
√ Städat
√ Dammtorkat
√ Dammsugit
X Pluggat

Aja, vi hörs imorrn efter RIDNINGEN! ♥

mina nya ridkläder





regnställ 299 kr - stadium (ska me till ♥sörgården♥)

coop tröja typ gratis - pappas jobb


/elvira


Vi är supertaggade!

Gissa vilken dag det är imorrn? TORSDAG så klart! =D Är astaggad!

Ska ha Kaktus barbacka, vi får se hur det går.. han är visserligen väldigt tjock och mjuk så det är bra, men galoppen blir lite knepig. Om vi ens får galoppera! Jag vet en som blir väääldigt besviken då, hon börjar på E och slutar på lvira! Hihi.

Men hoppas ändå vi får galoppera, även om jag flyger av så är det ändå kul! =D TAGGAR! /L


efter onsdag kommer torsdag

Hej!

Åh nu är det inte långt kvar tills jag äntligen får rida barbacka på rimi!!! Josefin ska följa med och Linneas mamma ska filma så det kommer att bli kul att se det sen!! =P

taggar taggar taggar!!! ♥


häst är bäst

Hej sitter här och är nyduschad och löjligt glad!! Paketet från h&m hade kommit och nu har jag äntligen fått min jacka plus en t-shirt som blev lite förstor med ska ha den som ''klänning'' på dexters dop och säkert nå fler gånger. I fredags fick jag också paketet från ellos och då fick jag mina gladiator sandaler och en sommar skjorta. hela kvällen som varit har jag vart med linnea och josefin i stallet (på hippo) och gosat med hästar och så sen hade josefin ridning och då hade hon sin favorit baloo och hon var jätte duktig.

Längtar nu galet mkt till TORSDAG då vi har barbacka och jag ska ha RIMI ♥


imorn ska jag och mamma till skohuset och typ intersport och stadium för jag ska köpa en regnjacka som jag ska ha i stallet typ.

på lördag eller söndag ska kanske jag josefin linnea och johanna dra till sörgården och kolla in hästarna!! Då kommer jag säkert få veta vem jag helst vill ha ragge schasse eller butterfly. Känns som ragge just nu!

taggar,taggar,taggar... ♥




TAGGAR

Taggar torsdag för mycket, asså Elvira vi kommer dö i förtid typ för att vi längtar så mycket varje vecka! :P Men det ska bli jättekul att rida barbacka, har gjort det 1 gång förut på kaktus, 2 gånger på princess, 1 gång på dixon, 1 gång på fritz, 1 gång på hebel och en gång på gipsy. =) TAGG.SE TAGG.COM TAGG.NU TAGG.ORG TAGG.NET osv. /L


BARBACKA

Åååh, är väääldigt taggad inför torsdag, vi fick önska vad vi ville göra och vilka hästar vi ska ha. Vi valde barbacka och Elvira tog Rimi och jag Kaktus. Perfekta barbackahästarna! =D Mysigt med barbacka, det var ett tag sen!

Tror att jozzi skulle följa med och kolla men vi får se =) /L

sv; linnea

Ah ganska rätt! Jag vet inte men jag kanskeföredrar tilda i vissa lägen (tex hoppning då hebel är KRUTLADDAD) Men typ dressyr med mkt ställning kanske hebel. Sen tror jag att jag tycker bättre om snoopy än pirre och relios, diva och loke är ganska jämna!!!

KARIN RAKEL ELVIRA JOHANSSON

Nu ska jag gissa hur Elviras topplista ser ut (på surf), vet inte så mycket egentligen vilka hon gillar eller inte. Eller jo det är klart, men jag vet inte vilken ordning dom kommer i! =) Här kommer min gissning...

1. Rimi
2. Relios
3. Loke
4. Diva
5. Kaktus
6. Pirran
7. Snoopy
8. Fritz
9. Hebel
10. Tilda
11. Princess
12. Mirando
13. Alexi

HAR JAG RÄTT? =D

hippo surf hippo

Hääärligt, stallet hela veckan! Nästan.

Onsdag (imorrn): Följa med johanna till hippo
Torsdag: Ridning (teori)
Måndag: Följa med jozzi till hippo

Sånt gillas! =) Det ska bli kul att se Johanna rida, har inte följt med henne på minst ett år ju! Fast vi red ju tillsammans innan jul men jag har inte sett hennes ridgrupp på länge =)
Sen ska det bli kul att se Jozzi också eftersom jag bara har sett henne skritta typ =) Hon har ju bytt upp sig lite så det ska bli kul!! =)

Nu ska jag se om jag får över sörgårdenvideosarna till en "minnepinne" (elviras slang), det kommer nog inte funka för mig så får be pappa istället ;) Det ska bli kul imorgon att se på dom igen! =D Tror att jozzi har media också så hon vill kanske också se =)

/L

sol + asfalt = vår

Nu är det soligt, varmt och asfalten är framme och snön smälter då är det vår!!
Och nu när det är vår betyder det att vi ska börja rida ut hästarna när skogen och uteridbanan inte är lika leriga och blöta!! =D

Så himla härligt!!
LÄNGTAR

stallet

Imorn ska jag kanske följa med linnea på hennes mamma ridning!!! Hoppas att det går för då ska jag gosa med rimi relios pirran loke diva och pamela

- och det blir nog alla andra också =P





sommar sommar sommar...

Åhhh!! Jag vill bara ha sommar nu!!!
Idag har jag varit med linnea och då tittade vi på vidiosar från hopptävlingen på sörgården. Åh nu känner jag mej inte ett dugg nervös. Vill bara att det ska bli sommar NUUU!


jag vill helst ha antingen butterfly schasse eller ragge




Butterfly








ELVIRA TITTA HIT

Jag har en bra och en dålig nyhet, vi börjar med den bra.
Jag hittade sörgården videon från hopptävlingen!! =D
Och den dåliga är att det inte går att se på den.
Riktigt suuurt.
Men jag ska fråga pappa om han kan typ he in den på kameran igen eller nåt =) Ska försöka ta med mig den till på onsdag på median så kan vi se på den då =D
/L


Jaxon



Salle löshoppning


Salle är en privathäst som står på Surf, och ägs av Anna. =)


Hästvideos





suck on that linnea

Din Linnea

Kaktus √                            
Hebel √
Tilda √
Mirando √
Alexi
Princess √
Rimi
Relios
Snoopy √
Fritz √
Loke √
Diva
Pamela
Pirran √




och min

Kaktus √
Hebel √
Tilda √
Mirando
Alexi
Princess
Rimi √
Relios √
Snoopy √
Fritz √
Loke √
Diva √
Pamela
Pirran √


hahah vem är det nu som har ridit mest!!!?

bloggtävling

jaef

Time for RIDNING

I brist på annat att göra ska jag bara skriva av mig lite.
Jag har ridit:

Kaktus √
Hebel √
Tilda √
Mirando √
Alexi
Princess √
Rimi
Relios
Snoopy √
Fritz √
Loke √
Diva
Pamela
Pirran √

Och det här är vad jag tycker om dom:

Kaktus: Gillar Kaktus väldigt mkt, han är rolig att rida för man vet inte om han ska vara seg eller någorlunda pigg. När han är seg så kan man alltid få han pigg.

Hebel: Gillade han jättemkt förut, inte så mycket nu. Han är rolig att rida för att han är så pigg.

Tilda: Min älskling! Väldigt kul att rida, är väldigt lätt att "styra" och är pigg.

Mirando: Inte en av favoriterna, han kastade ju av mig. Men ändå lite rolig att rida för man vet aldrig vad han hittar på.

Princess: Sist jag red henne var hon ganska "nervös" och ville inte gå ut på spåret. Sen halvskenade hon lite.

Snoopy: Har inte ridit han på jättelänge så vet inte riktigt.

Fritz: Gillar inte den gamla gubben, han är för seg för mig.

Loke: Loke är alltid kul att rida, en typisk drömhäst. Snäll och gör allt man säger åt han.

Pirran: Busigare häst finns inte! Väldigt söt, man vet aldrig vad han hittar på. Dock för liten för mig, men jag gillar han ändå.

Så. Nu ska vi åka om ca 10 minuter. /L ♥

Bästa dagen som vanligt

Nu åker vi snart till stallet, vi får se vilka vi rider idag.
TAGG TAGG TAGG TAGG TAGG osv.
Puss /L&E

T-T-T-Torsdag ♥

Wohoo, imorrn är det TORSDAG! ♥ Äntligen!
Taggar sjukt, men det är ju bara en natt emellan ju. Sen kommer Elvira hit imorgon och vi hittar på nåt, sen drar vi till stallet och rider =D Kommer ju få Kaktus, men jag vet inte om vi skulle byta eller ja.

Torsdagar är för härliga asså! =)


blandade bilder

jadjafke

Linnea här

Taggar torsdag väääldigt mycket (som vanligt)!
Jag kommer ju få Kaktus, men Elvira är inte uppskriven på listan nu när vi har vikarie så hon får i stort sätt välja häst. Förra veckan när jag var borta så tog hon Relios eftersom Sandra inte var där, men den här veckan skulle hon vara där så Elvira får ta nån annan. Här är hästarna (som jag minns) som inte är uppskrivna:

Tilda
Princess
Alexi
Mirando
Pamela

Men om Jessica inte är där så är Diva också ledig. Och om Elvira tar Diva så byter jag till Tilda, men om typ Ebba är borta så kanske Elvira vill ha Pirran istället, och då tar jag Kaktus. Men om det bara finns crazy hästar kvar så ska jag byta till Tilda och Elvira får Kaktus =) Rörigt va? Fast det ska nog funka.

Hoppas vi får göra något roligt, som att göra volter och galoppera eller nåt annat! =) Taggar gryyyyyyyyyyymmmttttttt! /L

Mixed



Pyttelilla Relios kaxade med stora tjocka Nix. Supergulligt! Relios ansträngde sig verkligen. Han bet, sparkade, stegrade sig, sparkade bakut, bockade och sprang omkring, men Nix bara stog där och nafsade efter Relios då och då. Haha!



Såhär ser det ut när dom tar in hästarna från hagen, det är väldigt roligt att titta på! =)

Nu har ni fått lite bilder sen söndag förra veckan när det var ryktrally, på några av hästarna.
Taggar torsdag nu, Elvira!!!! =D ♥

Snoopy



Pirran


Relios




How cute?! /L


Rimi




Diva



Pamela



Princess



Det börjar på T...



...och slutar på ilda! /L

Mirando




Lilla söta bushästen som hade rymt ur hagen. ♥ /L

Alexi




RSS 2.0