Hyrningen och det

Har inte skrivit så mycket om surf och hyrningen eftersom internet la av, men tänkte dra lite snabbt vad vi gjorde och bjuda på lite bilder :)

I onsdags var det ju sista hyrningsdagen, hyrde fortfarande Maiga. Jag, jessica och evelina red först ut lite med camilla. Vi red en sväng i alla gångarter och det var grymt härligt. Sen red vi ett tag på banan. Maiga var väldigt fin men fick inte riktigt den där "wow" känslan :P Elvira eller Emma fotade så här kommer lite bilder.








I torsdags for vi ut på långritt med en massa andra. Vi red på andra sidan E4an vid stöcksjö nånstans tror jag. Det var väldigt kul och galet härligt! Hade maiga då också :)

I fredags tog vi med oss alla sovsaker och så till surf på morgonen och åkte sen med Hasse och hästarna till nolia och var där under dagen. Sen åkte vi tillbaka med dom till surf och kollade på tävlingen, bäddade iordning och så. Minns inte vad vi gjorde sen men iallafall så var vi nattvakter, så vi gick upp 3 gånger under natten och kollade till alla hästar. Det enda som hänt under natten var att Alexi stod mellan hagarna så henne släppte vi in igen.

I lördags kollade vi först på tävlingarna på morgonen, sen åkte vi till nolia igen och var där under dagen. Sen när vi kom tillbaka till surf kollade vi på tävlingen och sen nattvaktade vi igen.

I söndags kollade vi på tävlingarna på morgonen igen, sen var vi på surf under dagen och bara tog det lugnt. När tävlingarna var slut så red vi lektion för Ylva, jag red maiga igen :) Hon var fin men jag red som en kratta. Elvira fotade så bilder får ni förhoppningsvis sen :)

/Linnea


Kommentarer
Postat av: Agnes

ume.se :)

2011-08-16 @ 13:39:13
URL: http://agnescrone.blogg.se/
Postat av: Lisa - Smilinggirls!ッ

Nu har vi utsett en vinnare i dagens blogg-tävlingen, kika in och kolla om det blev du, annars är det bara att anmäla dig igen: http://smilinggirls.blogg.se/2011/august/vinnaren-av-dagens-blogg-ny-omgang.html#comment



Lycka till!

/Smilinggirls

2011-08-16 @ 16:55:00
URL: http://smilinggirls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0