tråkigt:(

tänkte fara till nydala ikväll där en del av konfagänget va och några till men det blev inte så:(
i måndags:) lisas bild
/elvira

saknar fruktansvärt mycket!













bilder

/elvira

tur

har äntligen hittat en som kan byta vattningsdag med mej:D

/elvira

Lilleman

Man kan lugnt säga att Lilleman var gårdagens fotomodell nummer ett :P Så snygg!







/Linnea

beslutsångest...

vet inte hur jag ska göra imorn. vill jättegärna fara och bada men måste till pegasus också och titta på ridgrejor, skulle också vilja fara förbi en sväng och fota hästarna. skulle också behöva gå på stan...
sen måste jag packa och städa rummet innan vi far på fredagmorgon(?)



/elvira

panik, HJÄLP!

måste hitta nån som kan byta vattningdag med mej den 4 juli. är typ nere i danmark då eller nått...

/elvira

yeeeeeeeeeeeeey!

gjorde provet idag och nu har jag äntligen MOPPEKORTET!:D

/elvira

Sommarbete - bildbomb

Hästarna mår prima och lever livet kan man verkligen säga :)





























Hehe

Cyklade ju till Degernäs och tillbaka idag med Jessica, Evelina och Ebba :P :) Det var väldigt långt men faktist inte så jobbigt som jag trodde :) ^^ Har iallafall många fina bilder nu så det var helt klart värt det ;)

Har suttit och pluggat moppe nu i stort sett hela kvällen, är snart klar! Har bara 3 tester kvar nu, sen ska jag köra en massa repetition :P Har provet om 2 veckor, hade egentligen nästa vecka på min födelsedag men är ju på Gotland då :P TAGGAR!

/Linnea


Degernäs idag

Håller på för fullt med moppetesterna på datorn, gud vad det går segt säger jag bara. Tar typ en timme att göra ett, har bara gjort 2 av 7 (tror det är 7^^).

Sitter och väntar på att Ebba, Jessica och Evelina ska vakna så jag vet när vi ska cykla till Degernäs :) Kommer vara sjukt jobbigt och vet inte ens om vi hittar dit, men men :P Kommer bli kul att få fota riktiga sommarbilder på hästarna!



/Linnea


AAAAAAAAAAAAA

så sjukt äckligt! jag sitter i soffan och tittar på tvn. då ser jag en spindel som sprattlar och virar sej ner just framför mitt ansikte:S

/elvira

underbar kväll!

igår hade jag världens underbaraste kväll! va och grillade på nydala med största delen av världens underbaraste konfagäng. vi va några som badade. jag, olivia, alicia erik, andreas och niklas simmade ut till bastun och tillbaks. det va galet varmt och sjukt härligt i vattnet:) vi spelade också vollyboll och hade ett kramled som jag längtat sjukt mkt efter. hade sjukt roligt där borta. har verkligen saknat det sjukt mkt!

bilder lånade av alicia
/elvira

Varfööör???

Åååh vad jag blir sur... det går inte att skicka bilder via mail längre? :S

/Linnea

Mys


Ligger här med en varm liten vovve på magen. Han är så söööööööt! ♥

Ensam med Jaxon

Är ensam hemma idag med Jaxon. Det är kul men börjar redan bli jobbigt :P Måste ha han under uppsikt hela tiden, så just nu ligger han bredvid mig i soffan med sin favoritleksak. Tänkte gå ut och gå med honom en sväng när jag ätit lunch :)


Jaxon med sin favoritleksak :)

/Linnea

SAKNAR!<3



/elvira

Hopptävlingen

Vi hade ju även en hopptävling på konfan :)
Var galet otaggad på det när jag kom dit, funderade på att inte vara med men tänkte att det ändå kunde vara kul. Så jag var med ändå :) Vi fick välja höjd och jag valde 70 från början, men ändrade till 60 eftersom det kändes bättre :)

Han var otroligt seg hela tiden men hoppade väldigt fint ändå :) Blev as trött efter 4 hinder och sen orkade jag inte riktigt driva men vi klarade både grundomgången och omhoppningen, och i slutändan VANN vi :O :D


Min älskade stjärna!



/Linnea


Ridkonfa bilder

Säger det igen... SAKNAR ALLT OCH ALLA! ♥



























Dressyrtävlingen:

Har mer bilder från dressyren men dom gick inte att rotera så dom kommer sen :)



Herregud vad jag saknar det.

/Linnea


:(

igår va sista dagen på konfan. jag har haft STÖRT ROLIGT där borta. det har vart helt UNDERBART! ville aldrig åka hem men va ju tvungen och det va HEMSKT.

har lärt känna så många underbara människor, ärligt talat så har det vart dom två bästa veckorna i mitt liv.

















(laddar in fler bilder sen)

/elvira

konfirmerad



/elvira

/elvira


Bilderna kommer

Det blev lite problem med bilderna, pappa har laddat över dom på någon dator och jag har ingen aning om vilken, kan inte hitta dom. Ska fråga han imorrn, så håll utkik då :) Jag har inte glömt bort det :P

/Linnea

Mer konfaridning

17/6 Dressyr, minns inte vad vi gjorde haha :P Tror vi jobbade på volterna men minns inte som sagt.

18/6 Långritt! :) Vi red ut i ungefär 2 timmar i skritt, trav och galopp. Det gick väldigt bra fast han var lite seg emellanåt :P Men han var fin ändå ;)

19/6 Vi hade körning och tömkörning :) Tömkörde Saras medryttarponny Lotus och körde Clicken :D Det var grymt roligt och lärde mig massor!

20/6 Dressyrtävling :) Vi red i grupper, jag skulle egentligen rida med Sara och Johanna men Sara var borta, så red med bara Johanna :) Det gick inte så bra för oss för dom höll på att lasta av en massa jord precis bredvid där vi red så Fjolliga Fjollar (även känd som Fjalar) ville inte gå på den delen av banan, och jag red efter Johanna så det blev lite stopp ibland :P Jag kom på 10 plats, inte så nöjd eftersom jag vet att vi kunde gjort det bättre.

Skriver om dom andra dagarna sen, ska ladda in bilder nu! :)

/Linnea


Lite bilder på Jaxon





/Linnea

Tillbaka

0 uppdatering på en vecka, jag vet att jag har varit OTROLIGT dålig på att blogga nu på den senaste tiden men nu har jag helt enkelt inte hunnit med. Har stigit upp vid 6 på morgonen och kommit hem vid halv 10 på kvällen, och då ville jag ju hinna vara lite med Jaxon också.

Men nu är konfan slut och jag är tillbaka :) Åh så himla tråkigt att konfan är slut föressten :( Saknar alla sjukt mycket redan! Vi har haft så roligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen...

Saknar er alla och nu taggar vi återträffen i munkviken i höst! ♥

Skriver snart en massa inlägg om vad vi gjort medan jag varit borta från bloggen :) Elvira kommer hem ikväll också! :D

/Linnea

Äntligen!!!

Äntligen har lilla Jaxon kommit hem hit! :D
Bilresan gick bara bra, stannade några gånger för kisspauser och vi åt i lycksele, men annars gick det super :) Han låg mest och sov, sötnooos! Har fotat han lite ikväll men ska fota mer imorrn :)

/Linnea

IMORGON


Imorgon hämtar vi äntligen hem lilla Jaxon ♥

/Linnea

Konfaridning

I tisdags red vi ju två gånger, hoppning på förmiddagen och dressyr på eftermiddagen :)

Hoppningen: Det var AS KUL! Vi hoppade lite studs och sen 4 hinder med ett galoppsprång mellan (ingen aning om vad det heter, är dålig på sånt) och det gick faktist rätt bra :) Det var lite konstigt avstånd mellan hindren eftersom vi rider med storhäst också, och vi kom in för tidigt på hindren så det blev stoooora hopp :P Men annars gick det faktist bra :) Han var pigg och glad :D

Dressyren: Vi red lite lugnare eftersom vi hoppade före, vi red utan stigbyglar och hade sitsträning. Det gick faktiskt rätt bra och han var fin. Andra galoppvolten blev SUPER!

I onsdags red jag ingenting eftersom jag var på skolavslutning.

Idag hade vi hoppning igen, vi hoppade bana och det var hur roligt som helst! Först när vi skulle hoppa fram dom så var han jättefin och pigg och vi kom in rätt på alla hinder. Men när vi hade börjat på banan och hoppat dom två första hindren så segade han ner sig lite och tyckte att det räckte. Sen efter hinder nummer 3 tror jag, så inser jag att jag inte har andats nånting på hela banan och det börjar svartna framför ögonen och jag börjar må illa. Usch vad läskigt säger jag bara. Trodde jag skulle svimma :P Så jag stod still en stund och bara andades, sen fortsatte jag och dom två sista hindren kom vi in lite konstigt på men vi klarade det :) :P



/Linnea


hemma en snabbis

hej! är hemma nu men åker imorn igen. är super taggad på att fara tillbaka!:D har haft galet roligt på norrbykär;)



/elvira




dålig dag

min dag har inte vart så jätte bra. hade tråkigt nog mopperkörning idag så jag missade hela skolavslutningen. skulle hinna dit ett litet tag men börjar dan med att försova mej rejält. snabbt in i durchen och ska börja klä på mej då jag egentligen ska fara. har ingen aning om vad jag ska ha på mej. mina byxor var blöta och sen när jag öppnar väskan har jag en flaskexployion så det är hudkräm överallt. slutar med att jag inte hinner och hela dagen blev bajs...

men glad sommar iallafall!:D



/elvira

!!!!!!!!!!!!!

FY !#%&!"#¤%& VAD JAG ÄR NÖJD ÖVER BETYGEN!!!!!! :D:D

/Linnea

Älskling





You're simply the best, better than all the rest.
Better than anyone, anyone I've ever met. ♥


Bommar

Vi hade bommar idag :) Vi gjorde lite blandat, cavaletti, småhopp och lite svängövningar :) Han var GRYMT seg från början och ignorerade mig totalt, men efter ett tag blev han as pigg istället :P Söt ponni! Vi hoppade lite småhinder, i galopp, och det gick okej bra. Han var jättefin och vägarna blev bra men vad håller JAG på med? :P Hängde inte med för fem öre!

Imorrn har vi hoppning på förmiddagen och dressyr på eftermiddagen, då ska jag minsann visa att jag också kan hänga med över hindren. Haha! Vi har fotografering också, känner att jag inte riktigt kommer fastna på bild men hoppas på ett under ;)

/Linnea

Svar på kommentar

Svar: Asså jag är på lägret nu :) Vi sover hemma.

/Linnea


Dixon gubben!

Sitter med ipaden så det blir tyvärr inga bilder!
Idag gick det ganska bra när jag red :) bättre än igår iallafall och det var ju bra :P fick kämpa rätt mycket för att han skulle lyssna på mig men till slut blev han AS fin! :D Fast sen skulle vi göra skänkelvikningar som gick åt skogen helt och hållet, så det drog ner lite på lyckan :P Taggad på att rida imorrn igen, vet inte vad vi ska ha :) vi hade ju dressyr idag och igår så förhoppningsvis får vi göra nåt annat :P

/Linnea

Pållen min



Ponnyn jag ska ha på konfan blev Dixon :) Blev jättenöjd!

Vi fick provrida dom vi skulle ha idag och det gick sådär från början, men efter ett tag släppte det och han rullade på bra ;) Ska bli as kul att rida igen imorrn! :D

/Linnea

Ridningen

Den här terminen har Elvira ridit;
- Tilda 2 gånger
- Manne 2 gånger
- Fritz 3 gånger
- Hebel 4 gånger
- Kaktus 19 gånger (!)

Och jag har ridit;
- Tilda 2 gånger
- Hebel 5 gånger
- Nixon 2 gånger
- Kaktus 1 gång
- Edd 3 gånger
- Fritz 3 gånger



/Linnea


Blåsor

Aajjjj säger jag bara...
Eftersom vi har konstgräsplan på vår skola så körde vi ju vattenbrännboll där, och eftersom det var så varmt så var det typ ingen som hade skor och jag kan säga att det var ett STORT misstag! Det ligger ju såna där svarta små gummipluttar över hela planen och FY "#&!"&# VAD DOM BLIR VARMA! Har blåsor under fötterna nu, även om jag tog på mig skorna efter ett tag...

/Linnea

KONFA

Haha det känns ensamt att skriva själv på bloggen :P Elvira är ju på Norrbyskär :)

Kom iallafall nyss hem från en liten moppetur, tyvärr så var det inte jag som körde :( Har körningar 20, 21 och 23 juni så snart... Men iallafall, mamma hämtade mig från konfan och vi åkte snabbt förbi hennes jobb för att skriva ut bilder på Jaxon och hämta Filips JÄTTE toblerone som han vann idag, är inte avundsjuk nejdå. :P Fick hålla i den på moppen och GUD vad alla stirrade haha! :)

Konfan var rolig, vi var bara där i typ 3 timmar så vi hann inte så jättemycket, men vi lekte lekar, åt, hade gudstjänst och så :)

Ska packa ridgrejerna till imorrn, då ska vi få veta vilken häst vi ska ha ;D

/Linnea

2 bilder



Jag, Elvira, Lisa och Johanna badar i älven :) SJUKT KALLT men härligt :D

SOL SOL SOL

Absolut bästa skoldagen på hela året idag kan jag lova! :) Först städade vi skåpen, sen solade vi på svenskan, badade i älven på SOn, for hem och åt hemma och bytte om för jag badade med kläderna, vi tjejer körde nåt ritspel mot killarna på matten och vi vann överlägset!, spelade vattenbrännboll på idrotten som var SJUKT kul, och till sist hade vi musikquiz på musiken! Inte en enda jobbig sak på hela dagen! :D

Höll på att dö innan SOn, så det var otroligt skönt att bada även om det var galet kallt! Sen vattenbrännboll var ju inte heller helt fel :D Det är typ 30 grader här nu :P Tror jag ska gå ut och lägga mig i solen lite föressten ;)

/Linnea

VARMT;)

idag har det vart en härlig men varm skoldag. först städade vi ur skåpen på lästiden sen på svenskan låg vi ute på konstgräset och solade. på son gick hela klassen ner till älven och vi va några som badade med kläderna på. det va GALET HÄRLIGT!:D känns bara väldigt tråkigt att jag bara ska gå ett år till med klassen. fick också veta idag att jag typ kommer missa hela skolavslutningen för jag har moppekörning:(

 

ska packa klart det sista nu sen ska jag durcha och sen far jag iväg på konfa:)

/elvira


Tooorsdag

Ja vi hade ju uteritt idag som Elvira skrev, red Fritz eftersom Hebel är halt och det var grymt mysigt även om det var typ 30 grader! :)

Det är sista skoldagen imorrn för min del, eftersom konfan börjar imorrn :) Sen ska jag gå på skolavslutningen också för att träffa alla en sista gång innan lovet och få betygen! :P Så det känns grymt härligt. Sen känns ju inte vattenbrännboll imorrn på idrotten helt fel! Särskilt eftersom det ska bli typ 29 grader i skuggan enligt Elvira ;) HÄRLIGT!

/Linnea


åker imorn:S

asså seriöst! nyss vare man annmälde sej till vilken konfa man ville gå på och nu ska jag åka imorn:S det kommer bli roligt men är lite nervös:P ska gå och äta nu sen ska jag börja packa:)



/elvira

terminen slut

vi hade uteritt idag och jag fick kaktus:D
vi red borta vid sandtaget och det var GALET varmt men super mysigt!:)


jag fick mitt perfekta avslut på terminen;)

/elvira


torsdag imorn

har nu gjort alla tester på datorn så ska försöka få nån att ringa imorn och kolla om man kan boka provet:)

imorn är det sista hela skoldagen och ridning. hoppas på uteritt och att jag får kaktus. känns som att det skulle va ett bra slut på terminen:)



/elvira


onsdag

nu är polen på plats och den ska fyllas imorn, längtar:D

idag har jag vart på stan. det va GALET varmt. men är super glad för jag hittade en jätte fin skjorta som jag ska ha på konfan. en mindre grej att va stressad över men nu måste jag värkligen börja packa. har ett moppetest kvar på datorn som jag håller på med nu sen ska jag försöka boka provet i förväg:) hoppas jag kan ta kortet snart och klarar det. LÄNGTAR!;)



/elvira

Älskar livet

Älskar livet just nu. På grund av några saker ;)

- Sommarlov om EN VECKA!
- Konfa i övermorrn igen
- Ridning imorrn
- SOMMARväder!
- Åker snart till Gotland med bästa Rebecca!
- Vi får hem vovven om en vecka och en dag
- Såg att det ingick i min linsförsäkring att jag får en ny när jag tappade ner en i avloppet.

Haha, vet inte om jag har skrivit det tidigare men när jag skulle sätta in en lins så lossnade den från ögat och åkte rätt ner i avloppet i handfatet! Och det var en helt ny lins också, typ hejdå 200 spänn :P



/Linnea


Äntliiiigen!

Nu är datumet bestämt, nästa fredag hämtar vi VOVVEN! :D

/Linnea

tisdag

har vart på stan idag, fick med mej ett linne hem men det finns ganska mkt som jag skulle vilja köpa nu men men. kan säga att jag har PANIK över att jag åker till norrbykär på fredag! vad ska jag packa, jag har knappt nått att packa känns det som. skönt att det är sista skolveckan nu iafall. har inga läxor eller prov kvar vad jag vet:D

ska fortsätta jobba med moppetesterna på datorn nu sen ska jag gå och durcha:)



/elvira


Solen går upp och ner, regnet det öser ner

Förstår inte alls vädret idag... först var det jättesoligt och det var 20 grader när jag cyklade hemifrån vid 8 imorse, och nyss öste regnet ner. Alltså verkligen ÖSTE. Jättemycket! Och nu slutade det nyss regna, fast det är fortfarande mulet. Konstigt väder... vill ha sol och värme, inte regn som förstör allt hela tiden :P


Nån gammal bild bara.

/Linnea

Skoolan

Sitter på skolan nu och har grymt tråkigt. Har media och det finns inget att göra :P Har läst alla bloggar som finns känns det som. Vi slutar om en timme typ :P

När jag kommer hem ska jag försöka få in en ny design! :)

/Linnea

gårdagens dressyr''tävling''

igår var det ju en slags dressyrtävling typ, uppridning för märke tre. jag red ju då och det gick ju som det gick men det va stört roligt.

jag önskade och fick kaktus. på framridningen gick det väl bra till och från. är riktigt nöjd över hur vi lyckades öka galoppen och fattningarna blev bra. sen va jag väl inte så himla smart hur jag la upp framridningen men det är ju ganska svårt när man aldrig ridit fram så förr:P men i slutet av framridningen funkade det mästa jätte bra.

sen inne på banan blev allting BAJS. typ det första vi gör är att riva dressyrstaketet, inte hela men ändå och sen gick det rätt dåligt resten av programet också, förutom på första galoppen som jag är nöjd över:) kom iafall över minimum gränsen för att klara det så det va ju bra, så jag är nöjd:D

det stog inte om att jag lutar mej tillbaka längre men fortfarande att jag har något hög hand och att jag drog upp knäna men hon tyckte att det såg ut som kaktus trivdes och att han var glad:)

UNDERBARA PONNY!♥

/elvira

Jobbdag

Jobbade på surf idag förressten :) Härligt när hästarna står ute på natten, behövde bara mocka typ 5 spiltor vilket var otroligt skönt för mig som är galet seg på att mocka :P Vi var klara med alla "grundsaker" (typ mocka, sopa osv) vid halv 10 typ så sen gjorde vi typ bara roliga saker vad jag kom ihåg iallafall ;) Eller juste vi krattade lite i stonas hage men det var inte överdrivet jobbigt. :)



Nu ska jag göra mig iordning för skola imorrn, sista skolveckan nu vilket känns HÄÄÄÄRLIGT!!! :D Inge mer plugg på hela sommarennn!!!!!!

/Linnea


Norrbyskärsbilder

DAG 1










DAG 2




DAG 3



DAG 4





DAG 5


^En harbäbis i mitten :]

Vi fick inte åka supergungan för det var nåt fel på den, men vi åkte den där andra gungan i slutet av höghöjdsbanan. ATT JAG VÅGADE säger jag bara. Blir fortfarande skakig när jag tänker på hur det var att stå där uppe.


Själva gungan var galet rolig, det läskiga var att ta ett jämfotahopp åt höger rätt ut i luften när man står typ 12 meter upp i luften på en liten plattform och sen falla rakt ner i nån sekund innan själva gunget börjar. Man är tvungen att kämpa emot sin kropp eftersom det inte är normalt att göra så :P

Fick ett mycket vackert armband av Sanni! :D



Kommer sakna allt verkligen, hade inte tråkigt en sekund!

/Linnea


Dressyr med Nixon

Sitter och äter tårta just nu eftersom min lilla bror firades idag :) Lillgubben blir 12 år gammal imorrn och börjar 6an i höst... herregud. :P

Aja, kom hem från norrbyskär igår och åkte direkt till surf och var med i en dressyr"tävling", vi red upp för märke 3 :) Eftersom att Hebel är halt så valde jag Nixon, och jag fick startnummer 1 :P Även om det inte var en riktig tävling så var det nervöst innan men GALET roligt! :D Är ändå väldigt nöjd över resultatet med tanke på att jag bara har ridit Nixon en gång förut, och det var i typ februari :P Hahaha fast det var lite pinsamt ändå för han lyssnade inte på andra galoppvolten och då sprang han och hoppade över dressyrstaketet :P Men det gjorde inget :] Fick 6.5 av 10 så är nöjd :)






Tack Elsa för bilderna! :D

/Linnea

Saknar

Norrbyskärlägret alltså... finns inte ord, saknar det sjukt.
Bilder kommer!

Saknar alla. Fast vi träffas ju på fredag igen men inte på samma sätt :P

/Linnea

ridskor/stövlar

va på nyss på granngården och tittade på ridstövlar. fanns bara typ 3 sorter och inga i min storlek. men hittade ett par jätte sköna chaps så jag undrar ifall jag sak köpa dom för jag behöver några idag men jag vill ändå titta på pegasus först om jag hittar nåt där:/:)
/elvira

olycksfågel

jag jobbade ju idag. började dagen med att försova mej rejält. blev väckt av min syrra som undarade ifall hon inte skulle skjutsa mej, kollade på klockan och såg att den va 20 i 7 då vi egentligen skulle fara. slängde på mej lite kläder och tryckte ner lite mat i väskan. men lyckades ändå va framme 5 över 7:)

sen när jag skulle mocka får jag upp en död och alldeles blodig fågel och lite senare får jag upp ena vingen:P

/elvira

grubberevyn 2011 - nattinén

nattinén va grymt bra! här är några av låtarna (linnea, du måste se gaypride, den första!)





dressyrbilder

tog inte många bilder alls förrahelgen och dom jag tog blev typ 1/4 okej. dåligt/tråkigt väder och fel inställningar gjorde så vissa bilder blev gröna, gula, oskarpa mm.

jag va iafall på min första moppe körning idag. kännde mej sämst men aja, kul att äntligen va en lite bit på väg iafall:)



/elvira

i måndags



/elvira




hoppning med kaktus

tyvär åkte ju grällstahästarna tidigare så jag fick inte edd:( fick kaktus istället så det gjorde ju inte så mkt men det gick tyvär inge bra. först hoppade vi två hinder och sen en liten bana. det var kul och roligt att hoppa ute men jag va som en sladdrig säck potatis uppe på kaktus rygg. är värkligen inte nöjd men det var kul iafall:) kaktus va super mysig efteråt;)



/elvira

RSS 2.0