..

oj, det var väldigt längesen jag skrev men tänkte bara säga att min dator har lagt av, går inte att starta. hoppas att nån kan återuppliva den för det vore tråkigt att förlora allt som jag inte hunnit sparat på hårdisken än.

sen måste jag bara också säga att jag inte gillar blogg.se's nya design! men man kanske bara måste vänja sig.

/elvira

Helt okej

Hela nian har jag ju sovit rätt dåligt, 5-6 timmar per natt. Kan ju säga att jag tar igen den sömnen nu, imorse vaknade jag av att min lillebror kom hem från frasses där han hade köpt lunch. Älska sommarlov!!

/Linnea

Gymnasieantagning

Någon dag inom den närmsta tiden får man reda på vilken linje och skola man ska gå på. Är riktigt, riktigt nervös. Vet väldigt många som sökt samma som mig så först och främst får vi hoppas att jag tar mig in. Sen finns det ju dom jag vill hamna i samma klass som, och dom jag gärna slipper.

Så vi håller tummarna nu!

/Linnea

Kaos

Nuuuuu har jag fått nya blogg.se och jag förstår i stort sett ingenting. Det lär väl märkas senare om det är bättre än förra men just nu känns allt kaos.

Iallafall, nu ska jag ta en snabb dusch och ikväll ska jag träffa Linda, Gabriella och Frida. Blir as bra!

/Linnea

Underbart

Fick sommarlov för lite mindre än två veckor sen, och har sen dess bara njutit av sommaren med mina vänner. Vi har gjort en massa saker. En dag tog vi mopparna ut till Tavelsjö där vi fikade, grillade och så. Sen har vi spelat brännboll, sovit, spelat kubb, kört runt, gått på bio, sett på en massa fotboll, osv. 

Så sommaren har hittills varit hur bra som helst, och förväntas bli ännu bättre! 
image descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image description

/Linnea

8/6-12

sista ridgången för terminen, sista gången jag red fille och det gick sämst! så sjukt tråkigt att det ska gå så dåligt sista gången och specielt när det kanske var sista gången någonsin jag red fille...

vi hoppade iallafall på volter, studs och en kombination. i slutet slutet när vi hoppade trekombinationen lite högre gick det mycket bättre så det lättade upp lite.


jag kommer sakna dig!

/elvirabj

ska få hyra bj i slutet av sommaren eftersom kaktus är halt. tråkigt med kaktus men det ska ändå bli kul med bj speciellt eftersom jag ska sätta igång han också. då blir det bj i tio dagar:) fast man kan ju aldrig vara helt säker då både min sätta-igång-häst och hyr-häst byttes till kaktus förra året.

jag blir iallafall lite sugen på att införskaffa en gelepadd till sadeln då hans sadel är stenhård och han är rätt skumpig:P fick jätte ont i rumpan efter en 45 minuters skrittur till betet, dock så tror jag att det blir bättre när man rider lite mer varierat i gångarterna:)/elvira

betet

förra veckan red vi hästarna till betet, red bj:) vi blev lagomt besvikna när vi stod beredda med kameran och så springer hästarna inte en enda meter utan börjar äta direkt.../elvira

måste bara säga att jag är grymt avensjuk på dom som varit två veckor ute på norrbykär. idag är det exakt ett år sen jag konfirmerade mig.


saknar det sjukt!

/elvira

lisa är inte så duktig!/elvira

7/6-12

red nixon och vi red först en liten tur i skogen och sen ca 30 minuter på banan. det va jätte härligt att rida i skogen utan leran. vi galopperade bort till sandtaget och sen vände vi för det började SPÖREGNA. 

på banan blev nixon skit spänd. han flög i luften för ingenting, halvskena med frambena uppe vid öronen... men i slutet var han i alla fall jätte fin och då kunde jag galoppera och trava lugnt med helt långa tyglar. :)

det blev ett jätte bra slut för terminen på torsdagar!/elvira

Sista hoppningen

I fredags var det sista hoppningen för den här terminen, sista gången jag red Nixon innan sommaren. Vi hade stora utebanan, tror det var soligt också. Det regnade iallafall inte. 

Vi hoppade lite blandade saker. Hinder på volt, studs och en linje. Vi la ihop allt till en bana och i slutet körde vi höjdhoppning. Som högst hoppade jag en oxer på 1 meter och Nixon var HUR duktig och fin som helst. 

Hela lektionen gick riktigt bra och det känns skönt att ha en bra känsla inför sommaren :) Fina, fina, fina ponny!/Linnea

Bilder från gårdagen


Balen

Igår hade vi bal, helt okej faktist! Vi gjorde inte så mycket först, vi typ åt och pratade. Sen dansade vi, och sen började alla fara så då for vi också efter ett tag. Jag, Linda, Frida, Cornelia, Frida och Elsa stannade på stan och gick på tivolit som är här nu, och GUD vad roligt det var. Hahah! 

Bilder kommer!

/Linnea

Snart sommarlov!

Har inte alls varit aktiv under dom senaste veckorna. Men nu är allt skolarbete klart, inlämnat och redovisat så det känns super. Om en vecka har vi sommarlov, och det känns ännu mer super!

Dom kommande dagarna är inte dåliga. Imorrn slutar vi 12 och det är ridning på kvällen. Sen helg, och på måndag har vi brännbollsturnering och skåpstädning. På tisdag är vi lediga och på onsdag är det skolavslutning. 

Det kommer bli sorgligt att lämna klassen, men OJ vad skönt att nian är bortgjort.

/Linnea

Förra veckans hoppning

Ska försöka komma ihåg vad vi gjorde i fredags... :)

Vi hoppade lite olika banor och det var väldigt roligt! Jag drev mer än jag brukar så Nixon hoppade SUPER fint. Minns inte riktigt allt men det gick bra och jag var supernöjd.

/Linnea


nationaldagen

har varit på surf ett tag och var funktionär på dressyrtävlingen och sen gick jag lite med kaktus och betade honom. då blev han glad!:)/elvira

1/6-12

i fredags var det perfekt väder för att rida ute men tyvär skulle ju tävlingbanan upp så det blev att rida inne vilket fille inte uppskattade. han var sjukt seg och trots mina sporrar och spö gick han inte framåt mot hindrerna. det fanns ingen bjudning alls i han. jag orkade inte heller riktigt driva. skyller delvis på att jag sprang cooper innan men jag vet att det inte är helt sant. det gick i alla fall väldigt dåligt.../elvira

31/5-12

det var den intensivaste hopplektion jag varit med om! eftersom vi bara var tre personer han vi hoppa dubbelt så mycket. vi hoppade olika linjer, kombinationer och banor. vi hade fritz, nixon och tilda med så i slutet hoppade vi runt 1m. nixon är så galet duktig! 

det gick både bra och dåligt. i slutet hade både han och jag förlorat energi så han blev lite lat och jag orkade inte driva men jag är ändå rätt nöjd:)/elvira

RSS 2.0