.

har inte skrivit på jätte länge men jag har haft en fullständig skitsommar! tänkte att det skulle vända då jag skulle få fara till göteborg för att kampa och gå på liseberg och så med linnea och hennes familj. såklart har jag inte sån tur så jag ens kan få tag på flygbiljetter så nu sitter jag ensam och sur på mitt rum, kvar i umeå istället för i soliga göteborg med linnea. 
 
/elvira

9 juli

Imorse var det soligt så vi bestämde oss för att åka till kassjö och bada iallafall. När vi kom dit solade vi lite och badade, sen blev himlen full med mörka moln så vi bestämde oss för att åka hem. 

Ikväll ska jag möta upp mina fina vänner och sen ska vi hitta på något, lutar mot antingen brännboll eller kubb. :)

/Linnea

Surfhästar på bete

Hästarna och ponnyerna går just nu på bete i Degernäs, och den enda gången jag varit där var när vi red dit dom. Blev riktigt taggad på att fara dit och fota dom någon dag!

Bjuder på lite bilder från förra årets bete.


/Linnea

Vädret bestämmer

Imorgon är det osäkert vad vi ska hitta på, om det är soligt ska vi fara och bada iallafall. Om det är lika tråkigt väder som det var idag ska jag se om jag orkar stiga upp tidigare och fara till stan. 

Har mycket i huvudet just nu. Mycket att fixa, och mycket att längta till.

/Linnea

Klasserna

Har fått lite frågor om gymnasieklasserna, så jag tänkte svara på det :)

Vi for helt enkelt till draggen, gick in och letade efter någon som var där och jobbade. Vi hittade en administratör som var där, och vi frågade om vi fick veta klasserna. Det fick vi inte, men om vi sa vårt personnummer kunde vi se vilken klass vi hamnat i. 

Jag går i EK1C tillsammans med Linda och Lisa, och Gabriella och Frida hamnade i EK1D. :)

/Linnea

Juli

Nu var det ett tag sen jag skrev sist, och massor av saker har hänt under tiden. Några hemska saker som jag inte tänker ta upp, men även väldigt många bra. 

Till exempel, så tog jag mig in på mitt förstahandsval på gymnasiet. Ekonomi på draggen blir det i höst, och vi har varit och tjuvkikat lite på klasserna. Än så länge ser det mycket lovande ut, bara dom inte ändrar nåt :)

Och i förrgår fyllde jag år, 16 år gammal är jag nu. Fick väldigt fina presenter och är mycket nöjd :) På kvällen kom mina fina vänner och "kidnappade" mig och kastade vattenballonger på mig när jag hade ögonbindel! Hahah ♥

/Linnea

RSS 2.0