Onsdag

Kvällen har spenderats på surf med Jessica, Evelina och Ebba. Fotade och filmade när dom red, blev grymt sugen på att rida också. Åker till fjällen på fredag så missar den ridningen, och nästa vecka åker vi på HULK-kurs i Skellefteå torsdag-fredag. Förhoppningsvis hinner vi till surf innan 7 så vi kan vara med :) 

Nu måste jag försöka ta mig i säng så jag orkar med dom två skoldagarna som är kvar innan lovet. Är grymt trött som vanligt.

/Linnea

vår?

nu håller ju snön på att smälta och det gör mej då ingenting. längtar till våren och sommaren GANSKA mycket!

fick veta av min syrra, som bor i stockholm, att dom behövde inte ens ha jacka idag. dom gick i tjocktröja;)



/elvira

onsdag

har inte haft världens bästa dag så då är det extra tråkigt att komma hem till alla läxor.

längtar jätte mycket tills imorgon nu:) min nya ridlärare kommer att vara elisabeth. har hört att hon är jätte duktig så jag tror det kommer bli bra!:)



/elvira

tisdag

förra veckan hade vi inga läxor alls. nu har skolan kommit ikapp, har precis gjort en av tre hk läxor. bajs!

mamma har klippt hundarna och snacka om att dm är små nu:P dom har haft världens vinterpäls och varit runda bollar, nu ser dom ut som små bäbisar!
chaplin:)
/elvira

kaktus barbacka:)

red kaktus barbacka i torsdags. är väldigt nöjd över lektionen:)

 vi red först några öppnor längst medelinjen sen red vi ett tag på stora mittvolten och vi slutade med lite förvänd galopp.

öppnorna gick ganska bra. dom blev lite vingliga ibland men i slutet gick det riktigt bra. när vi red på mittvolten tappade jag seriöst känseln i fingrarna och underarmarna. vi kom inte riktigt överens men sen i galoppen blev han hur fin som helst och jag kunde äntligen lätta. när vi skulle rida förvänd galopp blev han väldigt pigg och stark men det gick ganska bra ändå.:)



det va mias, våran ridlärares, sista dag i torsdags. skit tråkigt! hon är värkligen jätte bra, gillar henne jätte mycket!

/elvira


Måndag

Idag slutade alla klasser kvart över 2, ingen aning om varför... skönt var det iallafall då vi slapp idrotten! Åkte direkt ner på stan med Elvira och köpte ett par byxor. Kom hem vid halv 5, åt middag, har suttit vid datorn sen dess. One Direction är inte bra för mitt sociala liv känner jag :P There's only One Direction!

/Linnea

Söndag

Idag for jag, Elvira och Lisa till Qlara och filmade lite grejer till ett skolarbete. Det där om 50-talet. Vi hade faktist riktigt roligt, det gick mycket bättre för oss nu än på skolan! 

Känns väldigt drygt med skola imorrn, nu är det slut på läxfria veckan också, har HK till imorrn som jag måste göra imorrn på skolan, franska till onsdag, matteläxa till torsdag och så har vi nationellt prov i NO efter sportlovet. Det har förstört hela mitt lov kan jag säga, är inte taggad på lov nu. 

/Linnea

Ny ponny till surf








Masha heter hon och är en c-ponny :)

/Linnea

Busponnyer


Manne och Nixon rymde från hagen igår och sprang upp på vägen ovanför surf. Som tur var fick vi fast dom innan dom bestämde sig för att göra något galet :P Söta ponnyer.

/Linnea

Surf igår

Igår på surf gjorde vi mer än vad vi gjort sammanlagt på en månad typ :P Nä men vi bestämde oss för att göra nån nytta istället för att sitta i soffan och äta (haha) så vi städade sadelkammaren, smörjde saker och hade kul. Vi lekte i snön och körde hoppning utan häst i ridhuset. Grymma vi är :P 

/Linnea

fredagssurf

grymt skönt att inte ha nån skola idag!:D

blev väldigt glad när jag vaknade i morse och insåg att jag inte behövde gå upp tidigt för att fara till skolan. dagen ska såklart spenderas på surf;)

 

/elvira


Smart är jag

Kom nyss på att det kan vara bra att veta hur vi tar oss till surf imorrn, och vilken tid isånafall :P Försöker få tag i nån av elvira, jessica, evelina och ebba men tyvärr så verkar ingen se mina sms! Får lösa det på ett eller annat sätt.



/Linnea

kommer att sakna dej!♥


jessicas bilder.

/elvira

grattis frida!!♥

älskar dej!

/elvira

sweet sixteen

i lördags va vi i ''lindas'' kvarterslokal och firade henne. det va skitskoj!:D

GRATTIS LINDA! (i efterskott) vi älskar dej!♥



/elvira

Torsdag, helg

Idag hade vi en rätt härlig skoldag. Iallafall på eftermiddagen, vi såg på film på engelskan, hade hål och satt vid datorn på SOn. Inte dåligt! Är på bra humör på grund av det, och så klart av att vi är lediga imorrn :D Så helg idag!

/Linnea

Stort grattis till One Direction!!


#ProudOf1D och 'One Direction WON' trendade worldwide på twitter, så gryyyyyyyymt!!!! Stort grattis killar!

/Linnea

Tisdag

Sitter nyduschad i min onepiece och tittar på Brit Awards 2012. Kan inte bli mycket bättre nu. One Direction är nominerade!

Vi har inget prov som ligger nära eller nån jätteläxa eller så just nu, så det känns som om jag glömt nåt viktigt i skolan för jag brukar inte ha såhär lite att göra :P Fast det är väldigt skönt ändå att ha en massa tid över. Fast det är väl lugnet före stormen antar jag.

/Linnea

Studiedag på fredag

På fredag har vi studiedag och det känns super! Troligtvis kommer vi spendera hela dagen på surf, men tyvärr har vi ju teori på kvällen men det ska ändå bli roligt! :)


/Linnea

Trött

Har inget att skriva just nu.. slutade vid 2 och har suttit vid datorn hela tiden ungefär. Kul liv känner jag :P Nä men jag är grymt trött och ska börja dra mig mot sängen. Förhoppningsvis lär jag sova mycket inatt. Har knappt sovit nåt i helgen!

/Linnea

Polapir♥



Idag åkte världens finaste pirre ♥ Kommer sakna dig grymt mycket!

final

på ridningen igår fick jag testa fille för första gången:)

vi hade typ 5 hinder som stog i ''v'n'' eller typ sicksack över medellinjen. först värmde vi upp med att hoppa på en åttvolt och sen fick vi hitta på vår egna bana. jag kom då inte ihåg vad jag tänkte så jag improviserade typ hela banan med det blev bra det också. typ dom två-tre sista hindrerna kom jag på lite bättre hur han funkade med det gick ändå ganska bra innan. dock så va min sists över hindrerna typ sämst.

det va iafall jätte roligt att få testa han och jag är ändå väldigt nöjd med tanke på att det va första gången jag red han:)


efter ridningen bjöd linn på fika eftersom hon ramlade av förra gången. det va väldigt gott!!;)

/elvira

nix

i torsdags på ridningen fick vi hoppa storhästar. jag fick nix och han va jätte härlig att rida!! vi hade tina som vikarie. det va jätte länge sen jag red för henne så det va kul:)

vi hoppade lite studs och lite svängar, galoppbommar.. min sist va inte direkt den bästa och jag va ganska trött men annars tycker jag faktist att det gick bra!:)




/elvira

tolkningen

vi fick ju också tolka med relios och diana:D

det va värkligen skitkul! hade aldrig tolkat förut. sen va det också kul att få testa rida småponnysarna;) jag tror att dom tyckte det va ganska kul att komma ut. dom sprang på dom och diana bockade och höll på:P



/elvira

Hoppningen igår

Igår ställde vi fram fem hinder längs medellinjen och så fick vi göra vår egen bana :) Det var faktist riktigt svårt att komma på någonting när man stod där men det gick bra iallafall. Det blev en ganska lätt bana men den var rolig ändå :P

Nixon var grymt fin och var inte ett dugg stressig som han var förra veckan. Vi skrittade runt väldigt mycket eftersom vi hoppade mycket en åt gången, så jag skrittjobbade lite och han var hur fin som helst! Han hoppade bra och det var bara jag som inte riktigt var med, men är nöjd ändå :)

/Linnea

bj

fick rida bj på friluftsdagen:D

först red vi inne en stund. vi red bågar med volter över medellinjen och galopp på långsidan. jag blev lite lat men det gick ändå riktigt bra!:) han va jätte rolig att rida fast ganska stark.

sen så skrittade vi av ute:)



/elvira

Friluftsdagen

I torsdags hade vi ju friluftsdag :) Vi var på surf och det var väldigt roligt! Vi gjorde det "vanliga" som mocka, fodra, släppa ut och in hästar osv. Sen red vi en liten dressyrlektion, jag red Orlic och det var kul! Han var lite seg men ändå fin att rida :) Sen skrittade vi runt lite utomhus i djupsnön, eller den var inte så djup men kanske 30 cm eller så. Och sen fick vi ta Diana och Relios och tolka bakom dom :D Det var grymt roligt och även roligt att rida miniponnyerna! 

/Linnea

friluftsdag:)

har just tagit mej en välförkänd dursch efter en väldigt rolig dag på surf!

först red vi ett litet pass sen tolkade vi och på kvällen red jag ridlektion.:)

ska sova nu, är väldigt trött!

/elvira

onsdag

kan börja med att säga att matteprovet gick väldigt bra:) hoppas bara att resultatet är lika bra som det känndes!

sen så har vi ju varit ute och gått med rhokur och örvar. det va den sämsta promenaden någonsin p g a att vi träffade på en riktig idiot som förstörde promenaden och dom senaste timmarna efter den för att jag blev så sur.
har varit på affären iafall och handlat mat tills imorn. är väldigt taggad! ska först rida ut och sen hoppa på kvällen. där i mellan ska jag äta en massa god mat!:D
hade tänkt städa rummet ikväll men med tanke på hur det ser ut så lär det ta ett tag. tror jag ska baka nått gått tills imorn istället, packa och sen se på one tree hill resten av kvällen:)
/elvira

trött

tar en liten paus från mattepluggandet, får se om den blir så himla liten. min kväll kommer i alla fall att bestå av matteplugg och eventuellt städa rummet lite. som ni kanske förstår är jag inte så värst taggad.

två snygga bilder på jag och mina systrar:)
/elvira

skola

sitter i skoln nu, har media. vi gör inte så mycket. när jag kommer hem måste jag plugga med matte men det är ändå ganska skönt att v gjort bort provet imorn och sen på torsdag är det friluftsdag. ganska härligt! :)

vi ska ju rida storhästar så om vi ska ut i skogen vill jag nog ha lola, hon är jätte mysig! annars skulle det va kul att testa alita också:)


/elvira

Dålig dag

Okej ja angående det förra inlägget så måste jag nu ta ut min piercing. Den håller på att stötas ut ur kroppen så det blir bäst så, vi får se om jag vågar ta senare igen.

Sen är jag också besviken på mig själv då jag inte är i Stockholm just nu. One Direction har varit där hela dagen och här sitter jag uppe i ingenstans i ett grått tråkigt klassrum hela dagen. 

Är inte på världens bästa humör då jag både har ätit dåligt och knappt sovit nåt i helgen, och som plus i kanten måste jag plugga matte.

/Linnea

..

Allt känns så grymt orättvist just nu.. ingen blogglust.

/Linnea

surf

har tillbringat dagen på surf med jessica ebba och evelina. vi gjorde lite allt möjligt. fotade, smörjde, mockade, lekte i snön och så såg vi såklart på ponnyakuten;) det är sjukt hur kul man kan ha när man är trött:)
längtar sjukt mycket till friluftsdan!:)
/elvira

kaktushoppning

torsdag
vi hade hoppning med mindre hinder och det gick faktist jätte bra!:D vi började med att skritthoppa. har aldrig gjort det förut men det gick hur bra som helst, kaktus va värkligen jätte duktig! sen hoppade vi lite studs och sen en liten banan med en tvärsväng. även om det blev lite slarvigt här och där och nått konstigt hopp så är jag ändå jätte nöjd!:) testade även att rida med två spön, ett i varje hand, och det va rätt effektivt faktist:)


fredag
vi hade hanna som vikarie och hon va jätte bra. det va kul med lite nya tips:) vi hoppade först 5,5 sen två hinder på en båge. det gick ganska bra men när vi ska komma i trav blir det ibland varken trav eller galopp, nått mitt i mellan, så då blir det väldigt tröga hopp och kaktus kämpar för att ta sej över. det gick mycket bättre när vi kom i galopp då flög han över;) duktiga häst!!!
foto: evelina (har fått massa bilder men kan inte ladda upp några andra...)
/elvira

Wendy





För exakt en vecka sen flyttade lilla Wendy till sitt nya hem, hos Sandra bor hon nu! :) Hon kommer få det jättebra och verkar trivas som privathäst!

/Linnea

Bildbomb på Hebel

















/Linnea

Google gravity

Hahah såg nyss en rolig sak som faktist funkar, gå in på google, skriv "google gravity" och tryck på jag har tur :) 

/Linnea

Bildbomber?

Fick värsta lusten att göra bildbomber nu. Har flera tusen bilder på min hårddisk så det är bara att säga till om ni vill se bilder på nån speciell häst, dressyrbilder, hoppbilder, failbilder ja ni förstår :)

/Linnea

Stannar hemma

Tror elvira ska följa med jessica, evelina och ebba till surf idag men jag stannar hemma. Måste verkligen plugga matte, vi har prov på onsdag och jag kan verkligen inte mycket. Algebra, ekvationer och samband är verkligen inte min grej. 

/Linnea

Grattis grattis!!

Stort grattis till camilla som blev årets ridlärare 2011 och surfs ungdomssektion som blev årets engagemang 2011! :D



HAHAH!


Kolla 0:06! :D Gud vad pinsamt!

/Linnea

Lite blandade bilder






/Linnea

R.I.P Whitney Houston


Rest in peace♥



Födelsedagsfirande

I torsdags när vi hade halvdag tog vi med oss kladdkaka, tårtljus, flaggor, ballonger och serpentiner för att fira camilla som fyllde år :) Våran "tårta" blev grymt snygg och hon blev väldigt glad!






/Linnea

Gullivers



/Linnea

Inte roligt

Har världens hosta nu, tog hostmedicin tidigare idag och jag kan ju säga att det inte har hjälpt nåt alls, snarare tvärt om. Det känns som om jag andas genom ett sugrör och jag hostar mer än jag andas känns det som. 

Har varit förkyld nu i nån vecka, just nu är det rösten och hostan som håller på. Låter som en kråka ibland och hostar ihjäl mig.

Förhoppningsvis försvinner det snart iallafall!

/Linnea

Designen

Nu har vi ändrat tillbaka designen och även gjort lite nytt! Fattar inte vad som hade hänt då det inte gick att ändra tillbaka, så fick återställa allt :P 

Förhoppningsvis ska allt funka nu, säg till om något ser konstigt ut :)

Världens finaste



/Linnea

Knäpp ponny

Nixon var knäpp idag. Haha!
Det blev några "skenturer" emellanåt, om jag landade lite snett i sadeln eller om han tyckte det blev för skumpigt. Han blev mycket, mycket lugnare när jag stod upp i lätt sits typ hela tiden så jag skulle tro att det är sadeln som spökar eller så var han bara allmänt knäpp. Han hade skenat på lektionen innan också, det är verkligen inte Nixons stil. Inte nu längre iallafall :P Han brukar vara nästan seg ibland så det var lite annorlunda!

Skriver mer om lektionen sen :)

/Linnea

Hoppa hopp

Nu ska jag gå ner och ta på mig jackan och så, sen bär det av mot stallet! Jessica ska med och jag tror att hon ska fota, sen ska mamma filma också :) Hoppas det går bra och det ska bli grymt roligt! 

/Linnea

Fredag

Blä ligger efter med bloggningen. Nu är det iallafall helg och jag är sååå glad över det, har varit en dryg dag. Fast på idrotten körde vi fotboll på skridskor och det var faktist riktigt kul, även om det var grymt svårt :P 

Var på surf igår då vi hade halvdag på skolan, gjorde bara svenska nationella och sen gick vi. Provet gick förhoppningsvis bra, det var iallafall rätt mysig stämning i klassrummet när alla satt med fika och godis. 2 timmar och 40 minuter hade vi på oss men tiden gick ganska fort.

/Linnea

ja

kan känna mej lite lugnare nu då jag åtminstånde har valt någonting men tror jag kommer gå till syvon imorn och fråga om några inriktningar och så:)

imorn är det hoppning och jag längtar jätte mycket! ska bli spännande och se vem jag får:)
/elvira

tjoho!

hittade papperet!:D nu återstår bara det att välja vad jag vill gå..
/elvira

gymnasievalet

börjar bli lite stressad nu. känner att jag måste söka till gymnasie nu, senast imorgon. för det första vet jag inte vad jag vill gå. har inte ens koll på allt som finns. för det andra så har jag ingen aning om vart detdär papperet är. fick det av syvon med inloggningsuppgifter och så. hon ba dethär måste ni vara rädd om och jag ba jaja. men vart har jag hett det???? blir lite less på mej själv ibland!
/elvira

katastrofalt!

kan säga att svenska nationellaprovet idag var det sämsta jag i överhuvudtaget någonsin gjort! tror att jag kan säga det utan att ljuga.

fick för mej att jag skulle skriva en dikt som såklart skulle vara på rim. dom första två timmarna får jag inte fram någonting vettigt alls. när det är 40 minuter kvar kommer jag äntligen igång och skriver en dikt som är rätt så kass men ändå lite vettig. den sista kvarten försöker jag komma på ett stycke där jag helt kört fast. slutar med att jag i sista minuten skriver: jag har aldrig varit lyckligare än i denna stund. inte sedan jag fick en hund.
vad tänkte jag på??? jag hade inte behövt skriva nånting alls! inte nog med att jag förstörde den redan dåliga
dikten totalt, så hann jag inte heller läsa igenom och kolla efter stavfel och så, vilket kunde vara min räddning.
är sur på mej själv men hoppas att min svenska lärare uppskattar min poesi! det va iafall det klart mysigaste provet jag varit på:)
/elvira

Nu är det gjort!

Nu har jag sökt till gymnasiet! Det blir ekonomi på draggen i första hand, sam på draggen i andra hand, och sen naturbruk inriktning häst - ridning på forslunda som tredje :) Känns bra att ha sökt även om det är nervöst. Vill verkligen komma in på ekonomi nu!!!

/Linnea

örvar och hrokur

har varit hos örvar och hrokur ikväll. vi va ute och gick med dom som vanligt:) hrokur va väldigt söt för han rymmer från hagen hela tiden så han har fått stå inne hela dagen idag och ska göra det tills dom fixat till hagen så han va väldigt pigg och social idag;)
/elvira

Dag 6 - En person som betyder mycket för mig



/Linnea

Onsdag

Idag på no lektionen hade vi en liten annorlunda labb.. vi dissikerade kakor :P Vi skulle typ ta bort alla chokladbitar och sen se hur stor del av kakan som bestod av choklad. Roligt var det iallafall!

Imorrn har vi delprov C i svenska nationella. Vi ska alltså skriva något, vet inte vad men något iallafall. Vi har några timmar på oss (tror det var 2 eller så) och då är det perfekt att ta med sig godis ;) Haha känner mig taggad konstigt nog, inte på provet men det kommer ändå bli mysigt. (XD)

Fick tillbaka no provet också idag, var två poäng och två "mvg-solar" från mvg. Rätt surt men är ändå grymt nöjd då jag aldrig någonsin har pluggat mindre till ett prov!

/Linnea

LYCKLIG!

fick resten av one tree hill säsongerna idag så nu kan jag börja se igen. det tog stopp vid säsong fem men nu har jag hela 36 osedda skivor :D
/elvira

oj

det är ju inte lite maskrosor nere vid älven på våren!
/elvira

sportlovskul på surf

foto: http://kaktushebelsnoopy.blogg.se

ville bara passa på att säga att hästen på bilden/affichen som hänger i stallet har jag ritat:D faktist hela affichen.
/elvira

Hål

Är hemma nu, vi hade vårt första nationella prov i svenska imorse och sen fick vi hål efter det. Börjar om en och en halv timme, inte dåligt. Provet var sådär, halvt svårt. Frågorna var verkligen konstiga och man fick tänka mycket. Förhoppningsvis har jag inte gjort några större fel :)

Nu ska jag gå ut en sväng med Jaxon, sen ska jag äta och börja dra mig tillbaka till skolan. Vi har bara SO och media kvar nu. På SOn ska vi typ testa 50-tals hårfrisyrer tror jag. Säkert filma nåt också. Och på median ska jag fixa till designen.


/Linnea

Nåt konstigt

Okej fråga inte mig vad som har hänt med designen... om inte elvira har varit och grejat måste det vara blogg.se som laggar eller nåt. Orkar inte fixa till det nu utan jag gör det imorrn på median eller när jag kommer hem. 

Ska passa på att byta header då :) 

/Linnea

älskar pfl!

fick veta idag att vi ha pfl på torsdag vilket betyder att vi slutar vid lunch:D vi ska bara ha den andra delen av det nationella provet i svenska sen slutar vi. om vi får skjuts far vi troligtvis till surf:)
/elvira

mumms!!

förra söndagen va det nått slags möte på surf. dom som va på mötet fick fika efteråt. det blev kakor över så då fick vi dom:D
/elvira

myskatt!

/elvira

onsdag 25/1

förrförra onsdagen gick vi ju bara halvdag pga vattenledningarna på skolan. då for vi direkt ner till rhokur och örvar för att gå på promenad med dom. det var värkligen längesen vi va där när det fortfarande va ljust ute.

på promenade turades vi om att rida barbacka på örvar:D jag har värkligen saknat att rida den lilla hästen!♥

/elvira

måndag

skoldagen har väl varit okej. hk provet gick bättre än vad jag trott. sen så hade vi väldigt roligt på våran so lektion även om vi inte fick så mycket gjort till våran 50 tals film:)
/elvira

Inte dålig måndag

Inte dålig skoldag idag! Idag stod jag och linda i uppehållsrummet och sålde mackor och sånt. Vi visste inte att vi skulle stå där så det blev en härlig måndag utan lektioner. Missade ju den där hk diagnosen elvira skrev om, hade inte pluggat så mycket till den.

När jag kom hem möttes jag som vanligt av en glad, varm och gosig liten vovve. Mamma stod och bakade chokladmuffins och i soffan låg min efterlängtade ziperall som äntligen har kommit! 

Min är den marinblå med smala vita ränder näst längst till höger

Så min dag har då inte varit dålig iallafall. Det är bara rösten som förstör lite, låter hemskt nu.

/Linnea

surf

idag har vi varit på surf som vanligt och vi har inte heller gjort nått specielt. är så sjukt trött så hade tänkt gå och lägga mej nu och somna till vänner men i bilen påväg hem kom jag och linnea på att vi har hk repetionsprov imorn och jag har inte pluggat nått än..
/elvira

Dag 5 - Mina drömmar

Just nu drömmer jag om att flytta utomlands till nåt roligare land. USA, australien, england, nya zeeland...vill verkligen inte stanna kvar i sverige hela livet utan jag vill se världen. Allt.


Tänk att bara släppa allt här i sverige och åka iväg i några år och bara.. åka runt i världen.

/Linnea

Dag 4 - En bild som jag brukar skratta åt


Har många roliga bilder men tänkte direkt på den här faktist. En av dom fulaste bilderna jag sett haha. Man ser det inte så bra men fuxens mage är typ en och en halv meter upp i luften :P

/Linnea

Loreen

Loreen var helt klart bäst ikväll, det var ovanligt dåliga låtar faktist. Hoppas det kommer fler bra sen.



/Linnea

Melodifestivalen

Ikväll börjar melodifestivalen, ska bli roligt att se. Har inte tänkt på det så mycket men när jag hörde deras intro tidigare idag insåg jag hur mycket jag har saknat det. Låter grymt fånigt men jag var verkligen besatt förra året, särskilt när eurovision närmade sig och jag kan helt klart säga att det var en av de roligaste tiderna i mitt liv.

Känner mig töntig som skriver det här, men aja. Ska ta ut linserna nu och sen sätta mig i soffan. 

/Linnea

TACK!!!!

titta vad jag fick igår av min bästa, roligaste, underbaraste och smartaste vän LINNEA i födelsedagspresent!!!:D tacktacktack!!!!


____
(:•D))
¯¯¯¯

/elvira



hundmassage:)

/elvira

LINNEA, VAD HAR JAG GJORT???!

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓


hoppade wendy för sista gången igår.

vi värmde först upp på en studs. först hoppade vi vanligt sen utan stigbyglar och sen utan händer. när jag hoppade henne utan händer sists va hon inte lika pigg. nu när jag släppte tyglarna exploderade hon iväg i sin wendy fart och då blev det lite svårare att hänga med upp. det blir som en effekt av en sportbil, man skjuts bakåt;)


sen så hoppade vi en lång serie. där gick det också ganska fort men det var väldigt roligt:) det gick inte asbra men absolut inte dåligt. det blev en väldigt bra avslutning för vi höll inte på att bråka med varandra utan vi hade jätte roligt!!!:D



jag kommer sakna henne men hon kommer nog bli jätte glad över att få komma till ett nytt hem!♥

/elvira

Nixon


Nixon var grym idag. Vi hoppade lite serier och studs, tränade på balansen och takten. Det gick inte överdrivet bra men har inget dåligt att berätta om iallafall, så rätt bra gick det :) Han var fin, på gränsen till för taggad ibland men det är bara roligt! 

/Linnea

Dag 3 - Varför jag började rida

Hästar har alltid varit en del av mitt liv, ända sen jag var pytteliten har jag älskat hästar. Hade till exempel en otroligt ful cowboy-lampa i mitt rum bara för att det var hästar på den. Jag började rida på ridskola när jag var 11 år, har alltså ridit i snart 5 år. Mamma anmälde mig till både surf och hippo, kom in på surf två veckor innan hippo ringde så jag började på surf. Gick i samma grupp i 4 år och i höstas bytte jag upp mig till ponnyhoppgruppen :)


/Linnea

Äääääntligen fredag

Slutade ju tjugo över 12 idag så for ner på stan med bästa tjejerna. Köpte lite smått från hm och sen lite godis. 

Taggar ridningen ikväll nu, är inte direkt pigg och näsan rinner men det ska nog gå ändå! Det ska bli roligt. Om vi har markarbete funderar jag och evelina på att byta hästar, så jag rider hebel och hon nixon. Skulle vara kul då hebel var min favorit förut! 

Sötnos!

/Linnea

det var då nära!!!

när jag kom hem från surf såg det ut att vara slutet för min mobil. man kunde knappt se vad det va på displayen. det var ett stillsamt och tydligt myrornas krig. efter att jag försökt trycka mobilen till rätta stängde jag av den för att byta till en annan. bara för att, försökte jag sätta på den igen men ingenting hände. nu dog den tänkte jag men sen, några minuter senare går den på och displayen ser ut som vanligt igen:D
/elvira

markarbete

idag gick det skitdåligt!!! vi hade lite bågar, volter och sådär med bommar. det gick helt enkelt inte bra för mej. fick driva som ett as samtidigt som jag skulle hålla imot och det blev bara hårt i munnen, stelt och jobbigt. MEN sen när vi skulle trava på stora mittvolten som det sista vi gjorde så gick det sekundvis hur bra som helst!!!:D
vet inte riktigt vad jag ska säga. är egentligen missnöjd med nästan hela lektionen men det gick så bra i slutet så är nöjd också:)
/elvira

Snart försvinner rösten

Kan ju förresten säga att min förkylning har nu satt sig på mina stämband. Inte vackert. Det har känts som att min hals och delar av tungan har varit helt förlamade idag så jag har haft svårt att prata, har riktigt fått anstränga mig för att säga rätt saker. Haha.. det blir spännande att se om jag har nån röst alls imorrn. 

/Linnea

Friluftsdag


Snart har vi friluftsdag och som det ser ut nu ska vi tillbringa den dagen på surf. Underbart! Tror vi ska rida ut i skogen, den här gången ska vi ha storhästar. Vet inte vem jag vill ha isånafall men det ska bli roligt :D

/Linnea

Halsont

Har gått runt med halsont hela dagen och tror att det är fredag. Trodde det igår också... steg upp 6 imorse och satte mig med kemiboken, blev inte så mycket pluggat igår då jag var katastrofalt trött. Provet gick bra hoppas jag, engelska förhöret (vi hade 250 glosor!!!!!! skojar inte, helt sant) gick superbra. 

Nu har jag nästan inte ont i halsen längre, är bara trött och hostar mycket. Aja, vad som helst för att slippa halsontet kan jag lova er. Bafucin i mitt hjärta!



/Linnea

Dag 2 - Min favorithäst

Världens finaste och bästa ponny heter enligt mig Munsboro Nixon. Han är en väldigt rolig och charmig ponny som jag har ridit en gång i veckan i en termin nu ungefär. Han är en väldigt speciell ponny, han är känslig och både pigg och halvt seg på samma gång. Jag har utvecklats enormt med honom och skillnaden nu och i höstas är stor. Kommer inte ihåg hur många gånger han drog iväg med mig! Han blir väldigt stark i galoppen och framförallt hoppningen fast han ser ut att vara lugn som en filbunke, haha.

/Linnea

torsdag

kom ganska just hem från skolan där vi haft den tråkigaste skoldagen på länge. provet och läxförhöret gick iallafall över förväntan:) om ungefär två timmar åker vi till stallet. det ska bli jätte kul med ridning, markarbete med kaktus:)
/elvira

dumma mej!

förlåt, ska inte klaga men jag blir så arg på mej själv!!! har no prov och engelska läxa imorn och börjar plugga nu... varför kan jag aldrig lära mej???
åååå, dumma dumma dumma mej!!!
dumma mej heter förövrigt en jätte bra film med världens sötaste filurer;)
/elvira

Dag 1 - Mina styrkor och svagheter

Kör igång direkt!
Har delat upp det här i två delar, en "ridning" och en "allmänt". Blir lättare då..

Styrkor inom ridningen
- Jag brukar rida väldigt mjukt och har fått höra det från flera personer. 
- Oftast känns det som att det går värre än det ser ut. Vet inte om jag egentligen kan se det som positivt då känslan är viktig, men det är alltid skönt att se det på video efter en hemsk lektion att det faktist inte såg så hemskt ut.

Svagheter inom ridningen
- Jag har en tendens att luta mig framåt och ställa mig upp i lätt sits om hästen blir för stark. 
- Jag drar upp benen och kniper med knäna i galoppen så jag tappar stigbyglarna, men det har blivit mycket bättre den senaste tiden och nu gör jag det knappt alls.


Styrkor allmänt
- Jag har väldigt lätt för att lära mig och komma ihåg saker, vilket gör så jag inte behöver plugga särskilt mycket. Har jag prov räcker det med att jag sitter kvällen före. Brukar få runt vg-mvg på dom flesta proven.
- Om jag verkligen har bestämt mig för något så kämpar jag för det och ger mig inte förrän jag är nöjd.

Svagheter allmänt
- Jag har lätt att ge upp om saker blir för svåra. Det har till exempel gjort att jag hamnat efter i matten, och det har också drabbat proven. Blir så sur på mig själv om jag inte kan något så jag vill inte heller be om hjälp.
- Jag har ibland svårt att koncentrera mig på lektionerna och rent allmänt också. Särskilt när jag är trött.

Fin bild på Elvira och Lisa

Okej, det här var otroligt svårt för mig att skriva då jag inte är van vid att kritisera andra, och framförallt inte mig själv. Hoppas det går att läsa iallafall!

/Linnea

15 dagar

Dag 1 - Mina styrkor och svagheter
Dag 2 - Min favorithäst
Dag 3 - Varför jag började rida
Dag 4 - En bild som jag brukar skratta åt
Dag 5 - Mina drömmar
Dag 6 - En person som betyder mycket för mig
Dag 7 - Min familj
Dag 8 - Mina framtidsplaner
Dag 9 - Bilder från en resa jag gjort
Dag 10 - Något jag längtar till
Dag 11 - Beskrivning av mina vänner
Dag 12 - En person jag ser upp till
Dag 13 - En bild som jag är stolt över
Dag 14 - Ett minne
Dag 15 - En dag i stallet

/Linnea

Linda Forsman

Tillägnar det här inlägget åt min underbart fina vän Linda, finns alltid och det vet du ♥ Glöm det där, satsa gärnet nu och sen flyttar vi till new york, öppnar en advokatfirma och blir stenrika!! 

/Linnea

Dagens fail och dagen i kort

Dagens fail var helt klart att jag tog med min lillebrors mobil till skolan istället för min egen, kunde inte heller hans pinkod så var helt utan mobil idag. Ganska skrämmande att man har blivit så fäst vid en sån liten grej!

Sitter och pluggar no nu efter en seg dag, vi har prov imorrn. Förhoppningsvis går det bra.. har även 250 engelska glosor, helt sjuuukt. Om jag ska vara ärlig är jag mer oroad över dom, haha.


Sötnos!

/Linnea

RSS 2.0