DOM VILL HA HJÄLP!!!!

Min Älskade BIANCO är spårlöst försvunnen. Han försvann vid 21 tiden den 22a Maj Vid Farstanäsvägen..omkring magelungen längs sjön. (stockholm/ farsta) Snälla Hjälp mig hitta honom! Vi är förtvivlade.
13årig Samojedhane med armbågsatros i höger framben och försvagade bakmuskler pga hög ålder så han orkar inte gå mycket eller röra sig långa sträckor, Vilket måste betyda att Någon tagit honom eller att något hänt honom i skogen. Vi har letet Hela natten och ropat efter honom men varken hört eller sett honom. (våra andra hundar lyckades inte spåra honom heller)
Han är Helvit med lång tät päls.. bruna ögon och brun nos. Han har tatuering i örat. och är även chippad. Han har en halvsynlig åldersvårta på höger Kind/läpp och ibland hör han lite dåligt.Men är extremt social och vänlig mot alla.Han pratar och grymtar mycket till svar och har ett ganska gällt,valpigt skall. Snälla skriv här eller hör av er till polisen om han syns till eller om ni ser något. Både polis och sambandscentral är informerade. Håll gärna koll på blocket lite då och då. Jag vakar som en hök men det kan gå fort och det är lätt att man missar något när jag är ute och letar. TACKSAM FÖR ALL HJÄLP!

Alla läsare som är runt farsta och går snälla gå lite extra och se dig omkring!!!

http://dressyrsystrarnas.blogg.se/2011/may/hjalp.html

Kommentarer
Postat av: Sara

Ska ni på dressyrtävlingen till helgen ? :)

2011-05-24 @ 19:33:44
URL: http://corpland.blogg.se/
Postat av: ida

Kan ni inte he in lite mer bilder på hippos hästar? (: har ni bilder på cassiopeia? :D

/Ida

2011-05-24 @ 20:15:13
URL: http://horze.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0