Världens bästa



Det här är mina favoritbilder på Tilda som Elvira har fotat.

Jag vill ha henne nästa gång vi rider men jag kommer säkert få Kaktus, fast det går bra det också. Men helst vill jag ha Tildisen! Elviras lillasyster ska ju börja rida nu också, hoppas hon tycker det är kul! =) Hon kommer säkert få Pirre som favvo, eller Rimi om hon och Elvira har samma hästsmak.

Elvira gillar bruna, lite sega och snälla hästar.
Jag gillar vita, pigga/halvvilda/konstiga och snälla hästar. Vi har inte direkt samma smak, fast det är bra för då slipper vi bråka om hästarna =)

ryttarrally

Ja tyvär blev det ju ingen plats på prispallen för mej linnea och linda. Ganska surt för vi trodde verkligen att vi skulle vinna för Mirando var överlägset finast och vi hade satsat sjukt mkt. Men ja..tyvär dömde dom ju inte efter frisyrer fick vi veta när det var 5 min kvar och då borstade vi som bara tusan. 

FÖRE



EFTER







Nu åker vi snart...

Nu är jag klar att åka! Vi ska åka om en halvtimme så jag passar på att skriva lite. =)
Allt jag har hunnit med nu idag:

Hängt upp tvätt
Fixat snoddarna och lite annat
Bytt om
Spelat dator
Gjort middag
Ätit lunch
X pluggat

Har hunnit med en hel del och har tid över. Är dock lite stressad eftersom att kameran inte har laddat kvar, lampan är fortfarande röd och den ska vara grön... Hoppas den hinner ladda klart, har ju en halvtimme på mig ju.
Nu ska jag spela lite run tror jag, till typ kvart över och sen ska jag fixa håret (flätor) och klä på mig så att jag är klar när vi ska åka. Är gryyymt taggad! =D


Söta Rimi och söta Elvira! ♥ /L

Linnea is here

Allt jag ska göra imorrn innan vi åker:

• Sätta kameran på laddning
• Leta snoddarna
• Fixa nån mat att ta med sig
• Samla ihop stallkläderna som ligger lite här och där

Haha, det var inte så mycket ändå, men vi ska åka 2 så har lite tidspress ;)
Lyckades övertala Elvira att vi skulle åka tidigare så att vi kan fota hästarna i hagen och kanske hjälpa till att ta in dom! =D Vi kommer ha skitkul!

Här är topplistan på dom jag vill ha på ryktrallyt;

1. Rimi
2. Pamela
3. Tilda
4. Mirando
5. Pirre

Fast vi kan egentligen ha vilken häst som helst för att vi är så duktiga! Nä skoja bara men vi gillar ju alla hästar på surf. Det är mer dom mindre barnen som vill ha typ Loke, Rimi eller Relios fast ändå tror att dom ska bli ihjälsparkade eller nåt. =)

Taggar imorgooooooon!!!


Nu får du ta och bli frisk!





Diva + Elvira





Lilla söta häst ♥
Jag hoppas att Elvira får henne nästa gång vi ska rida, hoppas också att hon tycker om henne mer om hon får rida henne igen. Ni passar! /L


´Tjosan

Hittade domhär bilderna på min blogg,


här är surfs alla ponnier! ♥

Diva
Fritz
Hebel
Snoopy
Kaktus
Alexi
Tilda
Loke
Rimi
Polapir
Mirando

Pamela
Princess
Relios






elvira skriver

Hej! Sitter  och gör ingenting på median nu. Har spelat run lite men det har inte gått nå vidare bra så linnea tyckte att jag skulle bidra med några bilder. Glömde minnepinnen så hittade bara dom här två hästbilderna.


Min älskade ponny - Snoopy som tyvär fortfarande är sjuk.






finsate Johanna ute i hagen på Hippo! ♥


Hästar i hagen

Jippie, idag är det onsdag! Och alla vet ju vad det betyder ........ DET ÄR TORSDAG! Fast vi ska ju som sagt inte rida (lite tråkigt ändå) utan gå på stan! Jag, Frida och Elvira blir det, kanske någon fler också. Sen på fredag är det ju löshoppning, jag hoppas att Lilleman, Oboy, Mirando, Pamela, Princess och Tilda ska vara med. Det ska bli så kul! Sen på söndag är det ryktrallyt, vi vill ha Rimi men om vi inte får henne så ska vi ta Pamela eller Mirando. Mirando är ju lite småspeciell ute på ridbanan, men han är helt underbar i spiltan. Pamela är världens kelgris och supersnäll i spiltan, men hon har ju varit privathäst så hon vet inte riktigt hur hon ska göra på ridbanan.

Vi ska typ åka dit lite tidigare på söndag så att vi hinner fota dom ute i hagen (eller, Elvira?). Det var väldigt länge sen, typ före jul gjorde vi det sist. Det ska bli kul att fota dom söta pållarna igen.




/Linnea ♥

Alita

aef

!!''SUPRISE''!!

Nu är det både jag (elvira) och linnea som ska bloggar här!



Gamla bilder





Haha, ser ganska liten ut ^^

Pamela...

Seriöst jag orkar inte längre, det är fortfarande jättelänge kvar till torsdag! Ska inte rida då eftersom vi har teorivecka, utan jag, Frida och Elvira ska gå på stan då. Tisdag och torsdag kan gärna gå fort som attan nu! Taggar sjukt, sen på fredag ska vi på löshoppningen och sen på söndag är det ryktrally! ÅH! Längtar ihjäl mig!

Till Elvira: Om vi inte får Rimi så kan vi ju ta Mirando eller Pamela, för Pamela ska ju säljas nu =( Och hon är jättemysig och social! ♥






Kommer sakna dig Pamela, även fast du kanske inte var den bästa att rida så var du helt klart den gosigaste hästen. ♥


Elvira







Elvira, skönt att du är hemma, din korv! ♥
Nu taggar vi löshoppningen och ryktrallyt!!! Puss


Lite babbel

Taggar verkligen fredag, för då är det löshoppning! Tar inte med mig systemkameran, ska filma med mobilen istället för det är ruskigt svårt att ta kort när dom hoppar, plus så vill man ju se i verkligheten också, inte bara stå och fota. Dom här hästarna hoppas jag ska vara med:

- Mirando
- Pirre
- Tilda
- O'boy
- Lilleman
- Hebel

Nån av dom måste komma med iallafall..!

Sen på söndag är det ryktrally! Tror jag tar med mig systemkameran då, och fotar före och efterbilder. Annars tar jag med mobilen. Förra gången det var ryktrally hade jag och Elvira Tilda, vi kom på andra plats av typ 30 hästar! Vi var mycket stolta! Men i år satsar vi på en förstaplats, vi kommer kämpa ruskigt hårt! Här är några hästar jag skulle kunna tänka mig att ha då:

- Mirando
- Tilda
- Diva
- Pirre
- Rimi
- Relios
- Hebel
- Pamela

Vad tycker du, Elvira? =D

Princessan


I höstas. ♥

Relios


AAWWW HAN ÄR FÖR SÖT!

Topplista

1. TILDA
2. Kaktus
3. Hebel
4. Princess
5. Loke
6. Diva
7. Fritz
8. Relios
9. Rimi
10. Pirre
11. Snoopy
12. Mirando
13. Pamela
14. Alexi

Tror inte jag glömt nån..

Aria

jaefj


Kacke

I torsdags hade jag Kaktus, det var kul att rida han för han har ju varit halt i nästan ett helt år. Vi skulle göra framdelsvändningar på en bana och sen galoppera på en långsida, det gick åt skogen med framdelsvändningarna fast galoppen gick super! Han var väldigt pigg, det är ovanligt när det gäller Kaktus för man brukar få driva på han hela tiden för att han ska börja trava :P Han var jättehärlig! ♥

Nu är det ju teorivecka nästa vecka så jag och Elvira åker dit på löshoppningen och ryktrallyt. Sen är det skärtorsdagen (bra tajming, ska till fjällen då) så då är det ingen ridning. Så det blir på påsklovet det blir nästa ridgång. Jippie..

 


Pirre löshoppning




Busponnin ♥

Princess löshoppning


Ser ni hur hon hoppar till? Det är hennes personlighet, väldigt "nervös" eller vad man nu ska kalla det.


Löshoppning

Nu är det inte långt kvar till torsdag! Är vekligen supertaggad!
Har inte så mycket att skriva om, så jag slänger in lite bilder från löshoppningen i höstas =)



Ska se om jag får in någon video sen också =)

Det är ju löshoppning nästa vecka, då ska jag och Elvira åka dit och kolla. Vi ska nog inte ta med oss kamerorna men vi ska filma med mobilkamerorna så då lägger jag säkert upp det :)


T som i TILDA

Nu taggar jag torsdag jättemycket för jag har inte ridit på 2 veckor! Vill helst ha Tilda men tror jag får Princess, men det funkar väl bra med henne. Elvira ska tyvärr inte med, hon ska till fjällen =( Fast om man ser det från den ljusa sidan så får jag äntligen ringa till henne och berätta vem hon skulle ha haft och vad vi gjorde och så.

Mest av allt vill jag ha Tilda som sagt, för hon är min favvo. Hon är pigg och glad fast dock så har hon sadeltvång.


Lite suddig men hon är ändå söt! <3

Ett litet svar

Linnea om Tyck till!:

jag tycker den var väldigt nice, headern! :)
fina bilder.

den bilden som är längst ner till höger,
är det en pålle som är lös i stallgången eller släpper ni ut dom så till hagen? =)

Svar: Tack så mycket! :)
Han springer lös i stallgången för dom tog in han från hagen :)

Charlie och Chaplin


linneas övriga inlägg

här skriver linnea om övriga saker

Nya älsklingen

Det gick hur bra som helst igår på hoppningen, hade oroat mig en hel vecka i onödan. Fick inte Princess, utan Tilda! =D Hon är min nya favorit nu, hon är lite som Hebel fast lättare att kontrollera :)

Vi hoppade iallafall, det var två hinder med typ 4 meter mellan, och man skulle trava först sen landa i galopp, hoppa andra hindret i galopp, landa i galopp och bryta av till trav. Sen skulle vi hoppa ett annat hinder fast bara i trav. Sen skulle vi hoppa en och en, vi hade fortfarande kvar dom två första och skulle göra likadant med galoppen, sen det tredje hindret var ett hinder på långsidan, så vi skulle fatta galopp en bit före hindret sen hoppa i galopp :) Allt gick super för mig och Tilda tycker jag. Lite snabb galopp, men det är ju Tilda. Älskar verkligen henne! :P






Puss!


2 dar kvar

Åh, jag längtar jättemycket till torsdag! Fast tiden går fort, imorgon är det ju onsdag och sen är det torsdag (logiskt). Vi har ju som sagt hoppning då, jag får säkert Princess fast Elvira ska byta till Rimi då och då tar jag Loke istället om det är okej för våran ridlärare :) Men jag tycker att hon borde gå med på det, jag får alltid lite halvgalna hästar på hoppningen, har typ inga bra minnen från hoppningen förutom Sörgården.

Linda ska ju följa med oss, det blir säkert kul :) Hon har fullt upp med att lära sig namnen på alla hästar, ska ta och förhöra henne imorgon ;)


RSS 2.0