Nattvaktningen



Det var nån som frågade oss (haha jag vet inte vem det var för jag var inte med då) om vi ville vara nattvakter på en ponnyhopptävling som skulle vara på surf, och vi sa självklart ja. Laddade upp med godis, chips, pengar, sängkläder och allt sånt och när tävlingshelgen kom så var vi taggade. På fredagsmorgonen så tog vi dit alla saker och fick nycklarna till en liten lägenhet som surf har uppe på läktaren, och vi bäddade iordning och så. Sen åkte vi ju till nolia under både fredagen och lördagen.




Bilder från nolia.

På kvällarna var vi grymt trötta så vi orkade inte göra så mycket, vi tog med oss allt godis och det till cafeteriasoffan och satt där och kollade på tv.



Ebba ramlade ner från soffan XD

Första kvällen skulle vi ta en promenad och vi hamnade borta vid korna. Söta var dom men läskiga, haha!


Vi skulle stiga upp 3 gånger varje natt och kolla så att hästarna stod kvar i spiltorna, mådde bra, hade vatten, och hade hö om dom skulle ha det. Den första gången var klockan 23 så vi gick inte och la oss innan. Så då gick vi ner i stallet och kollade allt. Sen la vi oss och ställde alarmet på 3. Hann knappt somna innan vi skulle upp igen, och vi gick ner och kollade allt igen. Sen la vi oss igen :P Och sen ringde nästa alarm klockan 7. Då hade det börjat komma folk så det var inte lika mörkt och läskigt i stallet längre. Då kollade vi hästarna igen och fodrade dom som skulle fodras. Sen la vi oss igen och sov till nästa alarm ringde, klockan 9. Upp igen för att kolla på tävlingarna innan vi skulle till nolia (på lördagen). På söndagen var det lugnare för då var vi på surf hela dagen och kollade på tävlingen :)


Läskigt mörkt i stallet på natten..

Det värsta som hände under nätterna när vi gick upp var att pirre rymde från hagen, alexi rymde från hagen, några täcken satt på sne, en häst stod lös i spiltan och några vattenhinkar var tomma eller välta. Så det var ändå rätt lugnt :)


Trötta och rätt slitna tjejer på söndagseftermiddagen.

Så... tror jag fick med allt. Om det är nåt ni vill veta mer om så kommentera :)

/Linnea

Kommentarer
Postat av: Jennifer

hej! Du får suuuuuper gärna skicka bilderna som du hade på mig och sam från SURF :)

Har skrivit min msn du kan ju adda den och skicka där?:)

2011-08-21 @ 15:42:08
URL: http://jeemid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0