Storhäst

Vi hade prov på teorin igår. Det gick ganska bra :P Det var typ en massa frågor om sadeln, tränset och lite annat :) Jag och Elvira bestämde oss för att vi ska byta till storhäst också :) Jag är skittaggad på det :D Men vi ska typ börja i en kombigrupp då man får rida både hästar och ponnyer. Vill inte sluta rida Hebel :P Och Elvira har väldiiigt svårt att släppa kaktus! ;)



Kommentarer
Postat av: ...

vilken dag är det?

2010-10-02 @ 11:16:25
Postat av: ...

Linnéa du kommer ju inte kunna rida Hebel i vilket fall. Så det spelar ju igentligen inte så stor roll om du börjar i kobi-gruppen eller på storhäst. Han säljs ju efter jul. Fast jag vill inte att ni ska byta överhuvudtaget, för då börjar det några nya småttingar i gruppen igen.

2010-10-02 @ 22:09:55
Postat av: ...

*kombi

2010-10-02 @ 22:10:40
Postat av: linnea

Jag vet att han ska säljas men man kan ju alltid hoppas? Du vet hur det var med Princess? Och jag tänker ju inte börja i kombigruppen bara för att få rida hebel, det är mycket roligare att rida både häst och ponny ju. Då finns det fler att rida.



Johanna sa ju att vi skulle börja tänka på att byta till storhäst eftersom vi börjar bli för stora? Vi kan ju inte gå kvar i den gruppen för alltid bara för att du vill det. Det börjar ju "småttingar" för att det är dom som rider på ponnyer.

2010-10-02 @ 22:42:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0