Hopp


Red nixon idag :D

Vi började med att hoppa lite olika saker, bland annat med travbommar mitt i en bana så vi var tvungna att bryta av i tid och en kombination.

Vi hoppade en bana och vi övade på svängar, och typ att landa i rätt galopp och så. Först gick det sämst. Helt uruselt. Vet inte vad jag gjorde ens. Sen sista gången vi hoppade så hoppade han grymt snyggt med bättre fart och flyt.


Banan vi hoppade.
Är hyffsat nöjg men är glad över sista gången, vi rev sista hindret men känslan var så mycket bättre!

/Linnea


Förlåt

Förlåt för dålig uppdatering den här veckan, men vi har som sagt haft prao på surf och vi är GALET trötta nu när det är slut. Det tar på krafterna att stiga upp halv 6 varje morgon. Och sen var det ju inte kontorsjobb direkt, utan jag har träningsvärk i hela kroppen av mockningen typ :P Haha!

Skriver om ridningen snart :)

/Linnea

Extremt trött

Orkar inte skriva nåt om dagen just nu, mina ögon är seriöst helt döda. Somnade på hallgolvet (haha ja jag är extremt trött) med en tröja som "kudde" och linserna på, så är helt trött och torr i ögonen nu.

Skriver imorrn istället, för nu ska jag SOVA! Godnatt :)

/Linnea

Film nixonhoppning

Det funkade till slut, med pappas hjälp :D

Och sorry elvira, det funkade inte med nån av dom där låtarna och det gick inte att ladda hem heller, så fick ta en från mobilen nu :P

/Linnea

Andra dagen

Är galet trött nu, och helt seg i hjärnan.
Idag har vi mockat, sopat, fodrat, lagt ut hö och silage, och tvättat hästar. Eller vi spolade bara av benen :) Vi gjorde det på alla ridskolans hästar och ponnyer och det tog ett bra tag :P

Sen skulle vi bada sarkof och frisera svansar men det hann vi inte :P

/Linnea

Funkar inte

Haha jag blir galen snart..
Elvira har ju lagt upp en film på henne från hoppningen och jag ska lägga upp en på mig, men DET VILL INTE FUNKA. Blääää. Vet inte hur länge jag har suttit och försökt, det går helt enkelt inte. Imorrn ska jag försöka på pappas dator och jag hoppas verkligen det går då :P

/Linnea

Dagen







Första praodagen i bilder :)

Vi har mockat, sopat, fodrat, lagt ut hö och hösilage, fyllt vatten och ridit :) Tror det var allt :P Vi red ut en sväng i skogen, elvira på lola och jag på surfs nya foderhäst cludy :) Det var kul att rida henne :D

Vi mockade förresten på rekordkort tid, för oss iallafall ;) :P

/Linnea

lundåkernridning



bilder från i onsdags, tack linnea!

/elvira

tildahoppning:)



(linnea fick välja låt av dom gammla ''bra'' som jag har på datorn)

som sagt så gick det inte bra.
/elvira

Dropi





Tog lite bilder på Dropi idag när jag gick förbi stallet, har inte kunnat fota honom tidigare då han haft boxvila. Men nu stod han ute i hagen så passade på att fota med min extremt bra mobilkamera :P

/Linnea

Massa bilder

Sitter och väntar på elvira, hon ska komma hit och så ska vi titta på filmen från igår :) Har lagt över en massa bilder som hon ska få på en minnepinne och det är 458 bilder :P Haha, och det är bara från i somras när vi hyrde hästarna på surf.



/Linnea

nixonhoppning



/elvira

tilda


ska förmodligen ha tilda i hoppgruppen:D

red tilda igår och det gick inte alls bra. red slarvigt, dåligt, följde inte me över hindrerna... och det blev värkligen ingen bra kombination för att hoppa tilda. linnea har ju redan skrivit hur vi red och första gången vi skulle hoppa banan gick uselt, andra gången gick klart mycket bättre gämfört med den första så den är jag ändå rätt nöjd:) men det ska bli jätte kul om jag lär mej rida henne på rätt sätt:)

/elvira

Taggad!

Underbart!
Nu väntar en veckas prao på surf, alltså ingen skola på typ 9 dagar :D

'

/Linnea

Munsboro Nixon


Nu har vi fått reda på vilka hästar vi ska ha som våra "egna" i hoppgruppen, och jag ska ha Nixon! :D

Red honom idag, vi hade gymnastikhoppning. Först hoppade vi studs och sen la vi till en sväng till höger mot ett räcke och sen bytte vi så vi svängde till vänster mot en oxer. Sen gjorde vi det till en bana, så vi hoppade först studsen, sen vänster till oxern, sen räcket och sen studsen igen :) Sen bytte vi så vi körde mot räcket först och oxern sen.


Så såg banan ut, vet inte om ni fattade nåt av min beskrivning så slängde ihop den här fina ritningen ;)

Det gick bra för det mesta och jag är nöjd, det var kul att rida Nixon :D Han blev lite taggad och alla avstånd blev inte super men det funkade iallafall :) Ska bli as roligt att ha Nixon!

Mamma filmade så film kommer på både mig och elvira :)

/Linnea

manne till nixon

red nixon igår, hade hoppning:) skulle egentligen haft manne men han va så krånglig i ridhuset så jag fick byta till nixon så fick manne stå ett tag och få typ ''terapi''.
det gick iafall väl hyfsat. vi hoppade först några hinder och sen en liten bana:)
/elvira

22 september

Heh är gladare nu ;)
Kom nyss hem från surf, var där och tittade på elviras ridning och sen lite på dressyrgruppen. Hälsade på hästarna också, känns så tråkigt att bara vara på surf två dagar i veckan!

Ska duscha nu och lägga mig tidigt, ska till tandläkaren imorrn klockan 7.10!!! HERRE.. måste typ kliva upp halv 6!

/Linnea

KASS DAG

Okej den här dagen har inte varit den bästa.

- orientering i spöregn i två timmar
- höll typ på att kvävas när jag var hemma på lunchen när jag skulle äta (haha bara klumpigt)
- engelska läsförståelseprov som gick BAJS, hann knappt färdigt
- svenska läshastighetsgrej
- näst sista so lektionen som vi jobbar på våran berättelse om revolutionerna
- fick inte upp moppen på det där stora stödet på skolan så fick stå där som ett mongo värsta länge och kämpa på. Haha.

KUUUUUUL!

/Linnea

lundåkern

va oh red örvar idag. galet härligt! två veckor sen sist. red bort till lundåkern och försökte gå samlat på en volt där med örvar hade andra planer:P så fort vi kom fram och jag kortade tyglarna blev han som ett krutpaket på fyra ben. det blev mest rejs upp för backen och lite kringelvägar:)
/elvira

Onsdag

Dryg skoldag idag, såååå jobbig och tråkig. Dubbel no och franska efter lunch, inte okej. Och svenska och matte direkt på morgonen. Blä. Vi hade inte orienteringsgrejen utan den är imorgon istället, ändå bra för då slipper vi idrotten ;) Haha. Och matten! Sen har vi engelska, svenska och so efter lunch men det kan jag nog stå ut med.

Följde med elvira när hon red örvar idag :) Tog med mig jaxon och så gick vi en bit med henne. Han ÄLSKAR hästar haha! När dom står stilla iallafall :P Han tycker dom är läskiga när dom springer. Sötnos.



/Linnea


Whitaker

Vi får se hur det blir med hippo imorrn, måste plugga matte och ska följa med elvira till örvar. Men hoppas jag kan :)

Har suttit och kollat på en massa schabrak hela kvällen och jag har blivit GALET besatt av whitaker schabraken! Skulle inte säga nej till ett sånt, särskilt inte ett rött eller marinblått! Ja taaaack..

Imorrn har vi orientering på förmiddagen, kul.. aja skönt att göra bort det.


Underbart söt!

/Linnea

Hippo imorrn?

Nu är det elvira som står på crosstrainern och jag som är dj, skönt att ha gjort bort det jobbiga :P

Funderar på att åka en sväng till hippo imorrn och fota hästarna där, har i stort sett inga bilder på dom så det är behövligt :) Sen rider johanna också så det skulle vara kul att titta på! Men vi får se hur det blir, måste ju plugga också.

/Linnea


crosstrainer

just nu står linnea på crosstrainern och jag är dj medans jag väntar på min tur. orkar inte börja göra nått nu utan sparar på krafterna istället;)

/elvira

ridningen

red frodo idag igen, det va kul. vi va rätt sega på göra i ordning så vi han inte rida så länge. red mäst på volterna idag också, jobbade också på spåret med ställning sen i slutet fick vi rida över några bommar typ två gånger var. det gick faktist jätte bra idag. tror att frodo är min favorit på hippo nu:D



/elvira

Valle


Fick valle idag :D
Vi jobbade lite på volterna i galopp och det gick jättebra, han var väldigt fin! Ja, vi gjorde inte så mycket utan red först på volterna och sen travade vi över lite bommar. Det var kul :)

/Linnea

Imorrn vill jag helst rida



/Linnea

taggar också onsdag!:)



/elvira

tisdag imorn

imorn är det tisdag och det känns grymt skönt, slöjd, bild, ridning. snacka om bra skoldag!:D tror att jag helst skulle vilja rida frodo eller diana imorgon:)



/elvira

Örvar igår







Red örvar igår, red längs grusvägen hem till mig och sen tillbaka till stallet :) Haha ganska kul, jag red in i trädgården och det kändes lite halvkonstigt :P

Det var iallafall jätteroligt att rida och han var pigg och glad :D

/Linnea

Nixon förra fredagen






Hah ett litet missförstånd..


Fotade gjorde underbara Linda! :D

/Linnea

Måndag

Haha går runt och tror att det är fredag :(
Ska plugga ikväll. Måste plugga, verkligen måste. Bläääääääää


Vill att det ska bli fredag nuuu! Ridning och sen väntar en hel veckas prao på surf! :D

/Linnea

förra fredagen


tack snälla linda som fotade!:)

/elvira

nixon

nu har jag ridit alla ponnysar på surf:D
i fredags fick jag rida nixon och det va jätte kul!:D hade aldrig suttit på han förut så det va jätte roligt.

vi hade nio bommar utspridda på tre serpentinbågar på ena långsidan och på den andra en linje med tre hinder som vi skulle räkna galoppsprång imellan. jag är fortfarande glad sen ridningen för det va så himla kul och det gick också ganska bra. nixon va skit rolig och härlig att rida:)



/elvira

ridningen i torsdags

red manne, vi hade förberedande hoppning. asså seriöst han typ skritta fram tre steg innan jag ramlade av, eller han en halv kortsida:P
iallafall hade vi cavaletti bommar och det gick väl lite sådär, ibland gick det bra:)




/elvira

Manne!


I fredags fick jag manne :D Har aldrig ridit honom förut (bara skrittat lite) så blev glad men samtidigt lite nervös :P

Vi red en övning först, det var 3 serpentinbågar med 3 bommar på böjt spår i varje båge på ena långsidan, sen när vi kom ut på kortsidan skulle vi fatta galopp och hoppa över 3 hinder på den andra långsidan. Vi skulle räkna galoppsprången mellan hindren och Manne tog så korta så vi skulle få in 7 stycken mellan. Det gick ganska  bra och vi fick in 7 st på båda en gång och vi kom rätt mot hindren och så :)

Är nöjd med tanke på att jag aldrig ridit honom förut, och det skulle vara kul att rida honom igen :D

/Linnea

ett tag sen

det va rätt länge sen jag skrev nu men har haft sjukt mkt läxor och sånt, prov mm sen har vi ju också vart i stallet typ varje dag:) i fredags sov iafall linnea här och igår också plus lisa och linda. det va jätte kul men blev väl inte riktigt som jag tänkt mej då stackars charlie har vart sjuk:( men idag mår han iafalll bättre:)




/elvira

Helgen

Ingen uppdatering under helgen... har inte haft tid eller lust. Har sovit hos elvira hela helgen :) Första natten var vi själva och andra natten kom lisa och linda :) Har varit galet roligt!

/Linnea


ÄNTLIGEN fredag!

Jag ska sova hos Elvira i helgen så därför var vi en sväng på ica och köpte chips och dipp :) Sen ska vi baka nånting också. Sitter och väntar på att hon ska komma nu så att vi kan köra till surf, vi har ju ridning ikväll :D Vi har som vanligt hoppning och jag hoppas på Nixon men tror jag får Manne, Fritz eller Tilda men det går förhoppningsvis bra med nån av dom också :P

/Linnea

Bilder från i somras




Sakna sommaren!

/Linnea


mobilblogg

Står ute vid ridbanan på surf nu, ska fota dressyrgruppen när dom rider :) dom har genomgång just nu men snart börjar dom rida. Håller på att frysa ihjäl förresten :P grymt kallt ute! Aja nu börjar dom rida, så vi hörs :) /Linnea

Dålig fantasi här

Ska byta om och äta nu :) Elvira kommer efter 5 nån gång och då kör vi till surf. Hon ska rida och jag fota som vanligt :P Så bilder får ni sen :)

/Linnea

Sötnos




/Linnea

Onsdag

Dålig uppdatering idag...
Efter skolan for jag och red örvar, red mot baggböle :) Elvira cyklade brevid. Det var kul och han var pigg och glad :D

Sen for vi hem till mig och tränade igen. Sen åt vi och sen for elvira hem :P Efter det så har jag duschat och suttit vid datorn typ. Ska lägga mig överdrivet tidigt ikväll så jag kan sova mer än 5-6 timmar per natt som jag har gjort nu i ett halvår. Måste börja sova mer.



/Linnea

effektiv

idag är jag värkligen nöjd med mej själv! har jobbat mycket matte, lite spanska, fixat lite till tekninken sen har jag också hunnit vart ute med hundarna på en lite längre promenad, städa/rensat rummet och tränat:D nu ska jag se vänner och måla naglarna och va nöjd över mej själv:)



/elvira

stövlarna har kommit

kom på att jag inte har skrivit om stövlarna än. dom kom för tre veckor sen så har ridit i dom ett par gånger och dom är helt underbara!

det blev ett par..


är super nöjd! tack underbara mamma och pappa!

/elvira


Träna träna

Sa nyss hejdå till elvira, vi har tränat lite ikväll. Galet vad hårt vi körde på crosstrainern hahah. Beach 2012! Nä men vi får hoppas att kondisen kommer.

Nu ska jag duscha och se på idol. Ska även kolla igenom NOn lite eftersom vi tydligen har nån läxa till imorrn? Är inte helt hundra på vad det är men tror jag vet.


Bild från i lördags.

/Linnea

IQ ?

Haha min lillebror filip är inte den smartaste...

*Vi sitter och äter pizza, filip äter hawaii*

Filip: Finns det nån mer pizza?
Pappa: Det finns vesuvio i kartongen under.
Filip: Men åh, jag vill hellre ha vesuvio ju!
Pappa: Men peta bort ananasen från hawaiin då, då har du ju vesuvio.
Filip: Varför då? Det är ju ananasen som är godast?

/Linnea


Tisdag

Fyndiga rubriker jag har!

Vi hade teori på hippo idag, blev bra ändå för jag får inte på mig ridbyxor :P Dom är för höga i midjan, haha. Vi får se hur jag gör imorrn när jag ska rida örvar :)

Ikväll blir det pluggning och tv. Imorrn ska jag dra med mig pappa till pegasus och kolla på ridstövlar, ridhjälm och ridvantar. Och lite annat kanske :)

/Linnea

Måndag

Har precis duschat håret och ska springa ner och slänga mig i soffan nu och titta på idol och sen svenska hollywoodfruar :) Ska se om jag orkar plugga matte i pauserna, annars gör jag det imorrn. Imorrn är det tisdag och det innebär veckans härligaste skoldag. Slöjd - bild - lunch - bild - ridning - slut. Det stavas underbart!

/Linnea

träna

tänkte cykla ner till linnea och köra lite crosstrainer träning. men jag va tvungen att bada lortbajsjyckarna efter jag va ut med dom och så va jag allmänt seg så jag orkar inte cykla iväg nu. får väl köra dubbelt imorn eller nått sånt:P



/elvira

Örvar






/Linnea

helgen:D


Nu är det gjort!

Nuuuu har jag hål i naveln :D Om jag ska vara ärlig så gjorde det GRYYYYMT ont. Haha. Låg och blundade så jag såg inte hur dom gjorde men det var iallafall inte "pistolen" som gjorde ondast :P Men det var helt klart värt det!

Funderar på om jag kan rida imorrn.. skulle vara bra om min grupp har teori imorrn :) Fast tror jag tar med typ mjukisbyxor iallafall så får jag rida barbacka :P

/Linnea

Måndag morgon

Vaknade halv 6 imorse av att det åskade typ bredvid vårat hus, det var hemskt för hela huset skakade och jag är livrädd för åskan. Låg kvar i sängen en kvart och blundade och höll för öronen (haha) sen gick jag upp för jag hade ändå ställt alarmet på 10 över 6. Sen när jag sitter och fikar kommer jag på att jag börjar 20 i 9 :P Om en timme alltså.

Jag är sjuuukt nervös nu, för klockan halv 4 tar jag äntligen hål i naveln!! Ska bli grymt kul fast är ändå nervös!

/Linnea

9/11


Nu är det 10 år sen world trade center. Så himla sjuka människor det finns i världen.


skoproblem

skulle ju rida örvar idag men då halva hans sko på ena hoven hade gått av lossnat så blev det inget. tråkigt men det finns ju som inte så mkt att göra men jag borstade och myste med han rätt så länge:)

har fortfarande ingen bild...


/elvira


tilda:D

red tilda i fredags:) som linnea skrev så hade vi bommar och två hinder på en linje. det gick väl okej. kändes bra iallafall även om det inte gick specielt bra och det va super roligt! jätte kul att rida tilda också, hon va så himla mjuk och rolig:D



/elvira


Surfs egen stallfemma


1an - jag
2an - elvira
3an - jessica
4an - ebba
5an - evelina

/Linnea

Nixon


Fick nixon i fredags, som jag ville och jag blev super glad :D
Vi började med att göra en väldigt svår men rolig övning, vi skulle komma i galopp på 3 galoppbommar med några språng mellan varje bom, och vi skulle galoppera över dom två första och sen trava över den sista. Sen skulle vi galoppera över den första, trava över den andra och galoppera över den tredje. Det låter inte så svårt men det var det, man fick verkligen förbereda långt i förväg. Gick inte bra alls i början och sen gick det lite bättre, blev inte helt nöjd men det gick iallafall bättre än i början :P

Sen hoppade vi, vi hoppade ett räcke och en oxer på en linje och mellan hindren skulle vi lägga en stor volt :) Det gick ganska bra, är nöjd iallafall :) Fast en gång så hoppade han av jättetidigt och då hängde jag inte med alls och höll på att ramla av :P Haha. Men satt kvar i sadeln iallafall.

Det var galet roligt att hoppa Nixon, även om jag inte ridit han så mycket förut :D

Laddar upp bilder sen!

/Linnea


Glad

Måste bara få säga att jag älskar våran ridgrupp och att jag är sjukt taggad på att börja hoppa "på riktigt". Få en häst man rider varje gång och så. Våra teorilektioner kommer också bli roliga, vi ska t ex få löshoppa på en :D Galet roligt!

/Linnea

Hos lisa

Gabban och jag för nån minut sen

Just nu befinner vi hos oss lisa som ni kanske förstår av förra inlägget :) Vi sov här inatt och ska sova här inatt igen. Igår såg vi på justin bieber filmen, snackade och kollade på roliga videos. Haha natthumorn. Ikväll ska vi färga lisas hår, se på skräckfilm, se på trassel, spela spel och en massa annat!
/Linnea

gästbloggning

hallu nu är det lisa som gästbloggar på Elvira å Linneas blogg. Elvira åkte hem för ettag sen för hon skulle ut med hundarna och duscha och linnea gick nyss in på toan för hon skulle fixa sig. Natten var super kul, natthumorn var ju me iaf. Vi somnade väl vid 4 tiden tror jag den var. Snart kommer 3 brudar till hit vid namn Linda, Gabriella och Frida. Så dom sover oxå här inatt så huset blir fullt. Men iaf vi ska på ica när dom kommer för jag ska köpa hårfärg å sen ska vi hem till mig igen då ska dom färga mitt hår, vi får väl se hur det blir. Men nu ska jag sluta skriva, ni kan ju kolla in min blogg men den suger men ändå, kramis.

www.beerglund.devote.se

Natthumor på hög nivå!


MÅSte se

Hahahha, vi dog lite!

Haha

AAJ! Hahahha
/Linnea

medryttarpremiär

i onsdags så red jag ju örvar också för första gången sen vi blev medryttare på dom. red en bit längst strandpromenaden. testade lite av alla hans gångarter. från början va det rätt svårt, andra gången man sitter på en islandshäst men efter typ halva vägen så gick det bara bra. det va jätte kul:)
har inga bilder än.
/elvira

godnatt!


imorn blir det förmodligen markarbete med kaktus. hoppas på att få rida han iallafall!:) det va sjukt länge sen.



/elvira

manne

red manne idag. vi hade lite serpentiner, bommar och sånt. från början gick det jätte dåligt men i slutet hyfsat:)



/elvira

HÄRLIGT

Vi har en GALET underbart rolig helg framför oss!
Först så har vi ridning imorrn, sen sover vi hos lisa hela helgen och sen på måndag tar jag hål i naveln! :D Börjar bli nervös på riktigt nu :]

/Linnea


Hoppas hoppas

Imorrn är det äntligen ridning för min del också :) Evelina önskade nixon åt mig så jag hoppas verkligen att jag får honom! Hoppas vi får göra nåt roligt, det var evigheter sen jag hoppade sist så det ska bli kul iallafall :)


En gammal bild på mig och nixon

/Linnea

Relios






/Linnea


Fotat

Kom hem från surf för ett tag sen :) Fotade ju elvira när hon red så det kommer upp bilder sen. Fast det var ganska mörkt och regnigt så det blev inte superbra bilder. Fotade även hästarna inne i stallet lite så det kommer också upp bilder på dom :)

/Linnea

Ut mot surf

Sitter och väntar på elvira för tillfället, när hon kommer så kör vi till surf :) Hon ska rida och jag ska titta på och fota :) Sen tror jag att jag stannar och kollar på och fotar dressyrgruppen också.

Men nu ska jag gå ner och klä på mig, hon borde vara här närsomhelst så bäst att vara klar :)

/Linnea

Bilder sen i somras




/Linnea

So

Nu sitter vi på skolan och har so :) Vi jobbar med revolutionerna och det är grymt jobbigt. Vi ska välja en revolution och skriva en berättelse om den. Har inte börjat än så börjar känna mig lite SMÅTT stressad. Men men. Efter skolan far jag direkt hem och pluggar matte tills jag är ikapp dom andra. Sen gör jag matteläxorna och franskan. Och sen äter jag middag och sen tar jag och elvira mopparna till surf :) Tar med mig kameran idag så passar på att fota några bilder :)


Haha bjuder på den!

/Linnea

Regn

Kom nyss innanför dörren och jag är rätt så dyngsur. Dum som jag är så for jag i tygskor men hade iallafall regnjacka och regnbyxor så var iallafall lite torr. Elvira red iallafall och jag cyklade bredvid, riktigt mysigt även om det blev jobbigt efter ett tag :P Tänkte fota och filma lite men det var så mörkt så min mobil strejkade :( Och det regnade så mycket så jag tog inte med kameran.

Nu springer jag ner och duschar och sen sätter jag mig framför tvn med engelskan.


Lilla jaxon ♥

/Linnea

Ny design

Snabbgjorde en ny design nu bara, blev tvärless på den gamla då det börjar bli höst ute. Hittade inte riktigt bakgrunden jag letade efter, men ska snart möta elvira så hinner inte fixa till det nu :)

/Linnea

kakke:)


star;)


snygging!


Kul grej

Haha på musiken så ska vi göra om låtar som vi blivit tilldelade, och min grupp fick "Hallelujah" så vi tänkte göra en dansbandsversion och sjunga texten på svenska :P Haha! Och jag ska sjunga verserna själv så jag kommer ju skratta ihjäl mig istället, känner det på mig... frida och elvira har lovat att filma så vi får se om det skiter sig totalt eller om jag vågar lägga ut det ;) Det är om tre veckor vi ska spela upp låtarna tror jag.



/Linnea

Onsdag

Har gjort klart svenskan nu så nu är det "bara" matten och engelskan kvar. Engelskan är till imorrn så den börjar jag med. Vi får se hur långt jag hinner på matten, för vid halv 7 ska jag möta elvira och så far vi till islandshästarna :) Hon ska rida örvar idag. Åh det är så synd att dropi är halt :( Men förhoppningsvis så blir han frisk snart! Tar med mig kameran och fotar lite bilder på hästarna så ni får se :) Har inte visat några "riktiga" bilder på dom förut ju :)


Bild från i söndags.

Meeen nu måste jag sätta igång med pluggandet :( Blä.

/Linnea


Ändå charmig







/Linnea

Bilder från i söndags





/Linnea

Kul!

Haha såg att ponnysanning har lagt ut våran flickorna på tjockeholm film :D :P

Vi har fått rätt många nya besökare så tänkte presentera oss lite snabbt bara. Vi heter Linnea och Elvira och bor i Umeå :) Vi rider i ponnyhoppgruppen en gång i veckan på surf, en gång i veckan på hippologum med skolan, och vi är medryttare på två islandshästar så dom har vi två dagar i veckan. Elvira rider även en gång i veckan på torsdagar också, på surf :)

Så våran blogg handlar såklart om hästar, men även mycket om våran vardag :) Och vi gillar båda att fota så vi försöker lägga ut så mycket bilder vi kan.



Elvira och Kaktus


Jag och Maiga

/Linnea

frodo:D



fick rida frodo idag igen och det var jätte kul:D som linnea skrev så red vi på volterna idag. det gick faktist bra:)
jag undrar bara hur det kommer bli med gruppern, hoppas på tre grupper istället för två så man får rida två av tre:)

(tack linnea för bilderna)

/elvira

Hoppas på...



..Nixon på fredag! :) Evelina önskade honom åt mig så då får vi hålla tummarna!

/Linnea

Rekord?

Är så stressad över skolan så jag vet inte vad jag ska ta mig till... vad är vi inne på.. tredje veckan(?) och vi har redan läxa i ALLA ämnen utom idrott och teknik :o Nåt slags rekord kanske? Ligger 30 tal efter i matten också så det känns inte sådär taggat. Skolan borde stanna i skolan!

Nu ska jag springa lite på crosstrainern och sen duscha, sen jobba lite svenska och matte och sen se på idol och bara sluta tänka på skolan helt enkelt. För ikväll..

/Linnea

Örvar


Red örvar i söndags :) Elvira följde med på cykeln och filmade lite. Red bort till Lundåkern och skrittade på volt lite. Provade även att trava och tölta lite, och det var grymt kul :D Elvira filmade så det kommer säkert in filmer :)

/Linnea

Valentino


Red valle på hippo idag :D
Var 2 år sen jag red han sist så det var kul! Vi red på volterna i stort sett hela lektionen, vi gjorde inte så mycket den här gången heller utan jobbade på volterna i alla gångarter. Är väldigt nöjd trots att det inte gick sådär super bra, men han var väldigt fin att rida så det kändes bra iallafall :D Han är den första pigga hästen jag har ridit på flera månader så det kändes väldigt roligt.

/Linnea

tisdag

kom hem från hippo för ett tag sen. tänkte försöka jobba ikapp i matten sen så om jag inte har allt för mycket läxor kvar kanske jag far iväg och gör johanna sällskap i stallpass:)



/elvira


vila i frid älskade pyret♥

knäppa, busiga, lilla hamster♥♥♥ älskar dej!




/elvira

Måndag

Efter skolan for jag och frida ner på stan för att kolla på modelljakten som var här idag :) Det var packat med folk men vi såg iallafall kenza och en massa andra där inne :) Sen blev det så varmt så vi gick.

Sen efter middagen åkte jag och elvira till hippo för att kolla på jozzi när hon hoppade, vi åkte ganska sent så vi hann se typ en kvart. Sen åkte vi hem igen :P

Tyvärr så har vi galet mycket plugg den här veckan, och vi båda två har lyckats hamna efter i flera ämnen så nu ska vi jobba ikapp. Så det kan bli lite sämre uppdatering i veckan men förhoppningsvis inte.

/Linnea

En vecka

Nuuu är det snart dags :D En vecka kvar bara!! Sista måndagskvällen utan navelpiercing, inte illa :D

Fast jag är galet nervös, kommer inte kunna äta på hela dagen när det är dags... en vecka kvaar!

/Linnea

idol

har sett typ 5 minuter av idol och kan säga att jag inte gillar dom nya i juryn nån stans..


Nattvakta

I natt var vi nattvakter på surf igen :) Vi var ju lagomt trötta efter munkviken, så det kändes inte jättetaggat att gå upp flera gånger under natten men det funkade :P Den här gången var det jag, elvira och sara som var nattvakter. Det hände inget speciellt under nätterna utan bara lite vattenhinkar som var tomma och täcken som satt på sne. Sara var tvungen att åka 9 imorse så hon var borta när jag och elvira vaknade, vi ställde ett alarm på 10 för att inte sova alltför länge, men vi kom inte upp förrän vid 11 :P

/Linnea


söndag

idag va vi först på surf sen for vi vidar till islandshästarna. borstade först på dom sen red linnea och jag cyklade brevid, längtar tills jag ska rida:D nu ska jag försöka göra ett ryck så jag hinner städa, durcha och göra matteläxan innan 8 då det är idol:)



/elvira


Munkviken

Kom hem från återträffen igår. Det har varit G A L E T roligt att få träffa kompisarna igen, få träffa alla som elvira och dom pratat om, lära känna nya människor, leka otroligt fåniga lekar där det bland annat ingick att "dansa" en otroligt ful dans, kört en sandslottstävling, haft andakt och så, och nu det sista vi gjorde idag innan bussresan var att vi (vi var typ 150 pers) gjorde ett enormt långt kramled och kramade alla. Haha lite annorlunda jämfört med vårat lilla läger, då var det bara typ 19 personer att krama och nu var det 149.

Finns miljoner grejer att berätta men visar bilder istället.



Såhär sov vi! Sara, jag, Linn och Johanna klämde ihop oss i ett tvåmansrum :)




Vadå brant trappa?


Oh sarah i blåsväder ;)






Och här kommer vårat sandslott ;)

När vi byggde det.



Klart! Temat var julen och att foppa skulle gilla det :P Så vi gjorde helt enkelt en julklapp till foppa!

/Linnea

5 sanningar

(Tidsinställt)

• För mindre än ett år sen var jag rädd för att hoppa. Vet inte när det gick över men det är iallafall borta nu :)

• Jag kommer gråta när vi går ut nian för jag älskar min klass så mycket!

• Jag har godisförbud. Har haft det sen nyår och har det till nyår :P Haha. Ett år. Är förvånad över att jag har klarat det så bra, är världens godisgris.

• Jag har väldigt lätt att fastna för utseendet hos hästar, och missar många fina hästar bara för att jag kollar på färgen osv... störande.

• Jag har INGEN ANING om vad jag ska gå för linje, har INGEN ANING om vad jag vill bli när jag blir stor. Jobbigt läge här.



/Linnea


Mina konfabilder

(Tidsinställt)

Hittade inte gruppbilden men här är iallafall mina två enskilda.


Ser ut som jag hade jätterött hår men det hade jag inte :)

/Linnea

Jaxon

(Tidsinställt)






/Linnea


snabbasnabbasnabba

måste snabba mej att packa nu, sen ska jag durcha och sen så far jag!!!:D
/elvira

fredag:D

idag är det återträff!!!!!!:D



/elvira

uteritten

red ut på manne igår:D det va sjukt kul, sjukt härligt och det gick jätte bra!:D
vi red upp till sandtaget och sen lite ''djungelridning'' som mia kallade det. vi travade mest men skrittade och galopperade också:)



/elvira

Effektiv

Har varit ovanligt effektiv ikväll :P Har dammsugit, städat rummet, packat, bestämt kläder till imorrn, varit med jaxon, tränat, duschat, pluggat franska och skrivit på svenskauppgiften :) Är nästan helt klar med packningen, packar ner tandborsten och det imorrn innan vi far. Vi slutar strax efter 1 och bussen går 5 så har lite tid på mig ;)

Nu ska jag gå ner och fika, är så hungrig så jag vet inte vart jag ska ta vägen... vi hörs imorrn!

/Linnea

Städa städa packa packa

Blev inte att fara ut och springa med frida så jag tar igen det på crosstrainern innan jag duschar ikväll. Har nyss dammsugit och ska börja packa inför imorrn nu. Om vi inte skrivit det förut så far vi på återträff i munkviken, båda våra konfaläger ska vara där samtidigt med två andra :) Men vi kommer inte vara med varandra utan med våra lägerkompisar. Galet vad jag saknar alla! ♥ Ska bli så kul att träffa alla igen :D

Men nu ska jag börja packa :)



/Linnea

idag blir det uteritt

hoppas på kaktus:)



/elvira


juste:)

kom på att jag inte har skrivit om ridningen i fredags. jag red iafall manne och vi hade markarbete. vi red bland annat en mindre bana med bommar, lite studs och ett mindre hinder. det gick väl sådär. i slutet gick det mkt bättre och det va skitroligt!:D



/elvira

Torsdag

Sitter och väntar på att pappa ska komma hem med maten. Efter maten ska jag plugga :( Har franska till imorrn, och sen svenska och matte till efter helgen nån gång. Och vid 6 tiden nån gång så ska jag och frida vara lite hurtiga och fara ut och springa :) Har ju cooper testet i vår så det är bland annat därför jag har börjat träna. "Träna". Tränar bara kondisen men även benen ;) :P

Orkar inte följa med elvira till surf idag då dom har uteritt, och jag har miljoner grejer jag måste göra innan helgen.

/Linnea


:D

Nästa måndag smäller det, då tar jag hål i naveln! :D
Gissa om jag är nervös... hjälp!

/Linnea

RSS 2.0