tjuvarnas jul

idag har jag inte gjort specielt mycket. va först hemma hos linnea och klippte ihop några avsnitt av julkalendern sen så gjorde jag ett halvhjärtat försök att plugga no. tänkte gå och lägga mej nu. ska upp tidigt så jag hinner durcha innan julkalendern. är sjukt taggad!:D
sen imorn har jag hoppning. förmodligen på hebel:D
/elvira

Stallfemman presenterar stolt...

Haha rubriken..

Våran "hemliga grej" vi har skrivit om tänkte jag nu berätta lite om :)
Grejen är att vi har gjort en julkalender! Det kommer att komma upp ett avsnitt om dagen, några minuter långa är dom och dom kommer upp prick klockan 07.00 :) Handlingen får ni se imorgon, kan avslöja att det är lite flickorna på tjockeholm stil på det.

Vi lägger också ut avsnitten i surf-gruppen på facebook ;)

/Linnea

tisdag

hade teori på hippo idag, filmade bara lite då kameran med två minuters batteri var den med längst:)
ikväll va vi på öppethus på draggen. kollade på sam och makeup med spa. sam lät väl ändå hyfsat roligt men vet värkligen inte vad jag vill. kan inte fatta hur linnea kan va taggad, jag har nog aldrig haft såhär jobbigt. på det så har vi också hur mycket prov och läxor som helst plus att jag måste jobba ikapp...



/elvira


Mot draggen

Ska klä på mig nu och gå ner och äta, sen drar jag mig mot draggen för besökskväll/öppet hus :) Är taggad, fastnade verkligen för draggen!

Skriver mer när jag kommer hem, vet inte när det blir men nån gång iallafall.

/Linnea


stallet

vi va ju is stallet igår. seriöst skrattade så mycket så jag trodde jag skulle kvävas, nä men fick inte nån luft på säkert en halv minut och fick ganska mycket kramp i magen;)

idag har jag iafall vart med linnea och som hon skrev så har vi hållit på med hemlisen, blir jätte bra!!!!:D nu ska jag snart gå upp och durcha och sen ska jag se på julkalender i mitt fina julpyntade rum:)




det snöade föresten lite idag:D

/elvira

Gryyyymt

Nu har jag och elvira suttit hur länge som helst och fixat med våran hemliga sak, GRYMT blev det! :D Ni får veta mer om det väldigt snart ;)

Nu ska jag duscha och sen lägger jag mig i sängen. Somnade 1 igår, inte alls trött nej nej.

/Linnea

Tillägnat min kära väninna Liselott

 
campingen i hamburgsund


hamburgsund


vänd igen



hamburgö


orust


orust

http://rawrlinnea.blogg.se/2010/november/fjallbacka.html#comment
http://rawrlinnea.blogg.se/2010/november/stromstad.html#comment
http://rawrlinnea.blogg.se/2010/september/saknar.html#comment

/Linnea

Söndag

Haha, vet inte hur många gånger jag höll på att ramla baklänges när jag gick uppför trappan nyss. Hörde att mitt balanssinne är på topp!

Har varit på surf hela dagen och jobbat på en grej som ni snart kommer få veta mer om ;) Spännande va? ;) Haha, men det kommer bli kul.

/Linnea

Film


Haha, vid 0:10 ser man hur han drar iväg. Pigg och otroligt taggad ponny!

/Linnea

Nixon

Igår stod det banhoppning på schemat, grymt roligt! :D
Vi började med att värma upp självständigt i alla gångarter som vi brukar, sen gick vi in på en övning där vi hoppade två hinder på spåret typ. Det gick som det gick. Han blev STARK som in i !"&¤%!#&¤& och jag hade ingen chans :P Så det blev inte så mycket hoppande utan styrde utanför då jag inte ville hoppa en i stort sett skenande häst :P


Haha han var galet jobbig då..
Sen hoppade vi fram lite mer på en minibana, det gick mycket bättre. Hade kontroll och kunde styra, vilket är det viktigaste :P Kom lite konstigt på första hindret och hamnade nästan framför sadeln men de löste sig som tur var :) :P Vill inte bjuda på fika en till gång ;)


Och sen hoppade vi en "riktig" bana, den var lagomt svår och väldigt rolig :D

Han var SJUKT fin, lagomt framåt och hoppade SÅ FINT. Känns super inför julklappshoppningen! :D


Haha Nixon satsar gärnet!

Fotograf: Ebba. Hindren var mellan 60 och 80 cm :) Nixon hoppade typ 90 över vissa hinder :P

/Linnea


Inte klar

Är inte klar med rummet än så bilderna på det kommer nån annan dag när jag har gjort klart det ;) Men har en stjärna i fönstret och julpynt lite här och var. Men är inte klar än. Ska dock inte ha lika mycket som elvira har ;)

/Linnea

Jobbdag

Håller just nu på att städa och julpynta mitt rum, håller än så länge på med städningen. Sen kommer det roliga :D Har jobbat idag på surf, helt okej dag. Skrittade ut en sväng på Star, ganska blåsigt = tittig ponny som hoppade lite. Men det gick bra :) Sen fick pirre damp när jag skulle ta in honom, vet inte hur många gånger han bockade. Galna ponny!

Skriver om ridningen senare när jag är klar, ska även fixa en film från igår och bilder på rummet när det är klart :) Håll utkik gott folk!

/Linnea

julpynta

ska gå upp och städa mitt rum nu sen ska jag julpynta:D typ det roligaste som finns!



/elvira

fabian

skulle rida wendy igår men hon hade tappat en halv sko så fick ta fabian istället:) vi hade banhoppning. han va jätte rolig att rida men tyvär hade jag varken koll på armar eller  ben. gick ju inte katastrofalt dåligt men inte direkt jätte bra. men det va jätte kul iafall:)



/elvira


deppigt

seriöst, hemma hos mej spöregnar det:( kan vi inte få snö istället???

/elvira

Blandade bilder från arkivet






Lite blandade gamla bilder från lååångt tillbaka i arkivet :P

/Linnea

Bakar

Sitter och väntar på att mina muffins ska bli klara i ugnen. Och på att pappa ska komma hem så vi kan beställa pizza! Galet. Sen vid 6 tiden far vi till surf :) Ikväll blir det banträning, perfekt då jag inte kan sluta tänka på julklappshoppningen! :)

/Linnea

Frodo


Fick rida frodo på hippo i tisdags, han var rolig att rida :D Vi jobbade på volterna i alla gångarter. Det gick bra i skritten men inte i traven, men när jag fick ett spö gick det bättre. Sen galoppen - WOW vilken galopp säger jag bara! :D Fattar äntligen vad alla menar!

/Linnea

Fredag!!

Orkade inte skriva nåt när jag kom hem från surf igår. Åkte dit med elvira och evelina och fotade två lektioner. Sen tog jag och evelina fodringen som gick på rekordlång tid, haha. Som ni såg i förra inlägget så har dom äntligen satt upp anmälningslistorna till julklappshoppningen! Vi i hoppgruppen har en egen klass som vi har företräde till, annars finns det 40 och 60 också.

Är aaaas taggad på att tävla Nixon då, och våran utklädnad är ju GRYM!


/Linnea

Hopp

Taggaaaaaaar!
/Linnea

smothie

tack pappa som just kom just ner med en smothie till mej, galet gott!:D  resten av kvällen hade jag tänkt att se på film eller nått och somna tidigt.

imorgon blir det banhoppning med troligtvis wendy:D



/elvira


julklappshoppningen

listorna hade kommit upp idag:D
vi i hoppgruppen hade som en egen klass, åtminstonde förtur. vet inte vilken häst jag ska ha eftersom jag har hoppat wendy men hon är ju storhäst. jag har att välja mellan tilda och diva på 70 men tänker nog fråga camilla ifall jag kan få hoppa kaktus på 60:) hoppas bara då att han hoppar och inte bara springer på sidan eller inte springer i huvudtaget;) om det inte blir kaktus vill jag nog ha tilda:)



/elvira

förberedande hoppning

red ju hebel idag. vi hade förberedande hoppning:) han va väldigt pigg, fast det är han ju ioförsej alltid. vi hoppade studs. gick väl inte jätte bra idag heller men idag gick det sämre åt andra hållet. i slutet gick det ifall mycket bättre, tack vare evelinas hjälp lyssnade han faktist:)



/elvira

breaking dawn

vi va ju på bio i tisdags och såg på breaking dawn. kan säga att jag LÄNGTAR till tvåan!!!!!!:D



/elvira

jag vill ha snö!

 /elvira


samarillion

red sillen igår. det va kul att rida en storhäst:) han va också jätte rolig men tyvär är va han den skumpigaste hästen jag suttit på, skojar inte. men det va kul ändå!

vi va väldigt sena när vi skulle göra iordning så vi han inte rida så länge. red iafall på volterna i stort sett hela lektionerna. trots att jag skumpade som bara den och va väldigt ostadig va han fin ändå. jag är nöjd!:D

TACK ida för bilden!:D

/elvira


prasodag

hade praso dag idag. ganska härlig, fick sovmorgon!:D besökte iafall forslunda, midgård och draggen. kan säga att jag varken vet vilken linje eller skola jag vill gå på.

när jag va på forslunda kändes det som ändå kul. få hålla på med djur och rida på skoltid- ganska härligt! men sen när jag kom till midgård och draggen känndes det som att det var riktiga skolor. man kunde knappt gå två i bredd i den enda korridoren på forslunda. ganska svårt val!

gillar inriktningen och linjen på forslunda men gillar draggen som skola mer...

/elvira


:(

det är en aning deprimerande att det är första advent på söndag och vi har fortfarande ingen snö...

/elvira

Gymnasie

GALET vilken dag, kan inte sluta tänka på det vi har hört idag! Vi besökte iallafall humanistiska på draggen i förmiddags och nej, verkligen inget för mig. Trodde det skulle passa mig när jag läste om det men nä. Så vi for ner på subway, åt lunch där och tänkte gå på stan. Men vi bestämde oss för att åka tillbaka till draggen och gå på samhällsvetenskap också.

Kan ju säga att jag helt klart har bestämt att jag ska gå på draggen. Helt klart!! Sjukt vilken skola. Och just nu lutar det åt sam-sam, men inriktningen väljer man på riktigt i slutet av 1an eller början av 2an. Ska gå praso på ekonomi och frisör också.

HELT STÖRT vad jag är taggad!

/Linnea


Måndag

Har suttit och sett på how i met your mother nu i nån timme, ska gå ner och duscha nu. Imorrn blir det en stört härlig dag i skolan som vanligt på tisdagar, och sen har vi ridning på hippo :) Tror vi har markarbete och jag tror jag vill rida Diana om vi får välja. Annars typ Valle eller Frodo.

Sen ska vi på bio imorrn och se breaking dawn :D TAGGAAAAR!!! Galet vad kul det ska bli! Och på onsdag ska vi på öppet hus på olika gymnasieskolor, ska besöka humanistiska på draggen.

/Linnea

hundarna ville typ aldrig sluta springa:)



/elvira

tölt



linnea och örvar:)

vila i frid älskade Dropi!



älskar dig!♥

vart är snön????



såhär ska det se ut!

/elvira

Slut på helgen

Idag har vi varit på surf hela dagen :) Det snöade för första gången i år idag! Vi blev helt galna när vi såg det och sprang ut och hoppade omkring och skrek typ :P :D

Imorrn börjar skolan och det känns väldigt tungt. Som tur är har vi besöksdag på onsdag då vi ska besöka olika gymnasieskolor och kolla på olika program. Jag, linda, frida och gabban ska på humanistiska på draggen. Ska bli roligt, det är en av linjerna jag är mest intresserad av.



/Linnea


Elviras riktiga look a like



Ullis i flickorna på klitteholm!! :D

/Linnea

Saknar sommaren!


















/Linnea

uteritt

på höstlovet fick vi fara ut på en sväng i skogen på några av ponnysarna:) det va mysigt!



/elvira

ny ponny:D

/elvira


hebel

fick rida hebel igår;) wendy va dubbelbokad så eftersom evelina inte va med igår fick jag ta hebel istället:)

han va jätte rolig och rida, som en liten boll. gick väl inte pissdåligt men är inte direkt nöjd över min insats. blir så sur på mej själv när jag vet att jag sitter och rider i för lågt tempo och ändå inte gör nånting åt det. sista hoppet över oxern med galoppbommarna blev iafall jätte bra, då gjorde jag äntligen nått:) men det var iafall skit kul!



/elvira

O-M-G YEEEES!



OOOOOOOMMMGGGGGG kan inte ens fatta det! :D:D:D:D:D GALET!!! Övre bilden är från förstasidan :D

Kolla vf HÄÄR också!

Galet roligt!


Gammal bild (printscreen från film)

Idag på hoppningen var det jätteroligt! :D Haha vi dog lite när vi såg banskissen, vi behövde över tjugo bommar :P Så vi hade mycket bommar idag. Både trav och galoppbommar, ett räcke, en oxer och studs.

Han var ganska stressig och känsligare än vanligt idag, och det var ju första gången jag red i mina ridstövlar, så det gick inte super på uppvärmningen och dom första gångerna vi hoppade. Volten med cavalettin var helt klart svårast, det var en väldigt snäv sväng in men tillslut gick det någorlunda bra.

Det blev några SUPER fina språng, speciellt på oxern med galoppbommarna före. Tack vare bommarna fick han den galopp han behövde för att kunna hoppa så bra som han gjorde, så nu vet jag hur jag ska rida. Är ganska nöjd över mig själv också, inget direkt anmärkningsvärt dåligt. Trampade ner i stigbyglarna, släppte knäna, blicken blev bättre efter ett tag och framförallt det jag skulle tänka på mest idag - eftergift över hindren! Och det lyckades jag faktist med :D

Så är nöjd över den här gången, hoppas verkligen det här håller i sig nu!

/Linnea


Äntligen fredag och äntligen helg!

Om en halvtimme kommer elvira och hämtar upp mig, sen far vi till surf :) är väldigt taggad på att hoppa nu, särskilt när vi hade teori sist :) Vi såg ju på en film då om hoppning och ska tänka på det dom sa i filmen och se om det går bättre idag än sist.

/Linnea

hebbeslebbe

hade ju teori idag. vi såg två dressyrfilmer om skenkelvikingar:) sen så fick vi också va med och bestämma vilka hästar vi alla skulle rida. det blev iafall bestämt att jag ska rida hebel:D ska bli kul, jätte länge sen sist. kommer dock känna mej ganska stor på han men det ska bli kul! vi ska ha förberednande hoppning:)

/elvira

En bild


Bjuder på en bild från när jag red manne i dressyrgruppen förra veckan. Sara har fotat :) Haha ett tips - rid aldrig i bara jeans. Hade som sagt inte med mig några ridkläder då jag inte var beredd på att rida, så fick låna saras ridskor och så red jag i bara jeans och en tröja jag hade på mig, och en lånehjälm :P Haha!

/Linnea

Tipsa oss om vad vi ska skriva om!

Bloggen blir bara tråkigare och tråkigare känns det som.. har ni några idéer så skriv skriv skriv! :) Ska fundera ut nåt roligare att skriva om, typ gamla bilder eller så.

/Linnea

Gabriella är bäst

Verkligen förlåt, har inte skrivit nåt på länge nu. Fick panik igår över svenskaprovet vi hade idag men kunde verkligen inte koncentrera mig, så satt med det större delen av kvällen. Lyckades lära mig rätt bra ändå, det gick förhoppningsvis bra på provet :) Kändes bra iallafall, men man vet aldrig!

/Linnea

kommit igång

idag på teorin på hippo började vi filma till våran film. kom dock inte så långt då vi började skratta hela tiden;) ska se på desperate houswifes ikväll men innan har jag två timmars svenska plugg att göra, kul...




/elvira

Blogglusten är nere på 0

Är inte på skrivhumör nu så orkar inte skriva så mycket..

På hippo idag hade vi teori. Vi började filma till vår film som kommer bli LEGEN.. wait for it, wait for it.. DARY! Haaha orkar inte, har sett för mycket how i met your mother :P

Ska gå och duscha nu, sen ska jag kolla igenom svenskan så jag slipper få alltför mycket panik imorrn. Prov på torsdag på alla ordklassgrejerna, jippiiieeeee!

/Linnea




/elvira


Awww


Sorgligt och roligt på samma gång, stackars fåglar men ändå så sjuuuukt gulliga. Haha!

/Linnea

=0)

i fredags hade vi teori på ridningen. vi såg på en film av jumpclub och fikade. det va mysigt! sen i lördags så helgjobbade jag. va ju ponnyhopptävling vilket gjorde det mycket roligare:) har teori imorn på hippo sen har jag teori på torsdag också:)



/elvira

Dagen

Hade två skrivuppgifter idag på skolan, först teknik som förhoppningsvis gick bra och sen engelska som också gick rätt bra. Är nöjd över båda och det är väl det som räknas egentligen. Okej, kanske inte men ändå ;) Har gått runt och haft ont i huvudet hela dagen också, jobbigt.

Hade utvecklingssamtal sen, gick bra. For på konsum sen och köpte tuggummin :D Haha. Hade tänkt att plugga lite svenska och matte ikväll så ska ta och göra det nu. Innan det blir alldeles för sent. Är förresten nere i 5 timmars sömn vissa nätter. INTE BRA!!! Skulle behöva sova dubbelt så länge varje natt ju...



/Linnea

Söndag

Hehe är helt trött i benen efter idag.. vadå otränad? Nejnej. Nä men det hände inte så mycket idag, allt rullade på :) Ebba och Evelina kom vid lunch också så var med dom när jag fick tid över :) Kunde inte stanna länge utan var tvungen att fara hem och plugga till teknikprovet vi har imorrn.

Kul att vi har minst tio prov kvar innan jul... och det är ju viktiga prov också eftersom vi ska söka på dom här betygen till att börja med. Hah.



/Linnea

Hårtork

Gaaaaaaaaaaaaalet vad nöjd jag är med mig själv, har suttit i två timmar och läst om hårtorkar. Roligt!!! Men nödvändigt, kunde absolut inte komma på nån uppfinning som man kunde svara på alla frågor om, sen sa mamma hårtork och det passade in rätt bra på frågorna. Haha.

Nu väntar duschen och sen ÄNTLIGEN sängen!!

/Linnea

Tävling


Är med och tävlar om ett par ridbyxor hos jumpblog :D
Länk till tävlingen: Hääär!

kaktus

red kaktus i torsdags:) gick lite halv halvers. vi gjorde iafall samma sak som sist fast jag hade sadel. ibland kan man ju undar vad jag håller på med men ibland gick det bra:)

ridbyxorna var förövrigt SUPER SKÖNA och kaktus passade också bra i dom:)

 

/elvira


Beställa

Är gaaaalet trött just nu, ska gå och ta ut linserna så har jag gjort det. Evelina var här för ett tag sen och vi gjorde vår beställning, pappa ska beställa det om en stund :D Längtar redan till paketet kommer!
/Linnea

Surf imorrn

Sitter och väntar på att evelina ska komma hem så vi kan beställa ridbyxor :D

Imorrn jobbar jag ju på surf, tror jessica och evelina (ebba också??) ska dit också. Kan inte stanna hela kvällen för jag måste skriva på teknik grejset :(

/Linnea

Lördag

Rätt seg dag hittills, har legat och kollat på reprisen av ema. Ska snart gå ner och duscha och sen göra mig iordning, sen blir det dop :)

Imorrn jobbar jag på surf så det blir ingen uppdatering från min sida under dagen då.

/Linnea

Äntligen!:D


Taaack mamma och pappa!!

/Linnea


FREDAAAG!

Underbart med freeeedag!!! Hade värsta härliga dagen idag också så är på bra humör :D Lästid, so, franska, lunch, franska, no. På son satt vi vid datorerna och skrev om världskrigen och på franskan såg vi på film :D

Ikväll ska jag först till surf för att ha teori, sen tror jag att jag ska se på film eller nåt. Imorrn ska jag sova och sen ska jag på dop. Hinner inte åka på hopptävlingen :(

/Linnea


Manne

Fick rida manne istället för sara igår i dressyrgruppen, var inte direkt beredd på det så fick rida i jeans och saras ridskor :P Men det var kul iallafall :)

HÄR hittar ni övningen vi gjorde.


Gick inte bra alls från början, han hade gått 4 dagar på hackamore och det var andra gången jag red honom. Har bara hoppat honom förut också :P Han var väldigt svettig sen passet innan så tog det lugnt med honom, fokuserade mer på att kunna rida runt fyrkantsspåret utan att han svängde in istället för den förvända galoppen. Sen funkade inte öppna från början för han blev springig och lyssnade inte, så sket i det från början och försökte få honom att lyssna på mig.

Sen i slutet gick det okej på öppnorna och han lyssnade fint för det mesta, så är ändå nöjd. Haha han stack iväg lite ibland men inte jättefarligt.

/Linnea


polkagris

har so nu. sista lektionen för idag. ser på film och äter polkagris. inte dålig lektion:D om typ tre timmar är det ridning också. längtar!



/elvira

pongo och dom 101 dalmatinerna

har nu faktist äntligen kommit igång med min so berättelse och hitills är jag riktigt nöjd:D bättre sent än aldrig som man brukar säga.
tänkte gå och ta en durch men min syrra han precis före så jag får vänta ett tag.
är förövrigt så är jag jätte taggad på imorn! vollyboll på idrotten, min och linneas specialitet;) och sen så hade jag tänkt inviga mina nya ridbyxor:)



linnea, dethär måste va världens bästa barnfilm!:)

/elvira

Anastasia

Haha fick värsta infallet och kollade på en gammal film som jag älskade när jag var liten, anastasia heter den :) Det är sjukt hur man kan minnas allt när det var 10 år sen man såg den sist! Minns låtarna särskilt :D


En av dom bästa barnfilmerna helt klart!! :D

/Linnea

Över 3000 visningar nu!


Wohoo! Haha orkar inte riktigt den filmen :P Hahah

/Linnea

Diva





/Linnea


Tiiisdag

Har just gjort klart musikinlämningsgrejen och nu väntar duschen. Är sjukt trött. Haha imorse ringde mitt alarm vid 6 tiden och jag märkte att mobilen hade ramlat ner under sängen, fick lite smått panik eftersom mitt alarm inte är direkt tyst. Och det går inte att ändra volym heller. Haha..

/Linnea

Zamigo

Red zamigo idag på hippo, elvira har ju skrivit vad vi gjorde och det gick ganska bra :) Vi red barbacka vilket jag inte gjort på hur länge som helst så det var kul! Han var fin och jag höll mig kvar :P



/Linnea

favoritlåt

sitter och försöker jobba med läxan som vi har på musiken. underlättar inte specielt mycket att jag måste sitta vid datorn för att göra den så jag börjar bara göra massa andra saker istället för att slippa:)

iallafall så ska vi välja våran favorit låt eller en låt vi känner nånting för och skriva varför och om artisten.



låten jag valde:)

/elvira

ridbyxor

efter ridningen på hippo idag kom mamma och hämtade oss och så åkte vi till pegasus. fick med mej ett par ridbyxor hem:D TACK UNDERBARA MAMMA OCH PAPPA!♥



har ju inte kunnat bestämma färg så det underlättade lite att det bara fanns röda kvar i min storlek av dom jag valde mellan;)

 

/elvira


barbacka lektion:)

red frodo idag, red barbacka:D han va jätte mysig och söt!
vi hade lite serpentinbågar och skenkelvikningar och så jobbade vi på volterna med galoppen. det gick as bra! frodo är så himla fin och duktig!:)



/elvira


Fredags

HÄR kan ni läsa om övningen vi red!

Hade inte alls samma känsla som förra fredagen när jag började rida, vet inte vad som gick snett men det gick inte bra iallafall. Han var fin när jag red fram honom, fast lite stark men det är han typ alltid. Sen när vi hoppade på volten gick det inte bra, jag blev trött och orkade inte rida ordentligt och han blev också trött. Fast ibland blev det rätt fina hopp.

Sen när vi hoppade banan gick det sådär, fortfarande problem med volten men annars gick det bra. Hoppas på att det går bättre nästa gång, vi har teori på fredag så det blir gången efter det :)

/Linnea

vila i frid Hickstead!



vila i frid!♥

Alexi







/Linnea

En liten ändring

Har gjort en liten ändring i headern, ännu en tillfällig. Tröttnade på den andra ;) ;) Har egentligen en färdig design i huvudet men jag orkar aldrig sätta mig och göra den. Men jag ska :)

/Linnea

Måndag

Ganska härlig dag idag, lite sådär lugnt första dagen efter lovet. Och imorrn har vi den underbaraste skoldagen någonsin som vanligt, ääälskar våra tisdagar! Hoppas verkligen att det är vi som rider på elevens val bara :)

Nu ska jag sätta mig och ladda in bilder från när jag, jessica och evelina var på surf i söndags!

/Linnea

Sista dagen på lovet

Blä, fick shampoo i ena ögat när jag duschade och nu känns det som om det är tre gånger större än vanligt... haha. Roligt.

Iallafall så kom jag hem för två timmar sen ungefär, har varit skönt att vara på surf sista dagen på lovet :) Kommer inte orka med skolan nu, full fart framåt mot julen känner jag. Nu börjar allt det jobbiga. Prov, skrivuppgifter, diagnoser, läxor, gymnasieval osv... Allt är ju så allvarligt nu när slutbetygen börjar närma sig.

Aja ska börja dra mig mot sängen nu. SOOOVA! Är så galet trött så det är inte sant :P

/Linnea

Mobilblogg

Har inte bloggat på as länge nu men min dator har inte funkat. Sitter i soffan på surf med jessica och evelina, tror vi snart ska gå ut och fota hästarna :) bloggar mer ikväll eller imorrn. /Linnea

stark och pigg!

hoppade wendy igår, det va AS KUL!

hon hade inte gått nått innan så hon va galet pigg och stark. vi värmde upp på en åttvolt och när vi skulle trava över cavalettibommarna hoppade hon över alla tre i ett språng:P

sen så fick vi två och två hoppa på en volt och vi skulle få lika många galoppsprång på båda sidorna. det va jätte svårt men hur kul som helst!:D sen hoppade vi en liten bana och vi skulle hoppa volten på banan två olika gånger och andra gången skulle vi ta bort galoppsprång. det va jätte svårt och det va mycket att tänka på så glömde bort en hel del saker. det såg säkert hemskt ut men jag är jätte nöjd och det va värkligen GALET ROLIGT!:D

/elvira




barbacka

red kaktus barbacka i torsdags. det va jätte roligt och super mysigt!:D

vi hade lite skenkelvikningar, cavalettibommar och volter. från början gick det lite sisådär. sen när vi la till galoppen blev han mycket piggare och då gick det mycket bättre. är jätte nöjd, han va jätte duktig!:)



/elvira

surf

sov ju över på surf i torsdags. det va jätte kul!:D



/elvira


Mot surf snart

Om en timme ungefär kommer elvira och hämtar mig, sen bär det av till surf :D Ska bara packa ner kläder och så och sen äta frukost, sen får vi se om jag hinner göra några tidsinställda :) Annars kan jag mobilblogga så bloggen inte är helt tom ;)

/Linnea

Orkar inte med min dator

Fattar inte riktigt vad jag gör uppe men ska gå och lägga mig nu. Får snart psykbryt på min dator. Är mega trött så lär inte ha tagit mig i säng förrän om en timme typ... det brukar bli så. Men aja.

/Linnea

Så galet roligt

Idag var vi ju först nere hos hästarna som elvira skrev, och sen kom elvira till mig och vi gjorde typ inget alls :P Låg i soffan och kollade på tv. Haha.

Sen har jag varit med mamma på ica och handlat mat och sånt, vi ska ju sova på surf imorrn :) Kommer bli galet roligt! Vi åker vid halv 11 imorrn så hinner sova ett tag plus duscha och packa. Härligt!

Nu ska jag se på lite how i met your mother och sen ska jag sooova!



/Linnea


promenad

vi gick på promenad med hästarna nere vid älven idag. charlie och chaplin fick också följa med:) det va jätte mysigt och hästarna va glada, hundarna tyckte också att det va jätte kul:D



/elvira


tisdagen

igår var vi på surf från typ ett till nio. det va mysigt och kul att fota hästarna även om jag inte fick några specielt bra bilder:)




/elvira

poker/frisör

i måndags så kom lisa, linda och gabban förbi på kvällen. vi tänkte spela spel men blev inte så mycket av det men det va kul iafall:)



/elvira

jibjab



/stallfemman

Insläpp

(Tidsinställt)









/Linnea

Maiga





/Linnea

Stallet och stan

Ska klä på mig och sen cykla ner till stallet :) Vi ska ut och gå med alla tre hästarna, plus charlie och chaplin :P Sen ska vi fara ner på stan och möta johanna. Har inga pengar tyvärr men vi ska kolla på lite saker :D

/Linnea

Tisdag

Kom hem från surf för ett tag sen. Vi kom dit vid 1, gick ut och fotade hästarna direkt. Vi hann inte fota jättemycket för dom skulle in, men ändå ganska mycket :) Sen gjorde vi hösilagehögar i hagarna och sen minns jag inte :P Haha. Vi satti cafeterian och var nere i stallet resten av kvällen.

Är SJUUUKT GALET stolt över mig själv som satt tre timmar med min J&#¤% matteläxa som jag har legat efter sen första mattelektionen för terminen typ. Och jag kan STOLT meddela att jag är klar med den :D Haha. Imorrn ska jag göra tekniken och musiken så är det klart det också.

Bjuder på bilderna imorrn, så håll utkik!

/Linnea

Glad

Taggar surf nu, det är inte överdrivet bra väder men det regnar inte och det är inte kallt heller, så hoppas på några bra bilder iallafall :D Vi stannar på surf hela kvällen tror jag.

Sen har jag äntligen lyckats övertala mamma och pappa om ett par ridstövlar, det blir likadana som elvira :P

/Linnea

Morgonpigg..?

Vaknade för två timmar sen, kul haha... somnade i soffan igår vid 7 så det får man väl nästan räkna med. Skönt att sova mer än 6 timmar iallafall.

Sitter och äter kakor som mamma köpte av Jessica och Evelina medan jag sov igår XD Haha :P Dom är goda iallafall ;)

Det blev inget surf igår så vi åker idag efter lunch nån gång :)

/Linnea


RSS 2.0