praoveckan:D

måndagen på praoen så gjorde vi allt detdär vanliga vi brukar göra i stallet, mocka, fodra, sopa och så. sen fick vi även rida ut i skogen, linnea red cludy och jag lola:) jätte mysigt!

 

tisdagen gjorde vi också allt detdär vanliga och sen efter vi tagit in hästarna spolade vi alla ridskolehästarnas ben:)




onsdagen gjorde vi inget specielt, hade lite extra roligt på lunchen med vattenflaskorna och så fick vi skritta ut emmet i skogen också;)



torsdagen spenderade vi ganska mkt tid i hagarna. rengjorde bland annat badkaren som det simmade runt ett gäng med äckliga maskar i. riktigt snuskigt! sen mockade vi också emmets box då nynäs kom och va jätte söt och sen så kom ozzy också:) vi stannade också kvar tills på kvällen eftersom jag hade ridning:)



fredagen frågade rebecka ifall vi ville följa med hon och martina ut, det ville vi såklart:) vi fick ta vilken häst vi ville så tänkte ta kaktus men den mongo ponnyn tänkte inte samma sak:P fabian kom fram till mej och va nyfiken så jag tog han istället. men det va kul! fabian va lika pigg och fjompig som på långritten;) sen kom elsa också så va vi med henne ett tag sen red vi på kvällen:)



/elvira


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0